Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 102

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Madutu, concediu placut!

Bellla ma bucur ca mai intri pe aci!

Danuk, pentru foliculi ce nu se sparg eu am luat cu succes mladite de zmeur si coacaz negru de la hofigal, monodoze. Intr-o saptamana le-au venit de hac foliculilor care se tranformasera intre timp in chisturi. Echografia a dovedit asta...

Tamytu, esti in gandurile mele! Pumnii mei sunt stransi pentru tine!

Lilisor, abia astept sa vii din conced sa-l vezi pe bebe la echo!

Laliloo mamica de mazariche.

Aditu

Io-s ok, ma nidez si ma nidez!

Magditu, Jorjilic, Tinuta, Elly, Rala, Arisica, Machusica si toate nementionatele din lipsa de aminteala, pup gascoteca de tutunici

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

am intrat sa va pup si sa va spun ca am reusit sa sciu povestea nashterii
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139602

astept sa aud numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Aris , ti-am lasat mesaj si dincolo .. Frumoasa poveste !!

27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Fetelor, va multumesc tare mult pentru raspunsurile atat de rapide. Magdita, o sa sun cat mai repede sa fac o programare....
Felix, da-mi, te rog, mai multe detalii despre cum ai reusit sa le vii de hac foliculilor...cat a durat tratamentul, cate pastile ai luat pe zi...oricum, mi-ai redat speranta...ieri, dupa ce am aflat ca nu s-a spart foliculul a fost tragedie...azi, doctorul albu de la medlife mi-a spus ca mai sunt si luni din astea si ca nu e chiar atat de grav...eu mi-am pus mari sperante in laparoscopie...dar, se pare ca nu a fost asa!
Am un pupic pentru fiecare si va doresc din inima sa fiti mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_32 spune:

buna seara tuturor fetelor!!
nu am mai scris de mult dar de citit va citesc mereu...sunt tare emotionata...si mai mult speriata....am facut 8 monitorizari in luna iunie la dnul Tutunaru(asta dupa laparoscopie in noiembrie, 6 luni pauza cu diphelerine), am avut doar un folicul, am ovulat f tarziu, in ziua 28...credeam ca nu se va mai intampla dupa toate dereglarile datorate tratamentului hormonal.Dupa ovulatie mi-a spus sa iau niste ovule(Arefam, un progesteron)timp de 14 zile si apoi sa fac testul si sa ma intorc la el cu 2 liniute.Aseara am terminat ovulele, dimineata...emotii mari....primul test slab pozitiv, adica a doua liniuta slabuta dar vizibila....am mai facut pana la pranz inca 4 teste, toate mi-au aratat cam acelasi lucru(am schimbat si tipul testelor!)
Nu pot sa va descriu ce simt de dimineata!
Maine dimineata la 7.30 ma duc sa fac si beta hcg pt a ma linisti si a vedea exact despre ce e vorba, dar vroiam sa va intreb.....credeti ca liniuta aceea slaba poate fi influentata de ovulele cu progesteron luate???va rog...daca stie cineva....
MA ROG sa fie bine si sa nu fie o alarma falsa.
Va multumesc.....

Mergi la inceput

am uitat sa va spun ca ma dor sanii infiorator, ma dor sub camasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Oana , numai pregnylul influenteaza testele de sarcina , si daca ai facut pregnyl atunci dupa 14 zile poti face test , dar la tine cred ca au trecut 14 zile de la ovulatie. Parerea mea este ca esti insarcinata FELICITARI!
Bella , da eu eram si cred ca am mai stat de vb si alta data.
Anaconda , asa am avut eu un feeling , ...... pupici la baietel , sa se faca mare si sanatos .....

Mergi la inceput

Laura, iti multumesc tare mult pt ca mi-ai raspuns la o ora atat de tarzie din noapte...nu, nu am facut pregnil niciodata!
singurul lucru care ma sperie este acea a doua liniuta care nu era f puternica....nu ma pot bucura deloc pana nu am rezultatul testului de sange!Oare mi-l da tot maine?
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Oana , banuiesc ca nu ai sa inchizi un ochi toata noaptea . A doua linie nu a iesit prea puternica din cauza ca probabil este prea devreme , testul din sange te v-a lamuri , daca il faci la un laborator privat , cere sa il faci la urgenta , sa iti dea rezultatul in aceasi zi , de obicei in Bucuresti asa se face , nu stiu unde vei face tu testul , dar in generel BHCG se face la urgenta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Oana, cum bine ti-a raspuns Laura, progesteronul nu influenteaza hormonul sarcinii, doar pregnylul. Ca ies doar slab pozitive testele, e de inteles, ca e prea devreme. Eu te sfatuiesc sa fii cat poti tu de calma, emotiile puternice nu-ti fac bine, fa analiza de sange, mergi inainte cu arefamul, ia si acid folic si dupa doua zile repata beta hcg-ul, sa vezi daca se dubleaza valoarea. Vorbeste si cu dr.T, insa sunt sigura ca la eco nu se va vedea nimic, pentru ca e prea devreme. Nu poti decat sa astepti, sa te rogi si sa te obisnuiesti cu ideea ca ai reusit, esti gravi. Felicitari, draga noastra .
Arisicule , de-abia astept s-o savurez .
Danuk, Doamne ajuta.

Pup toate fetele si va urez o zi frumoasa .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput