Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Buna dimineata!
dupa miros, anca, multumim de cafea,
si, va multumesc tuturor pentru incurajari si sustinere...
da, ma bucur de fiecare clipa, acum cand totul e frumos, cand te trec fiorii laprima atingere, cand iti pui mii de intrebari, oare cum saruta? dar cum mangaie? ce piele are, cum va fi cand il ating... hehe mi se par copilarii, dar pana la urma e normal sa te intrebi, sa astepti,
dar, fetelor, o parte din intrebari le-am epuizat, adicalea am raspunsuri, ca doar nu stam doar pe faleza ma declar multumita pana in prezent, hihi.mai are cateva teste de dat

Va doresc o zi minunata.

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

buna dimineata si o zi cu multe vesti bune!

libra, multumesc pentru gandurile buna, dar la mine luna asta nu a fost sa fie. poate ca e prea devreme si organismul nu era complet refacut dupa laparo. poate e mai bine asa!!! nu sunt suparata deloc, doar ca vreau sa vina rusii astia mai repede pt ca eu am treaba nu ca ei, pierd timpul!!

asteptam curand o veste buna de la tine! mai ai putin!

http://tt.lilypie.com/IiZQp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna dimineata si de la mine si ms de cafeluta. Eu ...sunt in greva japoneza.
Asa au hotarat sindicatele, si desi nu sunt membra, de ce sa nu solidarizez cu ei si sa stau ?!
Asta e doar teoria ca am treaba cu carul.
Mayanule, da si tu un semn sa stim cum ai petrecut !
Imi cer scz pt aseara la schimbul 3 dar am, avut treaba ca se apropie ovulatia .
Pupcii la toate suricatele.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

neata,
foarte buna cafeluta .
imi e destul de greu sa reintru in paine la birou dupa concediu, dar ma straduiesc.
diseara o sa pun si niste poze.

mayan, ai folosit cadoul?

pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neata si eu la cafea!!!!
multumim anca,!!!
mda, cm-ul meu s-a incheiat ieri, din 25.06. duphastonul s-a manifestat f ciudat in fiecare zi, noutate pt mine, nu pt dct.
se pare ca, vom ajunge si noi, speram la inseminare!!! daca nu se va destrama cuplul pana atunci, speram!!! ne pier rabdarile poate,pana atunci, se pare, cu fiecare zi ce trece.... fiecare pe partea lui....
din diverse motive!!!!
am pierdut sirul, dar, pupam toate inseminatele, si rabdare multa, pt ca va iesi soarele si la noi!!!! nico, multa,multa sanatate sotului tau, stim ca ai o grija imensa de el!!
tata e acasa, e mai bine, iar cu draci in c...., ca asa e el....
e f cald la mine, treb sa fac mancarica...
plus restul.... voi muri incet....
menics, ai grija, sa nu cazi in plasa nimanui.... testeaza-i pana la sange.....
sunt cu ochii pe voi, nu am avut net vreo 2 zile, oribil....
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

va multumim pt felicitari, sor-mea e f mandra de alexia!!
va pupam pe toate!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Am venit de la scoala , putin shocata ce e drept ..
Sa vedeti: in clasa avem si un barbat ...si azi spre sfarsit aveam lectie legata de sanatate.Se scria pe tabla tot ce e sanatos si nesanatos pentru organism .
Na , sa intreb si eu ceva ...si alta colega ( araboaica of course ) ma vede ca vreau sa intreb si zice: ce e..?
Eu ca n-am de lucru ii zic: vreau sa intreb daca sexul in cantitate multa e sanatos sau nu ptr organism.Ca am citit un articol intr-un ziar si vreau sa ma elucidez.
Fetelor , in secunda aia am vazut cum si-a pus mainile la urechi ..se speriase toata.Alta colega : ce e ..ce e?! Si asta i-a zis in araba .Erau toate speriate de bombe ..cred ca daca as fi zis ca e o bomba in clasa si nu se speriau asa de tare.
Soro , nu vreau sa intreb de pozitii ..era o intrebare normala si folosisem doar un cuvant : sex.Dar se pare ca a facut atata rumoare si panica de parca as fi zis crima.
In fine , profa se uita curioasa ca nu intelegea ..eu am vrut sa ii spun ca discutam later da colegele toate pe mine ca sa tac ..e un barbat acolo.
La dracu , e doar un barbat si atat.Deci mi-am facut cruce de ce mentalitate pot avea .

Mergi la inceput

Asa ...acum cu petrecutul...
Aseara mi-a venit omul acasa fara flori ...rusine sa-i fie ! si a plecat imediat dupa cina , la tenis.Ca de mureau aia fara el si el fara ei.
Ca atare am plecat si eu cu bicicleta si m-am intors dupa ce a venit el acasa.Da nu-i nimic , are si el o zi de nastere pe an ..si voi proceda si eu la fel.Desi ca din pacate pica sambata .
In week-end , am plecat de vineri dimineata ...pe la 6 seara eram in Suhl...cazat la hotel si fuga la dans.De la dans , pe la 1 noaptea venit inapoi la hotel , controlat outele la greutate si facut nani.
Eiii , sambata a fost o zi grea ..3 workshopuri de facut ..toate relativ grele pentru nivelul meu .Oboseala multa dar si voie buna.M mi-a luat o fusta de licra impreuna cu un top usor paietat pentru sambata seara .Pe urma plecat la niste cumparaturi usoare : mancare , test de sarcina ( fir-ar al dreacu ca a iesit negativ), ceva ptr bucatarie si set de tacamuri.(setul are 68 piese inclusiv polonic , furculita ptr friptura , lingurita ptr zahar si nu mai stiu ce alte minuni.
Am ajuns la hotel moarta de picioare , noroc ca scumpul de el s-a indurat sa-mi faca masaj la picioruse.Nu mult , ca era rau de urat.
Duminica a fost putin mai lejer , doar 2 ore am dansat ..dupa care la ora 1 ne-am pregatit de intoarcere acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Buna fatuci,
Declar oficial Z2 de CM...
Deci pauza grabita pana la toamna....
Gali, este o minunatie Alexia...sa fie sanatoasa si fericita....
Ce bine ca tatal tau e acasa....mama este inca in spital ca inca nu a trecut infectia de la taietura operatiei...dar e bine si cred ca la sf saptamanii asteia va merge acasa...
Guze, pupici si alimenteaza iubitzelul cu multe multe lichide...
Libra..., tinem pumnii...
Amy2007, pentru astfel de motive nobile esti super scuzata.
Menics, asta e fericirea.....sa fii tu insuti.
Lily, ancamar, Lumy Ct, soricica, micomic, sorinake...va pup
Mayan, ce te miri dragutza? ai spus ca ai avut de-a face cu lumea araba...
Inca odata, La multi ani....pt pasaport

Mona
:)
In pauza de prostioare....

Mergi la inceput

Sarut mana draga Mona , pentru pasaport e maine da eu inca petrec
Lumea araba cu care am avut de-a face era acum 16 ani , am crezut si io ca in 16 ani lumea mai evolueaza...
Da de unde...

Mergi la inceput