Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 102
Raspunsuri - Pagina 7
felix76 spune:
Madutule bine ca a venit rusul! Isi revine organismul la normal ceea ce e foarte bine. Te pupacesc si iti doresc din suflet ca DD sa asculte rugaciunile tale!
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
magdita spune:
Georgilic, esti super tare, la asta nu m-as fi gandit, sa las testul in nasul sotului .
Lilisor , ma bucur ca esti fetita cuminte si ascultatoare. Concediu excelent !
Vally, ce putin mai ai.... Multumim de incurajari .
Madutzul meu scump , o promisiune e o promisiune , si eu la anu' fac botez, in august , sa poata sa vina si sora-mea din Italia, ca atunci e in concediu , asa ca, daca DD vrea, asa va fi . Si nu sunt dusa cu pluta, clar?
Felicic, pup dulce prietena mea draga .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
georgia_c spune:
bei ma lesi .. aparu madutza cu cimega direct .. blavo zeita , ca de zana ne saturasem .. stai pe aproape ca si io bag numaratoare in curand .. bine ai revenit ..urata urare ..dar lasa ca vine ea si clipa aia mult visata , desenata , colorata , si tot asa ... aaa.. apropos stii ceva ce io nu stiu .. te apucasi de dat in ghioc .. simtesti ceva ... ca tare imi urezi cu foc ..si zau .. io crez tot ce zici ..ca tare imi pace ce "aud"
si ca sa vedeti voi ca baba le are chiar pe toate pe cap .. conform vorbei ... mi-a iesit analiza de urina .. si am pe acolo neste balauri de mai ca o mananca pe pasa .. o sao ciuguleasca nu o sa raman nimik din ea .. nu ma intrebati ce am ca dna dr felix a avut treaba si acum ma lamureste o taruca asa... basca ca ma pune sa beau apa .. pei io's om de apa ..
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
sandyprs spune:
Buna fetele mai trec si eu pe la voi cu vesti nu tocmai bune in sensul ca ma cam doare in zona pelvina simt asa ca niste intepaturi.Nu dureaza f mult si nici nu sunt in fiecare zi.Asta mi se intampla chiar stand in pat.Ati mai avut vreuna asa?Sunt tare speriata.Va pup,o zi buna.
14+
aerlilian spune:
Hop si eu cu aceeasi problema...Parca m-a durut un pic burtica astazi si am avut din nou acea scurgere bejuliu-maronie.Si mi-e tare frica,evident...
magdita spune:
Sandy, Lilisor, e normal sa mai aveti cate o intepatura, una alta, o tensiune, ca se mareste uterul, e vascularizat, se maresc ligamentele, zic si eu, deci stati "flexate", nu-i asa zeito ? Sper sa nu fie ceva grav ce-ai tu pe-acolo pe la rinichi . Sanatate maxima iti urez !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
mada23 spune:
Sandy...sunt dureri care sunt normale in sarcina, din cauza maririi uterului, acum depinde mult si de intesitatea lor, daca sunt doar intepaturi nu cred ca e de alarmat, dar daca sunt ca niste crampe cu intarirea burticii , nu prea sunt de bine, daca asa fi in locul tau sa fiu mai linistita asa merge la un control, si eu mai aveam dureri care le consideram normale, dar poate ca ar fi trebuit sa merg la doctori, stii de multe ori nu vrem sa deranjam medicul cu fleacuri dar , paza buna trece primejdia rea, mai bine un control degeaba, dacat sa ai mustrai mai tarziu.Nu stiu daca iei no-spa, ajuta mult si nu dauneaza fatului.Sanatate multa si DD sa te ajute sa tii bebeic sanatos in brate.
Ilenush...mai inebunit cu scurgerile, tu i-ai spus lui tutu? poti sa iei no-spa, te ajuta, creste uterul si din cauza asta doare, incearca sa stai cat mai linistita perioada asta, pana se prinde mai bine
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
sandyprs spune:
Magdut,Mada multumesc pentru raspunsuri,eu oricum merg pe 10 la Tutu si tot atunci merg si la Iosup pt morfofetala,incerc sa stau cumintica, mai tot timpul stau in pat.Nu prea imi permit sa fac Bucurestiul asa de des nu mai locuiesc in Bucuresti ,ci la vreo 300 Km departare.Sunt ce-i drept cam speriata pt ca eu am mai avut astfel de dureri la o sarcina pe care am pierdut-o la 18 saptamani(ce-i drept nu era Tutut medicul care avea grija de mine).Pup fetele si sa auzim numai de bine.
14+
aerlilian spune:
Madutz drag,de asta ma temeam cel mai tare...sa nu va innebunesc cu problemele mele...Dar daca nu ma consult cu voi,atunci cu cine?Ma intrebi daca i-am spus lui T de scurgere...I-am spus-o,asa,ca printre altele,pentru ca luni marti si miercuri,adica ieri,cand am fost la el,nu am mai avut deloc acea pata.Si am crezut ca s-a terminat...Dar se pare ca astazi a vrut sa reapara...Si ma sperie,avand in vedere ca dimineata imi iau zborul...Offf,prost moment am ales pentru concediu...Cine stia ca o sa se intample minunea?
tutidana spune:
Seara buna fetelor,am fost si eu la dr.T la monitorizare si nimik,se pare ca nu ovulez si chisturile dupa 10 sedinte de acupunctura nu se vede nicio imbunatatire.
Anaconda ai fost la acupunctura??
O seara placuta