Tae Bo (4)
Raspunsuri - Pagina 3
z333 spune:
iar cu raportul..azi chiar nu ma simt in stare..sper sa imi mai revin pana maine si sa intru in normal..somn usor
Walk by faith..not by sight!
Ele spune:
Bunaaa!!!
Acuma am reintors acasa. Doar ce am strans putin din bagaje si am venit sa va citesc.
Deci..mi s-a intors mama si fratele din strainataturi si am fost sa las si pitica acolo. Nu am putut cu nici un chip sa fac tae bo, fiind permanent pe drumuri..nici fata de pranz nu am avut cum sa o culc. Dar m-am abtinut la mancare asa ca nu arata cantarul mai mutl decat vineri. Tare ma bucur ca de obicei cand vine mama o iau pe aratura cu dulciurile de Italia.
Acuma mai astept putin si ma bag la un energise. De maine iararasi fac zilnic ca imi permit fiind doar eu si sotul acasa. Sport pe toata planurile. Deci eu am implinit luna de tae bo,in care am lipsit doar 4 zile ...e bine totusi, nu?
Hai pupici si mai revin.
Margelute
Elena & Denisa
NOI
z333 spune:
am ajuns si eu acasa..cu moralul un pic mai ridicat..o sa imi fac rapid o salata ca azi nu am putut manca si dupa aia o sa imi reiau activitatea sportiva..poate o sa credeti ca sunt crazy dar eu de cand am aflat vestea tragica despre michael am avut numai cosmaruri..ieri dimineata l-am visat pe prietenul meu mort..azi dimineata l-am visat pe michael la mine in casa intr-un cosciug.....ma asteptam sa fiu afectata cand va muri, dar se pare ca sunt mai mult decat as fi crezut..in fine nu va mai stresez ca sunt off topic si nici nu cred ca putem fi intelesi noi astia indurerati de ceilalti..asa ca v-am pupat ..seara faina
Walk by faith..not by sight!
Ramonika spune:
buna seara fetelor,
pe azi raportez........................
.....................................
ultimate bootcamppppppppppppppp
in sfarsit am reusit sa-l fac. am trisat doar la flotari, ca nu-mi ies de nici o culoare, nici macar alea pe genunchi...
super tare dupa 10 minute deja eram leoarca... insa simti intr-adevar cum se lucreaza corpul. (mai ales ca fusesem la socri si am mancat tarta cu visine si m-am simtit vinovata )
in loc de elasticele lor am folosit cu succes ganterele, s-au potrivit la mai toate exercitiile.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
cait spune:
Eu intru dar nu prea am ce raporta doar 20 minute de inot si asta fuse tot.Acum ma duc sa mai invat ca cica se apropie examenele.O seara buna
Cait
Home is where heart is...
Ele spune:
Raportez si eu energise.
Ramo..Bravoo mamico!Inca ma uimesti cu vointa ta . Eu nu ma incumet sa ma apuc de ultimate si de altfel nu stiu din ce motiv..ca il am doar.
Si vroiam sa va mai intreb...daca slabesc ritmul..adica nu reusesc sa fac zilnic, dar min 3 ori/sapt ma ingras..sau ma mentin?? Nu ca as avea in plan asa ceva pana nu ajung la greutatea vruta de mine..dar e bine de stiut.
Margelute
Elena & Denisa
NOI
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ele Si vroiam sa va mai intreb...daca slabesc ritmul..adica nu reusesc sa fac zilnic, dar min 3 ori/sapt ma ingras..sau ma mentin?? Nu ca as avea in plan asa ceva pana nu ajung la greutatea vruta de mine..dar e bine de stiut. |
cred ca e posibil sa slabesti in continuare, daca ai grija la ce mananci. adica nu se vor mai arde atatea calorii ca inainte, deci e bine sa mananci mai putine calorii.
zic eu.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
andanii spune:
fetele raportez : n-am facut nimic trei zile ... motiv rusii pe cap ... sunt suparata din cauza asta , da recuperez eu de maine .... poate oi fi in stare
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
saryta spune:
Salutare ... ma primiti si pe mine? De vreo 3-4 zile am inceput si eu tae bo si imi place la nebunie.Astazi am reusit sa fac 40 min basic aproape tot si 20 min eliptica. Eu folosesc www.onestop.ro/produs-extensor--pid25000" target="_blank">extensorul acesta la exercitii(noroc ca si-a cumparat sotul si cred ca am si comentat cand l-a cumparat).
Spor la exercitii.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)