Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(13)
Raspunsuri - Pagina 8

Lumy_Clt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui soricica sigur, sigur. maine seara le pun.aparatul l-am uitat la birou si de acolo nu prea am timp, dar o sa vi le arat. chiar mi-a placut f mult, asa pe nepregatite ![]() m-am plimbat eu seara, prin argasi, in hainele soarecului meu (care are 105 kg)pt ca am pierdut la carti? ![]() pupici uka |
asa deeeeeci nu v`ati incurcat!!!
bravo voua!!!

Lumy_Clt spune:
Fete eu cam fac de rusine schimbul 3, dar is chiauna , asa ca ma resemnez si ma bag la nani langa baiatul meu........asa ca somnic usor,vise placute si la cat mai multe : //
va

ancamac spune:
Eu am fost azi la niste clienti la San Marino si pe autostrada nu am intalnit decat masini incarcate care mergeau inspre mare. Numai eu nenorocita, mergeam la lucru

Lumy_Clt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancamac Eu am fost azi la niste clienti la San Marino si pe autostrada nu am intalnit decat masini incarcate care mergeau inspre mare. Numai eu nenorocita, mergeam la lucru ![]() ![]() |
nu dispera!!! eu sunt strajer la birou....mai toti colegii ba pleaca ba se intorc din concedii...so..mergem inainte
somnic usor

soricica spune:
lumy, somn usor.
si eu ma retrag ca mi se inchid ochii.
anca vise placute si tie si ne vedem maine.
va pup

ancamac spune:
Noapte buna Soricico! Vorbim maine! Sa ai o zi usoara ( e greu "sa intri in paine" dupa concediu)

Libra spune:
Hei... ati fugit toate si iar am ramas de caruta.
Da' nu-i nimic, daca-s singura imi fac de cap.
In primul rand.... LA MULTI ANI DULCE MAYAN! Sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti... si eu cred ca in curand va veni si cererea si bebe.
Menics... tine-o tot asa, brava la tine si iti doresc sa ai noroc de data asta... sau urmatoarea! Keep walking!
Lumy, rochia e gata miercuri, ca si pantofii.
Mona si Sorinake... ma omorati cu optimismul vostru. Sunteti insarcinate si gata, faceti un test cu urina de dimineata si dati-ne vestea cea mare!
Guze... am avut si eu colica renala, e groaznic si am auzit ca la barbati e si mai rau. Ai senzatia ca te taie 10 samurai. Orice criza de isterie este justificata, sa nu te sperii. Mie mi-a trecut cu picaturi de Cistenal si sticle cu apa fierbinte la spate. Daca a urinat cu sange si a avut dureri probabil e doar un fir de nisip, adica doare rau dar nu e piatra... sa speram.
Dandana? Esti sau nu esti? La ce medic mergi la Iasi?
Nu mai stiu cui si ce trebuia sa-i mai spun.
Galli, Ancuta, Amy, Lyly, Blue, Soricica si celelalte
va pup cu drag si va urez numai bine!
Eu... Z7 de la IA, clocesc si timpul trece asaaaaaa deeeeee greeeeeu!!!!! Sanii sensibili... am auzit ca poate fi de la utrogestan.
_

ancamac spune:
Buna dimineata! Va invit la
Va urez o zi minunata, cu soare, dar fara temperaturi torentiale (sper)!
Libra - tu esti sefa schimbului 3, vii la sfarsit sa vezi daca ne-am facut treaba! Asteptam vesti bune de la tine!