FIV in Ungaria 59

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna seara tuturor!

Multumim mult de urari, acelasi luru vi-l doresc si voua,atat mamicilor proaspete cat si celor in focuri acum sau proaspete fericite de teste pozitive si burtici!

Daca doriti sa vedeti nebunia de la petrecerea de 2 ani, uitati AICI

Iaia, felicitari! sarcina usoara si frumoasa si bebe(i) sanatos(i)!
Claudia, eu te felicit si pe tine, pt ca a2a liniuta la test in a8a zi , nu e greseala, ai reusit! sa dea DD sa vii si tu cu o confirmare de beta Hcg mare!
Liana, multi printesei scumpe! ce mai face? cum v-ati acomodat una cu alta?
Klu, mai ai putin! te astept in curand cu majorete, la Mamici!

tuturor si bafta multa fetelor in asteptare!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy050277 spune:

iaia, felicitari! sa te ajute DD sa ai o sarcina usoara si un bebe (sau 2 ) sanatosi!

claudia, si eu cred ca simptomele pe care le ai sunt de la implantare, deci un motiv in plus sa stai cuminte si sa te relaxezi, ca sa se fixeze bebele bine si pentru 9 luni!

dado, asteptam maine beta mare!

alrak, sa ne tii la curent in continuare doar cu vesti bune! Sa ai grija de cei 2 foliculi si sa-i hranesti bine ca sa iasa 2 ovocite bune si mai departe stii tu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy050277 spune:

crystyna75, monitorizarea + punctia (deci FIV-ul simplu) costa 322.000 forinti, iar ICSI inca 110.000.
In total, 432.000 forinti.
Asta fara medicatie, doar procedura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_74 spune:

Tare va multumesc pentru incurajari!
Sper din toata inima sa aveti dreptate... Ma gandeam sa merg maine sa fac beta, dar am niste intrebari: se mananca inainte de test? testul trebuie repetat la un anumit interval? Va pup si tineti-mi pumnii! Vi-i tin si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaia13 spune:

multumesc tuturor pentru incurajari si felicitari!!!
sunt bine dar un pic speriata.sau poate nu stiu sa ma bucur.mi-e frica probabil sa ma bucur...dimineata cand ma trezesc primul gand este"am visat"sau este adevarat?!
imi revin eu dar acum mi-e si frica sa spun la multa lume de frica sa nu se intample ceva.am stari confuze.acuma gandesc pozitiv imediat negativ.

claudia astept maine rezultatul de la beta!sa fie cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Clau,
Poti manca inainte de test, n-are nici o importanta, e un hormon de sarcina. Beta trebuie sa se dubleze la 48 de ore. Fa maine, sigur ai o valoare mare, altfel nu iesea testul de urina pozitiv. Inca odata te felicit. Astept maine beta mare-mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

iaiaaaaaaaaaaa.......felicitaaaaaaaaaaaari!!!!!!!!!!

SIGUR AI PUS DE 2

YUHUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!

Ce ma bucuuuuuuuuuuuuuuuur!!!!!!!!!!!!

Claudia...am povestit, da??? maine te astept cu beta mare si cred ca si tu pui de 2 pui

Super tareeeeeeeee!!!!!!!!!!!

Va pup si va iubessssc!

Dado, nu cred pana nu vad testu de sange!!!

cu bulinutza de 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaia13 spune:

alsima mersi de urari.

hai sa ii facem la claudia galerie pt maine....

va pup dulce si va tin la curent cu tot ce se intampla nou

iunie luna copiilor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupy76 spune:

IAIA, CLAUDIA nu pot decat sa va felicit si Doamne ajuta, ce de vesti bune, asteptam testul DADO, numai bine tuturor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

LIANA,KLU,ALSIMA,vroiam DOAR SA VA MULTUMESC DE RECOMANDARILE FACUTE INTRADEVAR GHIONGHI E O GAZDA SUPERRRRRRRRRR SI A
SA CA SA VA FAC POFTA AM MINCAT UN GRATAREL DELICIOS
CLAUDIApumni strinsi pentru tine

Mergi la inceput