Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 102

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Ana, te asteptam cu cele mai bune vesti !

Pup fetele si va urez o zi usoara .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Neatza fete dragi
Fetele mele dragi imi pare rau ca nu am apucat sa va dau vesti de joi, dar am avut niste zile infernale la birou, vineri nici sa maninc nu am apucat, de azi ne este sefa plecata in concediu... asa ca voi avea timp sa vb mai mult cu voi
Magdita imi pare rau ca nu am apucat sa iti raspund vineri, mii de scuze, era sefa linga mine ca un gardian. Am fost joi la eco, dar nu la dr T, ci la medlife la dr Albu si nu mai era nici un polip nicaieri, deci s-a eliminat cu menstra odata, probabil de aia a si venit asa repede la 22 de zile. Asa ca draga mea am avut si eu norocul tau, sa dispara .... Superb nepotelul tau si iti sta fff bine cu el in brate
Felix draga mea, multumesc pt grija, ca intotdeauna esti o scumpa si de aia imi esti ff draga.S-a dus polipul , asa ca sunt fericita.... Am zis ca in iulie si august pauza de doctori si relaxare multa, ca tare am nevoie...poate se regleaza si cm in lunile astea... Daca pina in septembrie nu se intimpla minunea, o sa ma gindesc serios la histerosalpingografie, care ma ingrozeste pur si simplu, imi este o frica, dar daca e nevoie o voi face... Tu ce mai faci, cum te simti?
Mamilali ne bucuram ca te-ai intors pe baricade. Tu cum mai esti, cum te simti?
Ana bafta la eco azi , poate azi ne aduci o poza cu flacaul...
Tamy iti tin si eu pumnii, sa vii cu doi bebei la purtator de la vecini..
Lilisor stiu ca ai plecat, dar iti urez si eu cu intarziere concediu placut, relaxare totala si la intoarce o inimioara batand la eco
Georgi fff tare faza cu testul cu pisulica.... l-a vazut sotul, a aparut a doua liniuta pina la urma?
Rala, Aris, Rocsy,Jasmine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

magdita, buna,
nu ai pm activat ? ... aaa, sunt sotia lui tannoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Neata gagici, o saptamana grozava sa avem!
Magda & Felix, asa cum inmultiti voi florile sa prinda si bebeii prin burtici. Abia astept sa anuntati 2 goxinii (am zis bine?) mici eventual amandoua odata. Pupici nepotelului, a crescut mare, acusi vine la matusa lui cu flori de 1 martie.
Lali, la multi ani si aici pentru ieri, sa fii sanatoasa si fericita, poti spune ca ai intampinat aniversarea celor 22 de ani ai tai cu o maaare realizare.
Mada ,ce nu ne omoara ne face mai puternici.
Ana, pupici mamicii active si saritoare. Eu merg maine la T deci nu ne mai potrivim programele, mi-ar fi placut sa te revad.
Adriana ma bucur ca a fost alarma falsa, inapoi pe cai si bafta multa.
Sandy bafta la eco, spune-i doctorului nostru tot ce simti, si tot ce au spus ceilalti medici, si respecta tratamentul pe care ti-l da. O sa fie bine.
Tuturor fetelor care pleaca sau au plecat prin concedii distractie placuta, cu mentiune speciala pt Tamy, sper ca vizita la unguri sa fie placuta ca un concediu si sa te intorci cu o reusita. Dubla.
Nepotul meu creste, a inceput sa rada cu hohote cand il da unchi-su "in leagan", ii recunoaste vocea lui taica-su dintr-o mie si chiar daca nu-l vede rade cu gura pana la urechi. Duminica am plecat la cumparat de piscina gonflabila ca sa se distreze bebe, si am ajuns acasa cu una mare sa ne incapa si pe noi, am sfarsit prin a ne distra noi cu ea ca el a dormit in landou alaturi pana a apus soarele de tot, asa ca dupa ce noi eram storsi de energie s-a trezit si el si a vrut plimbare.
Va pup pe toate fara exceptie!

"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Buna dragutele,

Magditu

Aditu, ma bucur din suflet ca nu mai e polipul ala! Sper sa te reglezi si sa vina odata bebe, mai ales ca iei pauza de detoate!

Lilisor, ma gandesc la tine! Abia astept sa pove pe unde l-ai purtat pe bebe, pe la Keops sau la Sfinx.

Sorelina , unde esti azi?

Laliloo, bine ai venit pe baricadele muncitoresti!

Tinuta, conced placut iti urez si sa vii cu bebe la purtator!

Rala, ce frumos vb tu acolo de zambaretul Alexandros! E un dulce! Deci asa, ati luat piscina pt bebe si v-ati bagat voi in ea!

Despre mine toate bune, cica acum m-as nida dar inca mai prestam, asa, de amorul artei si pt placerea noastra.

Va urez o saptamana frumoasa si insorita!

Pup gascoteca de tutunele,

Felix

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Salutare fetele.

Nu am mai intrat pt ca nu am noutati.
Am vesti proaste.

Sunt in Z 45- iar m-am dereglat.
Adevarul este ca nu am mai luat niciun trat naturist si nici urma de rushi.

Asa ca astept- am reinceput trat naturist de ieri.
Sunt in pauza.

Va pup pe toate si va citesc din umbra

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

hello-hello,

magditza, io credeam ca gloxini o fi ceva cuvant criptat pe care il folositi voi . Sper sa va inmultiti tu si felicicu la fel ca florile astea.

azi merg si eu la un nou control la Tutu de unde sper sa ies cu zambetul pe buze si sa vin numai cu vesti bune.

tamy, te asteptam cu bebeii la purtatori si cu povesti despre cum a decurs totul acolo la rude.

Lali 8+ de mazariche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Aditu, ma bucur ca nu e niciun polip. Da-i bataie, ca va fi cu reusita ! Multumesc de aprecieri .
Rala, multumim de urare, ti-o intorc cu tot sufletul, Doamne ajuta !
MamiLali, deci sa inteleg ca n-ai auzit de gloxinii pana acum si credeai ca vorbim criptat . Bafta la eco azi, te asteptam cu vesti bune .
Felicic, ma nidez si eu, ca doar nu era sa te las singurica, sa nu te plicti .
Elly, un test de sarina ai facut? Macar asa, sa te convingi ca nu esti gravi ?
Madutz

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutidana spune:

Buna fetelor.
Tamy iti tin pumnii,sa te intorci cu o veste buna,pup.
Elly si eu am aceiasi problema,soune-mi si mie de trat. naturist pe care-l iei tu,merci,pup.
Anaconda sper sa nu fie asa,si sa dea rezultate,sper,sper,sper,dar sa nu sper degeaba,eu suport ca nu am incotro,ma gandesc ca mai este un pic si scap,inca 2 seri
Fetelor va pup si va doresc o zi cat mai racoroasa
Ma pregatesc sa merg la dr.T la monitorizare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellla77 spune:

buna tutunici
Anaconda la ce ora ai fost la eco azi.Nu cumva ai fost pe la ora 13.Poate ne-am si vazut.Eu am fost la monitorizare si poate miine se sparge fuliculul sa pot face inseminarea cu nr 3 la Tutu.
As fi dorit sa te cunosc sa pot vorbi cu tine caci si eu am avut ca si tine 3 sarcini oprirte din evolutie.Ultima a fost obtinuta prin inseminare la Tutu.Pupici si vrem poze

Mergi la inceput