Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 102
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
felix76 spune:
Hellooo!
Oana, felictari! Esti graviduta daca ti-a iesit a doua liniuta, fie ea si pala! Sarcina usoara iti doresc!
Danuk, tratamentul pe care l-am facut eu a fost asa: o monodoza de gemoderivat muguri de zmeur dimineata si o monodoza de coacaz negru seara. Sper sa ma lase moderatorul sa postez asta: http://www.hofigal.eu/produse.php?id=591
Am avut initial 3 foliculi care, urmariti echografic, nu s-au spart timp de o saptamana, unul ajungand la 38 mm. T mi-a zis ca daca nu isi modifica dimensiunile, posibil ca s-au transformat in chisturi deci am ratat inseminarea. Mi-a zis sa ma intorc peste o saptamana sa vedem ce s-a mai intamplat cu ei... Intre timp am scris la fetele "naturiste si homeopate" si mi-au zis ce sa iau, adica cele doua tincturi. Dupa o saptamana de administrare, am fost din nou la T la echograf, pe langa cele 3 chisturi mai aparusera inca 2 dar mi-a zis ca arata ca si cand s-ar fi spart. Am continuat cu gemoderivatele inca vreo 2 luni, pentru siguranta ca nu voi mai face chisturi.
Lauravoinicu succes la ET!
Arisica, frumoasa povestea venirii puiului tau pe lume!
Pup gascoteca de tutunici,
Felix
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
magdita spune:
Arisicule, tare mult mi-a placut. Am pus link pe prima pagina, la povestea ta, ar fi pacat sa nu se bucure de ea si alte aspirante . Sa-ti traiasca frumusetea de baiat cu ochi mari si negri ca doua margele
.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
felix76 spune:
Mei, mei ce bate vant de vacanta prin pletele noastre!
If you smile
Through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying
If you'll just Smile
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adrianaady/adrianaady.jpg)
adrianaady spune:
Buna fete dragi!!
Felix draga mea mi-ai mangaiat sufletelul cu versurile astea....... una dintre cele mai frumoase melodii cantate de un om minunat... multumesc mult pt versuri
Oana si eu cred ca esti gravdituza, tin pumni pt un beta mareee
Magdita
Elly sper sa iti revii repede cu tratamentele naturiste
Mada cam tarziu, dar concediu placut si din partea mea, sper sa fie o gura de aer proaspat pt voi si sa reveniti cu forte proaspete
Tamy si eu iti tin pumnii
Ana eu cred ca baietelul tau vrea sa iti faca o surpriza, de aia te trateaza cu spatele mereu...
Aris frumoasa poveste
Georgia
Fetelor si eu voi pleca in concediu sambata, de aia am fost absenta, am avut la treaba de abia am apucat sa maninc... Nu voi lipsi decit o saptamina...dar sper sa ma odihnesc si sa uit de toate si de toti.
Cred ca totusi am racit putin in zona de jos, am facut baie in dunare in week-end si proabil de la apa aia rece... aveti vreu sfat ?
lalitica2000 spune:
chiar nu stiu ce s-a intamplat cu mesajul meu scris mai de dimineata, drept pentru care il voi reedita.
in primul rand vreau sa-i urez oanei_32 FELICITARIIII!!!![pk]. Cu siguranta esti gravida. Pentru linistea ta poti merge sa-ti faci testul de sange si asa cum ti-a spus si magditza, sa mai repeti testul dupa 48h ca sa vezi daca se dubleaza valoarea. Acum incearca sa te linistesti si sa te bucuri de perioada asta din viata ta. Sa stii ca si pe mine la aproape 9 saptamani de sarcina cat am acum sanii inca ma mai dor, asa ca este normal.
madutzule, concediu placut. Sa aveti parte de o vreme frumoasa, sa va relaxati si sa va incarcati de energie.
felixucule, nidare placuta!!!
lilishor, maine te asteptam cu vesti despre samburelul tau.
aditzule, relaxare toatal in concediu. Profitati din plin de saptaman asta de vacanta!!!
mai fetelor, stiu ca voi mai vorbiti cu sarrah, ce mai face ea, cum e, ca vad ca pe aici nu mai scrie deloc.
Lali 8+ de mazariche
magdita spune:
Oana, felicitari din suflet, sa ai o sarcina perfecta, lipsita de cele mai mici griji
. Maine refaci beta, in mod normal valoarea va fi peste 700-800 si cred ca ar trebui sa-l suni si pe dr.T, daca nu ai facut-o deja. Vezi ca pleaca in concediu miercuri, pe 15 iulie, si lipseste o saptamana. Poate te cheama la cabinet pana marti, s-ar putea sa se vada ceva la eco.
Pup toate fetele si sa auzim numai vesti bune II !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
felix76 spune:
Neata fete dragi,
Oana, felicitari! ESTI GRAVIDUTA!!!!
Magditu
Adi, imi place de moooor melodia cantata de MJ iar versurile, asa de bine ni se potrivesc noua!
Lali ce faci? Cum te simti?
Lilisor, azi astept vestile bune de la tine si povestea concediului egiptean!
Tamy tin pumnii! Abia astept capitolul viitor cand sigur ne vei anunta ca esti graviduta si tu!
Danuk mult succes la spart foliculi!
Pup gascoteca
Felix
If you smile
Through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
If you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying
If you'll just Smile