Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 102

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

magdita, buna,
nu ai pm activat ? ... aaa, sunt sotia lui tannoo

Buna draga mea,

Am PM activat, deasupra mesajului meu il vezi cu rosu. Eu sunt si pe mess in timpul zilei, deci poate reusim sa vorbim atunci.
Bella, bafta la IA, sa fie cu reusita si sa se finalizeze cu bebe scump in brate .
MamiLali, Ana, va asteptam cu vesti bune de la eco .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Magditzu- am facut 2 teste de sarcina- pe fiecare sapt fac- dar sunt negative.

Deci m-am dereglat din nou.

Si tocmai ma hotarasem sa-mi refac analizele hormonale.
Am fost la dr. la medlife si mi-a spus sa le fac in Z3-5 si sa iau utrogestan- ca sa-mi vina si sa le fac.

Dar eu nu vreau sa iau utrogestan- pt ca mi-a spus T ca nu sunt relevante analizele dupa ce iau utrogestan

Asa ca iau naturiste si astept sa-mi vina natural.

Tudiana- voi incepe sa iau:

- dimineata : 30 picaturi tinctura coacaz negru
2 cp napraznic
- calcarea carbonica (5 capacele cu granule dizolvate
in 1/2 l apa- se bea pe iecare dimineata - cate o inghititura- tratam mi l-a dat dr Vladutu- T m-a trimis la dansa si a fost ok)

- pranz: 30 pic tinctura/extract muguri zmeur
2 cp napraznic

- seara: 30 pic tinctura/extract muguri zmeur
2 cp napraznic

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

neatza fete dragi,

am fost ieri pe la 5 la cabinet. A fost tare lejer nu a trebuit sa astept mai deloc. Mazarichea noastra a crescut, are deja 2,14 cm si echografic are 8 sapt si 5 zile. Totul este in regula. Urmatoarea echo o am de maine in doua saptamani, deci din asta trag concluzia ca pe 22 iulie Tutu va fi la cabinet.

bella, bafta la inseminare. Aceasta inseminare sa fie cea care iti va aducer sarcina mult dorita.

aditzule, ma bucur tare mult ca ai scapat de polip. Sper ca vara asta sa fie de bun augur pentru tine, si si pentru celelalte aspirante si sa se lase cu cat mai multe teste pozitive de sarcina.

magdituzle, promit sa ma mai informez ca sa nu mai pic asa ca din oala

felix, spor la nidare, sa vii cu vesti bune.

Lali 8+ de mazariche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Bella , da , eram acolo . Cu burta maaare , intr-o rochie movulie vaporoasa . A luat mai intai monitorizarile , iar eu am intrat prima ptr control .
Bafta la inseminare !!

BB meu iar ne-a tratat cu "spatele" , asa ca n-am nici de data asta o poza in prim plan . Are 1,100 kg , si pare un dolofan...
Am mai pus ceva la "poze" . Are o urechiusha taaare frumoasa....

27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Bella , ti-am lasat si pm .
astept sa-mi raspunzi , tot pm .

27 +

Mergi la inceput

Ana, MamiLali, ma bucur pentru vestile bune. Doamne ajuta sa auzim numai vesti bune intotdeauna .
Bella, tin pumnii stransi.
Tamitule, esti in gandurile mele .
Pup toate fetele .

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Bella iti tinem pumnii azi ! Noi ne-am cunoscut in ziua in care ai facut inseminarea de la care ai ramas gravi ultima oara.

Din pacate si eu sunt tot ca tine. Adica am pierdut tot 3 sarcini... Numai ca eu am ramas natural (ma rog la a treia am luat stimulare si am ramas din prima).

Tu ai descoperit o cauza a pierderilor, ca eu nu am gasit nimic si mai am de facut niste analize genetice, care oricum daca ies nasol tot nu avem ce face... Sper ca macar sa fie vreo trombofilie ceva ca sa putem trata ca sincer nu stiu ce sa mai fac...

Tutunici voi stiti cum face Tutu histeroscopia? Cu anestezie totala, locala, sau fara?

Pup gascoteca de Tutunici dragi !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jasmine30

Tutunici voi stiti cum face Tutu histeroscopia? Cu anestezie totala, locala, sau fara?

Pup gascoteca de Tutunici dragi !

Jasmine, histeroscopia o face cu anestezie totala. Pe prima pagina ai un ghid despre asta.
Bella

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casamihaela spune:

buna fetelor.
nu am mai scris de mult dar de citit va citesc mereu. am avut probleme cu calculatorul, apoi a facut socrul meu 2 infarturi cerebrale am fost tare ocupata.
despre mine ce sa va spun nu am reusit sa raman dupa laparo asa ca ma apuc de diphereline cat de curand.
am si eu 2 intrebari pentru voi:
daca am o infectie gen candidoza zic eu si ma apuc de tratament fara sa fi scapat de ea inainte imi afecteaza cu ceva????ca eu cred ca am o infectie dar dr zice ca e ok ca nu am nimic.si mi-e tare frica da nu se insele di sa imi fac mai mult rau decat bine.
si a 2 intrebare....cum o chiama pe dr care lucreaza cu dr T cea blonduta,slabuta IOANA si mai cum cea care va dat voua retetele pt diphelreline?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

anaconda, este un scump...
si numai bine iti doresc.

lorelix 21+ sa fie SANATOS!
[http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#]

Mergi la inceput