Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 102

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Citat:
citat din mesajul lui casamihaela

buna fetelor.
nu am mai scris de mult dar de citit va citesc mereu. am avut probleme cu calculatorul, apoi a facut socrul meu 2 infarturi cerebrale am fost tare ocupata.
despre mine ce sa va spun nu am reusit sa raman dupa laparo asa ca ma apuc de diphereline cat de curand.
am si eu 2 intrebari pentru voi:
daca am o infectie gen candidoza zic eu si ma apuc de tratament fara sa fi scapat de ea inainte imi afecteaza cu ceva????ca eu cred ca am o infectie dar dr zice ca e ok ca nu am nimic.si mi-e tare frica da nu se insele di sa imi fac mai mult rau decat bine.
si a 2 intrebare....cum o chiama pe dr care lucreaza cu dr T cea blonduta,slabuta IOANA si mai cum cea care va dat voua retetele pt diphelreline?

Ioana Condulescu

vally s34 Adelina

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

bella, pot sa te intreb cate ceva la PM ? multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Anaconda si Bella se pare ca ne-am cunoscut luni la dr T , am stat cu amandoua de vorba .Ma bucur tare mult ca v-am cunoscut , pe Anaconda am banuit ca ea este dar nu eram sigura . Eu eram cu o rochie cu floricele.
Eu luna viitoare voi face alt ET , sper .....
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellla77 spune:

Draga Anaconda ti-am tot urmarit istoricul dealungul timpului eu avind cam aceleasi probleme cu tine.In concluzie ieream tare curioasasa sa te cunosc si eventual sa mai schimbam pareri,asta daca veneai la intilnirea de pe 14 iunie.Ironia a facut ca noi sa stam de vorba si nici macar nu mi a dat prin minte ca puteai fi tu,daca insa deschideam calc vedeam ca vii la eco.Nu i nimic poate ne vedem alta data.
Multi pupici puiului din burtica[pu
Draga jasmine bineinteles ca te tin minte.Eu am facut si analizele la ids care nu mi au iesit prea bine apoi dupa aceia mi a dat sa fac analizele genetice care stupoare scria asa risc zero.
Dc Matei mi-a zis ca nu stie de ce am pierdut sarcina si deci sa o iau de la zero.In concluzie azi am facut inseminarea acum urmeaza sa astept si sa sper ca daca ramin sa se si prinda.
Pupici si astept cu nerabdare urmatoarea intilnire cu cit mai multe fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellla77 spune:

Simonia bineinteles ca poti sa-mi scri pe pm.Daca poti pina miine la ora 2 caci o sa plec putin din Bucuresti sau sapt viitoare cind o sa incep serviciul.
Laura nu cumva iesti tipa careia i-am spus ca mi se pare ca ne am mai intilnit? si parca ziceai ca iesti ulima persoana.
Mai ramine sa descoperim cine ierae cea de a 4 a persoana care iereamn in acel cerc din fata usii lui tutu.
Magdita hai sa mai punem de o intilnire la sf lunii cind ne mai stringem cu toatele de prin tarile pe unde mai zburdam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Buna seara, dragutele mele!
Puteti sa imi dati si mie datele de contact ale dr Tutunaru? Unde il pot gasi, eventual un nr de tel ptr programare? Dupa cat timp te programeaza?
Eu am facut laparoscopie, unde s-au desfundat trompele si mi s-a facut drilling ovarian, am fost la monitorizare la Giulesti si am aflat ca foliculul nu s-a spart...sunt foarte amarata, probabil cunoasteti senzatia...as vrea sa stiu si pararea altui medic, iar despre tutunaru am auzit numai lucruri bune... dupa ce am udat trei batiste, incerc sa bat din nou pe la usile doctorilor. Ma puteti ajuta? Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata dragelor,

Danuk, numarul de programari este : 0720/099.299, iar in ce priveste durata, n-as putea sa-ti zic cum mai merge, poate dura o saptamana, doua sau mai mult. Luna asta dr.T va fi si in concediu, de pe 15 parca, o saptamana. Bafta multa si bine ai venit printre noi.
Bella, sigur ca punem de intalneala, numai motive sa avem. Ieri am aflat de alta tutunica proaspat gravidutza , insa nu scrie la subiectul nostru.
Laura, Doamne ajuta, sa fie cu reusita .
Pup fetele si sa auzim de cat mai multe II!

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Laura , dar de unde banuiai ca as fi eu ...?? :))
M-am ingrasat vreo 16 kg pana acum , si ma astept sa ajung pe la 90....Dar o sa le dau jos dupa , cate oi putea..
De la 54 cat aveam ... :)) .
Sa fie bb bine , ca restul nu mai conteaza .

27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Multi pupici la tutunici

Ana... burtica frumoasa, ma bucur ca esti bine, iar bebe e un dulce

Sa nu ma dati la disparuti ca pelc in concediu vre-o 12 zile, mergem la munte la aer curat sa clocim
Numai bine tuturor, cand ma intorc sa avem ce sarbatori, da? e un ordin , hai cine urmeaza cu II liniutze? Magditzu, Georgic, Felixu, Aditzu,Bella....hai cine, am chef sa beau

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Madutzul nostru drag, concediu placut, relaxant si linistit, sa va intoarceti odihniti, relaxati si cu forte noi pentru viitor .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput