Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 102

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Scumpele mele,multumesc din suflet de incurajari,incerc sa va ascult si sa ma linistesc,dar cu aspenterul asta tot nu pot sa inteleg...Practic asta este aspirina,recomandata in profilaxia infarctului miocardic...Si din cate stiu eu,aspirina provoaca si hemoragie...De fapt scrie si in prospectul lui...Ce treaba sa am eu cu infarctul (Doamne fereste!!!) ca sa iau aspenter?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Miki cuvintele sunt de prisos.

Lilisor, pune manuta si ia TOATE boabele pe care ti le-a dat T. Aspenterul impreuna cu magne b6 ajuta la implantarea corecta a oului si la irigarea lui cu sange la nivelul uterului. Am citit si eu prospectul si spune ca la doze mari si in trimestru avansat ar avea contraindicatii din cauza de risc de hemoragie. O aspirina normala are 500 mg acid acetil salicilic pe cand asta are NUMAI 75 mg. Deci ia bobitele ca vin peste tine si apelez la jordea.

Sa ai grija de tine prin tari straine si iti dau un sfat: inainte de a baga in gura fructe, legume, furculita, lingura etc, SPALA-LE cu apa imbuteliata. Nu vreau sa te sperii dar stiu de la cativa prieteni care au fost acolo ca majoritatea turistilor se deranjaza la stomac de la un microorganism prezent in apa lor menajera, si prietenii mei au avut probleme.

Tanoo, succes sotiei la laparo. Te-as ajuta cu scoruri dar eu m-am operat acum un an si jumatate si nu cred ca e relevant pt tine cat am cotizat.

Pup gasca de tutunici!

Felix

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata iubitele mele,

Lilisor, aspenterul e pentru irigarea corecta a uterului, deci implantarea embrionului. Si eu l-am luat si m-am simtit excelent de la el, am luat exact tratamentul pe care ti l-a prescris tie acum, si sarcina s-a lipit ff bine. Ca nu a fost sa fie, asta e alta problema, dar de lipit s-a lipit f bine. Deci, go for it.
Tanooo, multa bafta sotiei la laparo si rezultat beton. Si eu am facut laparo acum un an si jumatate, insa conditiile nu cred sa se fi modificat ff mult. O sa incerc sa-ti trimit un mail, ca vad ca PM-ul nu-l ai activat.

Pup toate fetele si o zi frumoasa va urez .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

OK, ZEITELE MELE,M-ATI CONVINS,VOI LUA SI ASPENTER!!!
Magdita ,iti mai amintesti in ce doze ti-l recomandase si pentru cat timp?Adica...e in regula daca iau toata saptamana viitoare,pana ajung din nou la el?A zis cumva una dimineata si una seara?
Felixuc ,stiu de problema cu apa...Iti dai seama ca sunt in stare si pe dinti sa ma spal tot cu apa imbuteliata,desi,fie vorba intre noi,la cat sunt eu de constipata,parca nu mi-ar strica un mic deranjament stomacal...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Lilisor, aspenter 1/zi iubita mea, eu o luam seara, magne b6 2/dim, 2/seara, utrogestan 2/dim, 2/seara, acid folic 1/zi. Concediu placut si bea cat mai multa apa, sa se irige uterul . De luat, le iei pana iti zice dr.T sa nu le mai iei. El, teoretic, tratamentul asta il prescrie pana la 14 saptamani, dar in functie de ce vede la eco, poate sa fie mai putin sau mai mult de 14 saptamani. Cand pleci?

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Magdita , nu stiu ce m-as face fara voi!!!Asa o sa fac,voi lua si eu una seara.Maine dimineata la 10 decolez.Ma intorc vinerea viitoare cam pe la aceiasi ora iar la 14 merg la T.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

bon jia ..zane , zeite , si alte inalte grade .. io recunosc ca ma cam saturasem sa ma dau zana ..acum de cand is zeita(verde) , parca ma simt multe mai vioaie ... nu ma mai apasa pata timpului

miki , nu imi pare rau , imi pare f rau de ce s-a intamplat ...

lilisoara , nici sa nu te gandesti sa nu iei aspenterul ala .. e bobo bun pt bebe .. nu te mai gandi ce ai tu cu infarctu' sau cu "infractul" sau cu alta boliciune de-asta .. tu ia-l caci nu-ti dadea tutu vreo paxtiluta nepotrivita.. ia arunca tu ochiul la fiv sa vezi ce de iau fetele pe acolo .. recomandate de medic ...

lalitusca .... ia uite cine "sedea" cu munca in sentru bucurestiului ..naspa situatie .. dar cred ca o vacanta e binevenita ..

sa va povestesc de mine .. ca poate va smulg un zambet printre aspirine si alte ganduri .. ma indrept cu pasi repezi catre z1..si cum rabdarea , sau mai coret nerabdarea este "mare" sa-i vad , am zis sa fac un test .. l-am facut , cum era "normal" are o liniuta .. linistita si calma , l-am pus la loc in sertar , si am zis ca ma mai uit doar seara la el , poate asa ii "creste" si cealalta liniuta ...ieri ma perpeleam la munca , ca poate incepe sa miroasa minunatia aia pe acasa prin noptiera ..si ajunge al meu acasa inaintea mea .. si de pe spate de "arome ".. ei asta da preocupare peste "glezna" broastei .. sa vedeti si voi ce minte am ..sau mai bine zis .. n-am

pe restul va pupacesc pe coroana de zeite , si va astept cu vesti bune ... hai tamy , magdi , feli , mada , ady , bella , rala , rosy, dye , si toata ceata de aspirante si "inspirante" .. hai cu liniutele ..

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Lilisoruu ma bucur ca te-am convins! Ie buuune boabele pentru bebic! Si, DAAAAA, pe dinti sa te speli tot cu apa la butelca! Vezi, de asta uitai sa-ti scriu... Nu-i bai ca esti constipata, mai bine asa decat cu cine stie ce balaur prin stomac ! Drum bun si vreme ploioasa (ce pleonasm, in Eghipt ploaie )

Jorjilic, zeita verde! Mei, ai grija pe unde pui betele cu pipi pe ele! Mai repetezi figura?

Tamy

Mada

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

aerlilian si eu am luat Aspenter 1/zi si a fost totul ok!~ si eu zic la fel ca si fetele: mergi pe mana dr-lui T! concediu placut!

noi suntem bine crestem mari si ne apropiem de marea intalnire !!!

dr T va fi in concediu pe la mijlocul lunii iulie, pana pe 23, nu?stie cineva? eu cu frica...

va pup
cat de curand va veni si la voi "barza" !!!

vally s33 Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

helooo, miss me? i'm back in business adica sunt posesoare de cm , asa ca numaram impreuna
poopici la toate dragutzele
Ilenush... vrei sa vin cu cimegu' asculta ne-a doftorul ca stie ce zice, nu esti prima gravidutza care ia aspenter, ramai muta cat de utila e aspirina aia mica, afara e utilizata la greu. Hai sa ia concediu placut, nu te obosi, relax dragutza si bucurate la maxim de statutul asta, moftureala la greu, da? doar esti gravida
Tamy... nu ne zici nimic?
Miki... ce sa mai zic.....DD sa iti dea forta, eu mai sper inca sa-l vezi la eco
Magdutzu..meu drag vezi ca te-am notat, la anu' te-ai ales cu-un botez, da?
Giorgic... las' ca se inroseste si a doua liniutza, nici o grija, o facem cu carioca si tot se face rosie , rabdare iubita, vine darul, acum, inca un pic
Felixule.. tare fata
Adriana, Rocsy, ..
Anaconda, Lali... burticile

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput