Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 102

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ilenush...iubita, mii de scuze, nu in sensul asata am spus-o...off cuvintele astea...ma rog sa vezi mesajul meu...."mai inebunit"cu mesajul ca nu-mi plac, sper sa fie in regula, in sensul asta, nu ca ma deranjezi,doamne fereste, intreaba orice si cu mare drag te ajut/ajutam off ce-am facut
ma rog mult sa fii bine, sper ca m-ai inteles

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Madutz ,am inteles ce ai spus si nu m-am suparat pentru ca nu am cum sa ma supar pe tine! .Doar ca devin plictisitoare,realizez si eu,desi nu-mi place...Dar probabil ca asa voi fi intotdeauna de acum incolo...Grijile mele incep acum si probabil nu se vor mai termina pana voi inchide ochii...Daca trec cu bine peste perioada asta,merit cu prisosinta o porecla de genul "madam scurgere" sau "madam pata".
Colac peste pupaza a mai apucat-o si pemama sa-mi spuna ca nu era momentul sa plecam acum,ca mai bine renuntam la plecare,chiar daca pierdeam toti banii,etc.Iti dai seama ce bine imi pica mie astfel de incurajari...
Incerc sa mai intru pe forum si de acolo,sper sa gasesc internet la hotel...
Va pup pe toate si va imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata dragelele mele,

Lilisor, eu sunt absolut convinsa ca nu e nicio problema cu scurgerile alea, mai ales ca nu e vorba de sangarari, ci doar de o secretie usor colorata, care in mare parte e de la utrogestan, ca doar nu ai cum sa il asimilezi pe tot, se mai si elimina. Iar culoarea e posibil sa fie data de faptul ca bb inca se implanteaza, deci endometrul reactioneaza. Nu stiu, zic si eu . Ti-am mai spus, Alexia a sangerat de-a binelea si la eco inimioara batea cu putere. Asa ca, lasa grijile deoparte si bucura-te de concediu, alaturi de sotul tau .
Sandy, nu stiam ca ai pierdut o sarcina asa de mare . Sa-i amintesti dr.-ului T lucrul asta, poate o fi nevoie de cerclaj mai devreme. Bafta la morfofetala si sa ne tii la curent cu noutatile .
Madutz
Felicic, Georgi, Rala, Diana si toate fetele dragi

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

BUNA,
AM O RUGAMINTE LA TOATE TUTUNARESELE. AS VREA SA IL INTREBATI PE D-NUL DOCTOR DACA FACE FIV CU OVOCITE DONATE.
SUNT UNA DIN NEFERICITELE CARE LA 32 DE ANI NU MAI PRODUC OVOCITE.
AM FACUT 3 FIV-URI IN UNGARIA, NEREUSITE, SI NU AM AVUT DECAT 1-2 OVOCITE DE PROASTA CALITATE.
IMI ESTE GREU SA ACCEPT IDEEA CA NU VOI DEVENI MAMA NICIODATA. IMI DORESC NESPUS UN COPIL, CHIAR DACA NU VA AVEA MATERIAL GENETIC DE LA MINE.
VA ROG DIN SUFLET SA VA INTERESATI LA DOMNUL DOCTOR DACA SE POATE.

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Ariana1, imi pare rau pentru nereusitela tale. Din ce stiu eu, exista o tutunica forumista care va face FIV cu dr.T cu ovocite donate. Nickname-ul ei este GArGAritza27. Poti sa ii trimiti PM si sa discuti cu ea. Doamne ajuta sa iti implinesti visul de a deveni mamica .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Ariana , cel mai corect (si sigur) ar fi sa stai de vorba personal cu dansul . E singurul in masura sa-ti spuna f exact ce si cum . Macar suna-l, daca nu poti ajunge la o consultatie la cabinet . Ai tel ? 0723999939 .

Tutidana , da , am facut cateva sedinte , insa nici o imbunatatire , si n-am mai avut rabdare sa continui ...Ca parca le faceam degeaba , nu s-a schimbat nimic . Ba mai mult , in timpul sedintelor , imi amorteau f puternic mainile , pana spre umar , si nu puteam rezista cu acele infipte mai mult de 20 min .
Deci situatia e la fel , si cred ca asa o sa ma chinui pana dupa nastere .. Nu este remediu .

26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

VA MULTUMESC MULT FETELOR.

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Lilisoru graviduta! Drum bun la egipteni si ai grija mare de voi!

Magditu am uitat sa-ti zic, ti-am pus gloxinii la incuscrit.

Madut

Tutidana, poate ar fi bine sa margi si la un homeopat. Unele fete au reusit sa aibe CM cu ajutorul homeopatelo. Nu-i asa Ellyshor? Pe unde esti draguta? Te relaxezi, asa-i?

Ariana, acolo ai ajuns? Imi pare nespus de rau!

Jorjilic zambaret

Dye, Sarah, io tot strig catalogu da voi nu-mi raspundeti deloc la apel!

Machusica, ati plecat in conced? Sper ca se ii place Bubului!

Rala Aris pup. Ce mai face bebicul cumintel?

Tinuta,

Lali mamica de bebe motociclist!

Aditu, cum esti? Sper ca esti ok!

Tamy am pumnii stransi!

Pup gascoteca de tutunici mentionate si nementionate!

Felix

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandyprs spune:

Magdut eu am fost totusi dimineata aici la mine la un medic ginecolog ca sa stau un pic mai linistita si la eco a vazut ca uterul e contractat (se dezvolta mai greu in compartie cu fatul)si mi-a dat no-spa si utrogestan.Am sa le iau pt ca rau nu imi pot face si vineri ma duc la Tutu.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

PE TOATE FETE DRAGI.
Gata, s-a terminat si ultrima zi inainte de concediu.
Sa va gasesc cu bine pe toate si cu multe II liniute.

Mergi la inceput