Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 102

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Sandy, utrogestan si no-spa da si dr.T, deci le poti lua linistita. Te asteptam cu vesti bune.
Tinuta, concediu placut draga noastra, si cum ti-am mai zis, te asteptam 2in1 , mai ales ca esti dupa laparo, in concediu e relaxare la maxim, deci ai toate sansele .
Aditu, pe unde ne umblii? Ieri ai fost la eco, nu? Hai cu vesti, sper ca nu a mai vazut dr.T niciun polip .
Felicic, si eu am gloxinii pentru tine, trebuie numai sa ne facem timp sa ne vedem .

Pup fetele si we placut, relaxant ori distractiv, ori amandoua .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

gata fetelor, m-am intors si eu pe baricade. am birou, calculator, toate cele trebuinciose muncii doar ca m-a apucat un somnnnnn...

miki, sper ca totusi sa apara o minune si sa vii cu vesti bune.

lilishor, concediu placut si ai grija la apa, soare etc.

mada, tare ma bucur ca esti back in business. Sper ca cat mai curand sa vii cu vesti bune

felixuta, ce inseamna gloxini?

Lali 7+ de mazariche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

cine face inseminare la dr. T?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Se aude ca pe 15 iulie pleaca dl dr in concediu !
Concediu placut !

26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandyprs spune:

Ana stii cumva cat sta dl doctor in concediu?

15+

Mergi la inceput

Sandy , sta vreo 7 zile in concediu , si nu va fi in tara . Deci probabil ca pleaca pe 15 , si se intoarce la treaba miercuri - 22 .

26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandyprs spune:

Multumesc frumos Ana,eu merg sapt care vine la control si abia astept sa vad ce e cu durerile astea sper sa nu fie de rau.Dr care m-a vazut aici(ca nu puteam sa stau chiar asa)mi-a zis ca am uterul contractat si iau no-spa.Sa vedem ce zice si T sunt tare curioasa si un pic cam speriata.

15+

Mergi la inceput

Sandy , durerile alea nu prea ar fi normale... Te doare tot timpul sau sunt momente , contractii de fapt ? Ia no spa , chiar si cate 6 pe zi la nevoie . La mine cand nu prea si-au facut efectul , mi-a zis sa iau Gynipral , cate un sfert de pastila de 4 ori pe zi . Relaxeaza uterul . E cam greu de impartit in 4 o pastila, ca sunt mici , si mai mult o imparteam in 3...

26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata dragelor,

MamiLali, ma bucur ca ai calculator din nou, chiar ma gandeam la tine. Cand mergi la control, maine cumva? Tin pumnii sa vii cu vesti bune . Gloxiniile sunt niste floricele .
Ana, multumim de info. Ce mai faci, creste bebe?
Tamitule, te inverzii, vezi? Iti tin pumnii stransi, stransi si ma rog sa fie cu reusita .
Felicic, Georgi, Madutz, Aditu si toate fetele dragi si o saptamana reusita .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Magdita , facem bine , azi mergem la eco !

27 +

Mergi la inceput