Tae Bo (4)
Raspunsuri - Pagina 13
Ramonika spune:
avem o lista de nume posibile, dar inca nu ne-am hotarat. ![]()
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
saryta spune:
Sunt franta ... am bagat si eu astazi Ultimate ... bai e belea - flotarile nu prea le fac(reusesc doar 4) ... dar e cool ma simt foarte bine - maine sper sa nu am mama febrei
.
Spor in toate!
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
Ele spune:
Azi am tras cu de toate..munca in casa, in curte, spalat, asezat...si sport clar.
Am pedalat 40 min si inca 45 energise.
Maine vreau sa repet in aceeasi schema sportul, ca de pedalat nu am mai avut timp si nici nu mai am decat in we. Tocmai mi-am calculat acuma..daca maine repet schema , am 390 min de sport sapt asta.
Dar avand in vedere abaterile de azi, nu astept nici o minune la cantar.
Margelute
Elena & Denisa
NOI
Ramonika spune:
raportez 45 minute aerobic. 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
z333 spune:
raportez si eu cam tarziu,ca m-a tinut elena de vorba
...focus on abs and glutes pe ziua de azi 
somn usor..duminica faina..pupici
R.I.P Michael!!! You'll always be in my heart
Laura Ioana spune:
Buna
Eu azi am facut 34 minute de Instructional workout. Am transpirat iar de numa...sunt foarte curioasa la programele intense ce o sa fac
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
Ele spune:
Azi vin la raport mai devreme, ca seara am alt program si sportul e mai sigur sa il fac dimineata. Deci 40 min eliptica si 30 din fat burn.
Nu am reusit sa il fac pe tot, ca daduse sotul in casa cu spray de muste si cu toate ca am zis ca s-a aerisit a inceput sa ma doare rau in gat de la miros in timpul antrenamentului. So, atata pe azi si implicit pe sapt asta.
Margelute
Elena & Denisa
NOI
hannen spune:
Ramonika,ce suspans mai fata,vrei sa lesinam pe aici?
Felicitari pt. domnisorica(sper sa nu "ajunga" flacau pina la sfisritul sarcinii
) sa fie sanatoasa si sa creasca acolo in burtica la caldurica pina la termen.Apoi,neaparat nastere usoara !
Tinem pumnii!
Mai poti exersa inca??
lumi,eu ma gindesc oare cit e ceasul la mine cind e 10 a.m in L.A ca vreau neaparat sa bocesc LIVE!!!Mi-e frica de ce o sa declanseze in mine toata chestia asta dar trebuie neaparat sa vad.Ce sa fac daca`s masochista.(asa se zice?
)
Si bey,n-am niciun chef de sport!Nu dati dar nu-mi trebuie nici mere paduretze.Cum naiba sa ma mobilizez??
Hannen
mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades ![]()
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
briza_marii spune:
Saryta, nu ma mai joc! Tu ai nascut printesele alea 2 si uite ce corp ai
....Sunteti o familie tare fumoasa!
Ramo (ca sa nu zic iar burtiq
) mi s-a zbarlit pielea pe mine cu suspansul tau!! (sotul chiar ma intreba cum pot sa fiu asa emotionata pt cineva pe care nici nu il cunosc
). O fetita....
..vreu si io ...o fetita cu fundita....stiu deja si cum as vrea sa o cheme
.. Felicitari, si sa ne mai tii la curent cu ce face mica karatista![]()
Fetelor, eu nu am ce sa raportez. Ca de ieri mi-au venit rusii, asa ca am zacut in pat in cea mai mare parte a timpului
briza_marii
z333 spune:
la noi o sa fie 8 seara hannen..eu deja sunt pregatita, am servetele destule..stiu ca o sa bocesc de numa..incerc sa fiu si eu mai tare, dar sa dea naiba daca imi iese..azi dim eram in statie la troleu si ascultam will you be there..nu zici ca=mi dadura lacrimile..am schimbat melodia imediat ca nu se mai putea...daca inca nu poti sa te mobilizezi acum, probabil ca dupa inmormantare o sa iti intri in normal, ca pana la urma viata isi are cursul ei..si pe urma vezi ca nu mai scapi de raport
aaa cu raportul eu inca nu ,ca e prea devreme...revin mai incolo![]()
R.I.P Michael!!! You'll always be in my heart