Tae Bo (4)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
z333 spune:
multumesc michela
azi cu siguranta nu voi mai face niciun tae bo..ptr mine vestea despre michael a fost prea mult
Walk by faith..not by sight!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
ufff, nu vreau sa fiu in contradictie cu voi, insa nu prea m-a impresionat vestea asta.
adica imi pare rau, ca doar a murit un om, nu e de joaca, insa eu cred ca ce a avut mai bun in materie de muzica Michael a dat acum cativa ani cand era in plina glorie. acum deja trecusera multi ani si nu mai scosese nimic nou (cred?!?) si nici nu stiu daca ar mai fi avut puterea sa revina. poate, cine stie?
imi pare rau dupa Michael, dupa acel Michael din anii 99 sau 2000 sau cat era cand era el in culmea gloriei.
scuze de off-topic
in alta ordine de idei, vizita pe care ne-o programasem pe diseara s-a amanat, asa ca sper sa reusesc sa bag niste exercitii in seara asta...
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marami/marami.jpg)
marami spune:
La Multi Ani, dom`soaratinerete fara batranete si frumusete in toate
Ma bag si eu in seama ca de raportat nu raportez nika, poate mai pe searawww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
z333 spune:
merci marami..tot incerc sa ma mobilizez sa fac un billy, dar nu reusesc sa ma dezlipesc de calc...
z333 spune:
fetelor, ca un om puternic ce sunt m-am mobilizat si am reusit sa fac jump start cardio..acum sunt imbaiata, parfumata si ready de party..pupici
si o seara placuta
cait spune:
Raportez si eu doar 15 minute de advanced .Cam putin dar bine macar ca am facut ceva.
Va pup si o seara buna
Cait
Home is where heart is...
mishutza spune:
Mai ce de sarbatorite,la multi ani fetelor,sa fiti fericite si slabute.
Eu m-am apucat de full throttle,ca la fat burn accelerator nu prea ma mai oboseam,era deja mecanic.Slabesc in continuare,implinesc maine 10 kg slabite(sper),doar 100 de grame ma mai despart de minune.
Ieri am avut o luna de tae bo zilnic,au fost doar 2 zile cand nu am facut,dar am recuperat a doua zi.
Astazi am imbracat o pereche de blugi de nu imi mai veneau de un an jumate,si un tricou nemaipurtabil de acu 2 aniDeci e de bine,e vizibila schimarea,spre fericirea mea slabesc intai de la burta si de la fata,unde se si pune intai.Si de la sani,deja trebuie sa schimb si sutienele.Sunt tare fericita,si incep sa ma privesc cu drag in vitrinele magazinelor.
Din pacate am extrem de putin timp liber,munca,scoala ,tae-bo-ul,dusul,mancatul,somnul imi ocupa cam 21 de ore din zi.Vedeti ce disperata sunt de le-am numarat.In alea 3 de raman mai bag o tura la spalat,mai calculez o calorie,mai dau un telefon si a trecut ziua.M-am cam saturat si epuizat.O sa incerc sa scriu aici de cate ori prind timp,poate nu o sa reusesc zilnic.Oricum in curand am vacanta de la scoala
Va urez un weekedn frumos si linistit
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
mishutza - felicitariiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!
ce-mi place cand aud cat ati slabit.
eu raportez pt. ieri 30 minute de mers pe jos
dar...
azi...
1 ora de tae bo extreme
va
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
raportez ... ieri nu am facut nimic decat smotru prin casa
azi ma simt tare nasol , trebe azi sa vina rusii , ma dor toate , burta cap, spate .... of nasol, deci nici vorba de billy nici azi ma deprima ca trebuie sa nu fac , tocmai cand m-am mobilizat calumea de tot
felicitari mishutza
ramo deja ai facut ???? bravosss
marami azi poate apuci sa faci
ele nici un raport, nici un semn ???
lumi cum a fost part-ul ?????
va pup
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
z333 spune:
andanii sincer nu am putut sa petrec..adica am mancat o pizza si am vazut un film, dar cam atat..inca il mai plang pe michael, inca nu pot sa accept ca a murit