FIV in Ungaria 59

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CANDY1902

LIANA,KLU,ALSIMA,vroiam DOAR SA VA MULTUMESC DE RECOMANDARILE FACUTE INTRADEVAR GHIONGHI E O GAZDA SUPERRRRRRRRRR SI A
SA CA SA VA FAC POFTA AM MINCAT UN GRATAREL DELICIOS
CLAUDIApumni strinsi pentru tine

vrem dovezi..doveziiiipozeeeee
bafta multaaa te asteptam si pe tine cu doua liniute..pumnii sunt stransiiiiiiiiiiii!!!!

caludia si eu zic ca estiiiiiiiiiiii..felicitariiiiiii!!!!!
andicu vazut frumusetea..va pupam..suntem bineee ne-am lipit una de alta de nu ne mai putem dezlipimi-a prins slabiciuneasi urlaaaaaa sa o iau in brateeee ..sa o plimbbbbcum ma asez jos e teroareeee,,asa ca fac kilometriiii pe fiecare zidar suntem fericiteeeeeeee !!!
ala te puppp
va pup pe toateee

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Sebi are nevoie de voi!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_74 spune:

Am fost de dimineata sa dau sange pentru beta, desi scurgerea maronie devenise mai rosiatica si semana tot mai mult cu... Nici nu vreau sa rostesc cu ce semana... Rezultatul o sa il primesc pe mail dupa amiaza. Am refacut si testul de sarcina. A doua liniutza prezenta, desi parca mai pala decat cea de ieri. Nu stiu ce sa mai cred si mi-as dori sa pot sa nu ma mai gandesc atat la asta. Asistenta de la Bioclinica, careia i-am explicat situatia, a incercat sa ma linisteasca, spunandu-mi ca daca a doua liniutza e prezenta, e clar ca hormonul e prezent in corp si ca trebuie sa imi pastrez speranta. Mi-o pastrez, dar numai eu stiu cum... Ma straduiesc din rasputeri sa raman echilibrata, optimista, pozitiva si plina de incredere, exact cum eram pana sa alaltaieri, cand a inceput povestea petelor colorate, care cand apar, cand dispar, persistand suficient timp cat sa ma bulverseze si sa-mi faca nervii varza. Peste cateva ore vom stii. Mi s-a spus ca daca rezultatul testului se inscrie intre 5 si 25, trebuie repetat testul, ca nu e concludent. Vom vedea! Sa se linisteasca odata apele fiindca nimic nu ma oboseste mai tare decat aceasta incertitudine! Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Clau,
Stai la patutz si linisteste-te. Stresul nu face bine la bb. Sigur beta e mai mare de 25. Va fi bine, ai sa vezi. Si mai ales, nu sta tot cu ochii in chiloti, stai intinsa, citeste ceva, uita-te la un film.
Asteptam vestile bune!
Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clipsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dado

KLU1973- Testul a fost foarte negativ. Totusi sper ca l-am facut prea devreme. Ziua 9 de la ET (transfer de embrioni de ziua a 3-a). Nu stiu ce sa zic... sanii nu ma dor, in schimb simt tot felul de chestii in uter... si nu e durerea pe care o am inainte de ciclu. Testul de sange il fac luni. Te pup !

A venit luni! Bafta mare!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne spune:

Dado asteptam vesti...cat de repede .Te rog sa nu ne mai tii in suspans.
Claudia,acuma ma bag si eu ca musca....dar inra-adevar fara stres...si mers la baie ...verificat.Iti faci mai mult rau...asa am patit si eu la Fiv-ul trecut.

Va tinem pumnii fetelor.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iaia13

saluuuutttt!!!!!!!!!

scuze ca nu am mai scris dar am vrut sa apar cu vesti bune!!!!!!!!
beta hcg=275.25 in ziua 8 de la ET.

ASA MAI MERGE NU???O SA AVEM !!!!!!!!!!!
DECI IATA CA SE POATE!!!!!!
VA PUP SI VA IUBESC PE TOATE.Pumnii srtansi si pt claudia...mai are un pic si...

URAAA!!!
FELICITARI!!! O sarcina usoara si bb cuminte la mami in burtica!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudia_74

Azi nu am inceput ziua in cel mai fericit mod... M-am trezit cu o dureri de cap, de burta si de spate, la fel de intense ca si cele pe care le am inainte de CM. Cateva ore mai tarziu, am observat la dush o scurgere care avea o culoare ciudata, nici maro, nici gri, ceva nedefinit. Daca nu faceam dus si nu ma gandeam sa "verific" daca totul e in regula, nu o identificam, fiindca nu a ajuns pe tampon, nefiind fluida, ci mai degraba pastoasa. M-am alarmat si am sunat la Szeged, dar din cauza emotiilor, am spus "sangerare" in loc de "scurgere". Mi s-a spus ca de acum sa stau in pat si numai in pat si daca simptomele persista si scurgerea se mentine sau devine mai abundenta, sa iau utrogestanul oral. Dupa episodul asta, m-am intristat teribil si negasind o varianta mai buna de a ma elibera de stres, am plans zdravan. Cand m-am mai linistit, am facut, totusi, un test de sarcina si a iesit... POZITIV!!! E a sasea zi de la ET, liniutza este roz pal, dar se vede de la distanta, nu trebuie sa te fortezi s-o vezi; e destul de accentuata. Voi ce credeti despre asta? Sanii nu ma mai dor ca in perioada tratamentului, dar au ramas tensionati si ii simt mai grei. Durerile de burta, spate si cap au incetat, iar ce simt acum nu mai seamana cu starile dinaintea menstruatiei. Eu ce sa cred despre episodul asta?

Nidatia
dar sa asculti sfatul dr sa stai cumintica in pat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_74 spune:

Asta scrie pe analiza mea:

" BetaHCG(lant beta al hormonului corionic gonodotrop)...
. . . 38,72 mUI/ml
Interpretare
< 5 mUI/ml NEGATIV
5 < BetaHCG < 25 mUI/ml NECONCLUDENT , functie de contextul
clinic se recomanda repetare peste 2 - 3 zile
> 25 mUI/ml POZITIV

Inseamna ca sunt? Ca nici nu mai judec de emotii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Da, esti . Felicitari si sa ai o sarcina usoara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudia_74

Asta scrie pe analiza mea:

" BetaHCG(lant beta al hormonului corionic gonodotrop)...
. . . 38,72 mUI/ml
Interpretare
< 5 mUI/ml NEGATIV
5 < BetaHCG < 25 mUI/ml NECONCLUDENT , functie de contextul
clinic se recomanda repetare peste 2 - 3 zile
> 25 mUI/ml POZITIV

Inseamna ca sunt? Ca nici nu mai judec de emotii...

INSEAMNA CA ESTI!!!
stai cumintica in pat!!!
Ar fi bine peste 2 zile sa repeti Beta sa fi absolut convinsa ca e totul ok

Mergi la inceput