Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Galli, mi-ai luminat ziua! Sa va traiasca ingerasul, sa creasca mare, frumoasa, sanatoasa si desteapta!

Meni, da, si eu sper ca e mai bine doar cu nisip. Sunt gramada pe net sa citesc sa ma informez.
Si i-am zis sa nu se mai scufunde in mare. O fi luat vreo gura de nisip?!

La 2 jumate are programare la urolog. Abia astept sa aflu ce i-a spus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

va fi bine, stai linistita, il va durea daca mai are de eliminat dar, stai linistita...

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Guze, ia citeste aici. Leac sigur si testat.
Unchiul meu locuieste in Italia, a ajuns la doctor cu pietre la rinichi, a fost programat pt o zi de vineri la operatie. Vineri doctorul cu pricina a avut o operatie urgenta si l-a amanat pe unchiul meu pana luni. El a cerut sa mearga acasa pt week-end.
Bun, ti-am zis de zile ca sa iti dai seama cam cat dureaza.
Vineri seara si sambata a baut ceai facut din stiuleti de porumb de floricele. 2 litri de apa si vreo 2-3 stiuleti, fierti destul, nu stiu exact minutele, dar facut ceai.
Duminica a eliminat piatra de la rinichi. Evident, cu dureri, ca asa e la barbati, doare mai rau decat la femei.
Luni s-a dus la doctor, echo si ...l-a trimis acasa, nu mai avea nimic.

El a scapat de operatie si de tratamente. Poate scapa si al tau.

Mergi la inceput

Multumesc, Blue-flower. Am sa cumpar porumb cu stiuleti si matase cu tot si am sa-i fac ceai. Sper din toata inima sa scape fara cutit.
Pe langa tratamentul medicamentos am sa-i dau si leacuri naturiste. Si Galli mi-a zis de ceai de matase de porumb si codite de cirese. Voi incerca toate variantele. N-are ce sa-i strice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Guze ceaiul din matase de porumb si cozi de cirese e super.Si mama mea a luat cand avea pietre la rinichi.Imi pare rau ca ai sotul bolnavior dar ai sa vezi ca se va face bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Sa-ti traiasca minunea de nepoate, gali.

Nico, ceaiuri, pepene, bere . E ok daca e doar nisip. Nici la pietre nu se mai opereaza clasic, decat daca e foarte mare piatra. Acum opereaza laparoscopic, o gaurica cat un degetel. In 3 zile le si da drumul acasa. Oricum, nu e cazul. Din pacate e dureros si nisipul la barbati.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Va multumesc tuturor pentru sustinere.
Sper ca va trece totul cu bine. Trebuie doar sa-si ia medicamentele si sa ma asculte cu naturistele.
Bere deocamdata nu poate bea pt ca ia un antibiotic. Dar dupa aceea ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Buna fetelor! Acum am venit si eu de la munca! Marg sa pregatesc de cina si apoi ne vedem la schimbul 3!

Guzelnico - nu te ingrijora pt sotul tau, cu ceaiuri va elimina tot. Cumnatul meu a eliminat un "bolovan" de 1 cm diametru, asa ca se poate!
Galliciana - sa va traiasca nepotica! Tare draguta este!
Menics - ma bucur ca ai avut un weekend placut. Iti urez sa te bucuri cat mai mult si sa primesti tot ce nu ai primit pana acum!
Mayan - va veni inelul impreuna cu barza! Intre timp distreaza-te si bea sampanie, cand vei fi insarcinata nu vei avea voie!
Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

buna seara!

galli, sa-ti traiasca nepotica si sa fie sanatoasa, ca frumoasa e deja!!!
guze, multa sanatate sotului!

fetelor, a facut cineva laparoscopie? cat v-au intarziat rusii?? deja sunt in a 4a zi de intarziere!!!!

http://tt.lilypie.com/IiZQp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Ce frumusica e nepotica ta , draga Galli.Sa va traiasca si sa va aduca cat mai multe bucurii

Mergi la inceput