Tae Bo (4)
Raspunsuri - Pagina 14
saryta spune:
Salutare ... azi am facut numai 30 min cardio caci febra e la ea acasa.
briza_marii - am 3 fetite, nu 2 ... dar cred ca e si genetica treaba si ma chinui si eu cu mult sport si uneori cate un regim.
Spor in toate!
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
marami spune:
Seara buna doamnelor![]()
Ramona, sanatate si tae bo
pup pe burtik![]()
Brizuco, vrei sa vi in PanaMea in concediu, te astept cu mult drag la poale de munti Parang si Retezat![]()
Luminito, da` pentru mine colo cateva lacrimi versi maica, ca erau sa-mi dau duhu sub ochii lui Billy.... pe bune![]()
Oare cand am raportat ultima oara??? Eu am si uitat cand am facut ultima oara tae-bo, cred ca l-am lipsit pe BB vreo doua saptamani colo`sa de prezenta mea
No hai sa si raportez, 30 minute Basic si 15 Extreme si inca un - 1.700
Doamne ce paote sa faca Billy si Monti din mine![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
briza_marii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marami Brizuco, vrei sa vi in PanaMea in concediu, te astept cu mult drag la poale de munti Parang si Retezat |

Vai, ce tare ai fost cu panamea
.Tocmai rontzaiam un castravete, m-a bufnit un ras de era sa ma inec...Buni si muntii nostrii, ce atata caraibeSaryta acum m-am uitat mai bine in albumele tale
Lumi si Hannen cred ca suntei cu ochii pe MTV la ora asta (la concertul lui Michael)...Doamne ce era pe stadion....Cred ca fetele alea lesinau si din cauza inghesuielii si a caldurii. Eu sigur as fi dat ochii peste cap in multimea aia..
briza_marii
z333 spune:
brizooo nu m-ai ghicit..eu am avut treaba cu billy
..raportez un bootcamp abs pe ziua de azi
marami la boceala stau f bine, plang si la desene animate, asa ca....cu prima ocazie ma gandesc si la tine
..dar sa stii ca si eu am uneori momente cand mai am putin si lesin..acuma la ABS astea m-a luat o durere in partea dreapta sub ficat de toata frumusetea..dar dehhh sufera baba la frumusete![]()
R.I.P Michael!!! You'll always be in my heart
hannen spune:
Neatza,
Briza_marii,nu eram cu ochii la concert pt. ca nu prind MTV-ul dar da,din cauza caldurii si a lipsei de oxigen se lesina.Eu stiu!![]()
am fost in 96 la concert si pina sa inceapa (deci nu-l vazusem pe Michael ca sa zic ca de aia mi s-a facut rau) am ajuns deja in cortul crucei rosii.Era de nedescris,daca aruncai un ac nu avea unde sa cada.Imposibil sa respiri de aia multa lume lesina.eu n-am lesinat,lesinat,doar mi s-a facut rau ,nu ma mai puteam tine in picioare (nici nu le mai simteam de fapt)![]()
Lumi,si eu fac aprovizionarea cu servetele ca se lasa cu muci multi ...si curind,curind ajung si la raport!
spor fetelor harnice!
Hannen
mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades ![]()
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
Ramonika spune:
| citat din mesajul lui hannen Ramonika,ce suspans mai fata,vrei sa lesinam pe aici? Felicitari pt. domnisorica(sper sa nu "ajunga" flacau pina la sfisritul sarcinii Tinem pumnii! Mai poti exersa inca?? |
buna hannen,
multumesc pt. felicitari.

mai pot exersa, pentru ca deocamdata nu am burtica aproape deloc. si vineri cica intru in luna a 5-a...

deci deocamdata mai merge (desi recunosc ca nu mai fac chiar zilnic, insa recuperez mergand pe jos cate o ora). sa vedem cand mi-o creste burta ce-o sa ma fac... ca nici n-as vrea sa renunt la miscare.

Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
Ramonika spune:
| citat din mesajul lui briza_marii Ramo (ca sa nu zic iar burtiq ..vreu si io ...o fetita cu fundita....stiu deja si cum as vrea sa o cheme |
multumesc
ma bucur ca mesajul buclucas si-a atins scopul si v-a tinut macar cateva secunde in suspans... si eu as fi vrut mai mult fetita, insa se pare ca majoritatea visau la baiat...
ce sa le fac, ghinionul lor, nu al meu... Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
Ramonika spune:
ce mi-a placut de marami
cand am vazut BB in mesajul ei, imediat m-a dus gandul la bebe
insa ea se referea la Billy... 
eu parca m-am dilit. nici asa nici asa nu-mi place.
adica, sa fiu mai explicita:
- cand fac exercitiile nu-mi place sa fac basics sau din astea usurele, am impresia ca ma plictisesc de la ele, ca nu muncesc destul, nu-mi aduc mare satisfactie, ca un extreme sau advanced (preferatul meu), sau get ripped.
- pe de alta parte, nu ma lasa constiinta sa ma fortez prea tare, din cauza de
ca am auzit ca totusi nu e bine sa ai ritmul cardiac foarte mare, sa nu dauneze la aia mica.
asa ca nu stiu cum sa le impac. 
ma gandesc ca decat nimic, mai bine fac ceva mai scurt, mai usurel, insa mi se pare ca daca nu curg apele de pe mine parca as munci degeaba... 
m-am dilit, e clar... ![]()
Ramonika
hannen spune:
Fetelor,hai ca am dat armata jos din pod .dupa 3 saptamani de chiulit la billy si doua la abdomene si pilates azi am bagat 30 de minute,20 de billy ultimate boot camp si restul abdomene si picioare.
Sunt fleascaaa.In ce hal am putut sa transpir.Desi m-am oprit de 10 minute apele tot curg la vale.
Maine va chem sa ma ridicati cu macaraua din pat si sa ma carati cu targa prin casa.La cit am chiulit sa vedeti ce febra fac.![]()
Hannen
mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades ![]()
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
saryta spune:
Am facut si eu abs astazi caci febra tot nu a cedat ... si surpriza - 400g si fara nici o restrictie am mancat ca de obicei
.
hannen - sigur faci febra, eu am facut sambata 50 min ultimate si nici azi nu sunt intreaga simt fiecare muschiulet... las ca trece
.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)