Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(13)
Raspunsuri - Pagina 7

MayanMistica spune:
Menics ma bucur mult ca ti-ai mai revenit si ai decis sa iesi , sa faci lucruri pe care le uitasei sau carora le duceai dorul.Conteaza foarte mult sa te simti in elementul tau cu omul de langa tine.Acum urmeaza perioada de eliberare in care versi tot amarul pe care il duceai in spate si care simteai ca te subjuga.
Asa-i ca acum viata pare mai colorata si in bataia soarelui de vara poti vedea mai bine culorile fericirii?

Lumy_Clt spune:
buna fete dragi!
sa incepem cu inceputul...... Mayan!!!!
Galli, nepotica ta este superba , a mea tocmai ce a implinit 1 luna.
Nico sper ca soata ta o sa isi reivna repede, si fara interventie chirurgicala.
Menics, bine ai "revenit"
Libra ...gata rochia?? a mea inca nu e gata ....Cum te simti? Stai cumintica?
Ancamac gata ai dat tonul la schimbul 3 !! si eu nitel la taste
Amy,Sorinake,Mona, fetelor, pai hadeti ca in toamna asta tre sa numaram bobocii ....cat mai multi .......doar o sa fie la promotie

soricica spune:
dupa ce ca netul nu mi-a mers de acasa se pare ca nici la birou nu am avut parte de el...sper sa nu se intample ceva si acum ca o iau razna.
mayanule, sper ca ai petrecut de minune, interesant cadou si rabdarica , o sa apar ea si cererea insotita de un frumos inel.
galli, stiam ca o sa fie de nota 10 nepotica, cu o asa matusa.sa fiti sanatoase toate ...4(am pus-o la socoteala si pe aida) si transmitele salutari din partea mea si numai bine.
nico,sanatate sotului. cum a fost drumul de intoarcere, mai aglomerat decat pe iuliu maniu?
mona este perfect pe 29 iulie abia astept si sanatate mamei tale, ca eu inca va citesc din urma.
menics, sa ai parte decat mai multe week-end-uri minunate si poate apari si tu la intalnirea din iulie.
amy 2007 a fost superb acum sunt un soricel tuciuriu.
ancamac prezenta si eu
va pup pe toate

soricica spune:
ma scoate din sarite ca nu imi mai vine cm odata.maine refac testul, in afara ca as manca non stop si ca am senzatia ca imi vine ciclu , nu am nici un simptom.dar se pare ca sunt preitena la catarama cu I liniuta,ca II nu vor sa mi se arate niciodata.or fi suparate pe mine?
e clar ca sunt un soarec anormal, cu ultimul cm in aprilie.
maine test si sapt asta vazut doctor.
pupici

Lumy_Clt spune:
nu te supara, nu esti singura cu cm asa....mie imi vrnise pe 10.04.....si abia dupa ce am luat duphaston, mi-a venit lunea trecuta.. deci cu japca

soricica spune:
lumy, nu sunt suparata, doar ca mna enerveaza ca nu mai vine odata.
il urasc de 2 ori: ca nu imi vine ca sa ma apuc de treaba si ca imi vine in loc sa fiu cu burtica...sunt cu capul, se pare ca am inca insolatie.

ancamac spune:
Bine v-am gasit Soricico si Lumy.
Soricico sa ne pui ceva poze din concediul tau macar sa ne imbarbatam putin si sa ajungem intregi (la minte mai ales - vorbesc pt mine)la bine meritatul concediu.

soricica spune:
sigur, sigur.
maine seara le pun.aparatul l-am uitat la birou si de acolo nu prea am timp, dar o sa vi le arat.
chiar mi-a placut f mult, asa pe nepregatite , a fost un concediu de vis.
m-am plimbat eu seara, prin argasi, in hainele soarecului meu (care are 105 kg)pt ca am pierdut la carti?nu va zic ce distractie a fost.
pupici