Tae Bo (4)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
z333 spune:
raportez( tre' sa ma laud si eu putin asa, ca la cat transpir, merit) ca m-am cantarit si m-am masurat acum..50.3 kg( inca sunt multumita, dar sper sa nu scad sub 50 ptr ca apoi o dau in alta extrema) si masuratorile 90-61-90..acum, morala: slabesc mancand destul de bine si in ultimul timp cu exagerari de dulciuri( cum am mai zis cand ma pun pe inghetata mananc 1 kg) si asta datorita lui billy..nu vreau sa stiu ce s-ar intampla fara tae bo, tocmai de aia nici nu o sa ma las de sportul asta..il iubescccccc pe billy, fara el nu m-as fi apucat de tae bo asa cum fara michael nu as fi cunoscut muzica adevarata
Walk by faith..not by sight!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
saryta - bine ai venit. te trec in listuta, daca promiti ca ne dai raportul macar de 3-4 ori pe saptamana.
lumi - sper ca ti-a mai trecut supararea cu Michael. felicitari pt. kg si dimensiunile de fotomodeala
tine-o tot asa!
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
fetelor, daca vreti, va rog mai spuneti o data cate kg ati pierdut si in cat timp, de cand v-ati apucat de Billy, ca sa trec pe prima pagina in dreptul numelui fiecareia informatia asta.
poate va mai motiva si pe altii sa se alature.
spre exemplu eu 8 kg in aprox. 4 luni.
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
z333 spune:
inca nu mi-a trecut supararea ramona, dar incerc sa nu ma gandesc prea mult..oricum, eu nu am slabit cu tae bo..de tae bo m-am apucat cand ajunsesem deja la 52 de kg..tae bo fac cam de 2 luni si ceva(chiar nu mai stiu) si am slabit 2 kg dar mananc multtttt mai mult decat inainte cand nu faceam sport..eu-s extrem de multumita ca pot sa mananc pizza pana lesin( cu berea de rigoare) si ca pot sa mananc inghetata cata vrea sufletelul meu si ma mentin la greutatea asta
Walk by faith..not by sight!
briza_marii spune:
Salutare, m-am intors si eu de prin voiaj...Cum am zis, nu am facut deloc exercitiile, dar la mare am inotat din greu iar la munte...am batut coclaurile la greu, si mai stateam si la etajul 3, asa ca...sper sa nu ma certati prea tare.
Uitati si cateva pozici
http://brizamarii.sunphoto.ro/busteni_iunie_2009
Nu va spun ce casoaie aveau oamenii aia pe acolo , unii cresteau pauni si gaini "incaltzate si motzate", altul aveau un SaintBernard...vreu si eu un cutz de asta, asa mare si blanos
Ma apuc sa citesc din urma si revin mai pe seara si cu raportul
briza_marii
z333 spune:
fff faine pozele brizuco..te distrezi n-ai treaba.bravo tie
raportez pe azi un cardio
R.I.P Michael!!!
briza_marii spune:
Lumi ce raportezi tu acolo . Ref la visele tale, mie se pare normal, avand in vedere ca l-ai iubit tare mult pe Michael, sigur subconstientul tau a ramas fixat pe moartea lui
. Nu pot sa zic ca am fost un fan, dar si eu am cam fost socata cand am auzit.
Ramo eu am pierdut 2 kg in primele 3 sapt de exercitii facute aproape zilnic, dar apoi am fost pe stop si nu am mai facut (ca mi-e rau de nu mai pot in perioada aia), si apoi am avut intinderea aia nasoala, apoi am fost in vacanta...
Azi am reluat foundation, mai catinel asa la loviturile de picior, ca mi-a fost teama sa nu se fi vindecat de tot piciorul. Asa ca raportul pe ziua de azi 50min de foundation, dar cu loviturile cu piciorul executate jos (adica nu am ridicat cracanul prea sus )
cait spor la invatat, si bafta la exam.
eleai reusit sa te abtii de la dulciuri aduse?!! Eu nu as fi rezistat ispitei....
sarytabun venit in "club"
briza_marii
z333 spune:
eee, ma bucur ca te-ai reapucat brizuco..stai linistita cu picioarele ridicate prea sus..daca nu poti nu trebuie sa fortezi..si billy zice ca nu trebuie sa ridici f sus daca nu poti,oricat de jos ar fi important e sa le executi corect..si de michael ce sa mai zic..il iubesc mai mult ca niciodata..am vazut zilele astea niste interviuri si ce s-a spus despre el..groaznic..unii oameni traiesc pe pamantul asta numai ca sa faca umbra si isi hraneasca invidia cu rautati..gataaaaaaa ca iar ma enervez...haideti la raport fetelor
R.I.P Michael!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ele/Ele.jpg)
Ele spune:
Am ajuns si eu de la munca ...(acolo nu am net).
Aseara am uitat sa va zic...ca am efectuat exercitiile de tae bo cu asa o sete.....de m-am mirat si eu. Deci cateodata si pauza e buna.
De dimineata m-am urcat pe cantar sa ma cantaresc si "golita" ..aveam 65. Fericireee mare!!!! Deci Ramo..5 saptamani tae bo, 4 kg date jos.
Briza, pai da m-am abtinut de la dulciuri ca nu ar fi pacat de toata munca mea. Am gustat dar nu exagerat. Cand nu poftesc la ceva anume ma abtin f usor. Greu e atunci cand am pofte.
Margelute
Elena & Denisa
NOI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/saryta/saryta.jpg)
saryta spune:
Multumesc pt. primire ... eu o sa raportez sapt viitoare ... acu am 59 kg.
Spor la exercitii!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)