Tae Bo (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

hannen, conchita, Elena_R, anda, miky81, ugly - pe unde umblati? nu mai raportati nimic? gata?
hannen vad ca l-a parasit pe Billy pt. Michael... Hanne, vezi ca se pot combina, faci tae bo pe muzica lui MJ.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

ai dreptate!De vinerea trecuta n-am mai iesit din subiectul cu Michael,de fapt nici macar nu am fost capabila sa ma gindesc la altceva decit la tragedia acestui om.

sper din suflet sa-mi revin rapid si sa ma apuc iar de Billy.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

oooooo ia uite cine a revenit p'aci..hannen
mai hannen si eu sufar dupa michael destul de tare si deja ma pregatesc ptr o boceala pe cinste la inmormantarea de marti, dar michael era un om in forma mereu si nu cred ca ar vrea sa ne stie grasunele, nu?..noi si billy va asteptam pe toate care ne-ati lasat sa dam raportul singure

R.I.P Michael!!! You'll always be in my heart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

buna fetelor,
am venit.
am fost la eco, dar inainte de asta, am fost pe la un magazin de solduri pe unde merg eu de obicei si am gasit un marsupiu pt. bebe foarte misto, de calitate, cam asa ceva cu numai 50 lei. e de culoarea albastru inchis-bleumarin. asa s-a nimerit, ca era singurul, la solduri stii ca se gasesc de obicei lucruri unicate.

buna, acum la eco. totul este bine, bebe e bine, normal ca lungime si greutate. se pare ca si eu schimb saptamana tot vineri ca dupa masuratori a iesit ca am implinit 18 sapt. azi.

la inceput doctora a zis ca nu-si da seama ce e, insa dupa ce a dat zoom si a mai foit ecograful pe burta mea, s-a cam vazut.

asa ca bebe este..........

suspans

suspans

ei?

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

ooooooooooooooo inca o tae bo ista mica o sa avem..super..felicitari ramona

R.I.P Michael!!! You'll always be in my heart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Ramoo, ce ma bucur pt tine!!! Uite mi s-a facut pielea de gaina cand ne-ai tinut in suspans. Felicitari inca o data si in continuare sa ai sarcina usoara.
Eu fara chef am executat un abs, ca rau ma mustra constiinta cand trece ziua fara sport.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Ramo - felicitari ... sa ai o fetita sanatoasa si frumoasa si sarcina usoara in continuare.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Hop si eu la raport
24 de minute Basics (de fapt ultimele lovituri de picior le-am cam sarit, ca am crezut ca mai dureaza mult si eram cam terminata Cand am vazut ca incepe exercitiile de respiratie m-am reapucat
E supeeer! Eu mi-am inregistrat cateva programe de-ale lui Billy pe dvd si l-am pus in sufragerie la dvd player sa vad despre ce-i vorba. De cum a aparut pe ecran si a inceput sa vorbeasca m-am ridicat si am inceput sa lucrez o data cu ei Antrenant, nu gluma! Am transpirat super tare, dar la final ma cam luase ameteala mea (ca raul de masina, de la pulsul marit, cred).
Sper sa fac si maine (o sa ma uit la urmatorul program de pe dvd - instructional workout si il incerc).
Ramonik felicitari pt fetita, sa se nasca sanatoasa! Ce m-ai distrat cu mesajul plin de suspans (eu credeam ca zici ca-i baietel)!
Va puuup

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Ramona - felicitari!!! Sarcina usoara in continuare
P.S. te-ai gandit deja la nume ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Saryta ai niste fetite superbe, imi vine cheful sa mai fac una. Daca m-ar asigura cineva ca nu ma mai deformez as face dar asa, eu care am fost o scandura pana la cea mica si uite acum, nu ma mai risc.

Ramo felicitari! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa. Asteptam nume.

Mie mi-a venit ciclul asa ca bag pauza vreo 3 zile cat e mai rau.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

multumesc pt. felicitari fetelor.
cea mai tare a fost reactia lui tati... cand doctorita a zis ca-i fetita, el cica "ei, nu-i nimic"
el si-ar fi dorit mai mult baiat (cam ca 90% din barbati cred), eu inclinam mai mult spre fetita.
oricum mai facem unul, poate o sa aiba si el noroc de baiat a doua oara.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput