A murit Michael Jackson!!!!
Raspunsuri - Pagina 22
iarina spune:
Si eu am fost fan infocat in anii '90, pe la 14-15 ani si chiar daca cu timpul mi s-au schimbat gusturile si am alti cantareri preferati acum la maturitate, intotdeauna mi-au placut cantecele lui si ca dansator era un geniu, asta e de necontestat. In prima zi cand am aflat am fost f. uimita, iar acum ii pare tare rau, mai ales ca s-a dus asa brusc, dintr-o prostie...adica in State credeam ca asemenea medicamente se prescriu cu mai multa atentie si supraveghere a pacientului.
In alta ordine de idei, parca au dat pe Realitatea TV dialogul dintre medicii de pe salvare, se pare ca doctorul a stat langa el si i-a facut resuscitarea, dar in pat, intr-adevar nu jos, eu ma gandesc ca daca ar fi fost o sansa cat de mica, ar fi reusit paramedicii sa-l salveze. Adica cred ca stopul cardiac i-a fost fatal.Nu stiu, zic si eu. Intr-adevar, credeam ca ni se va spune cine e medicul care il avea sub observatie, ce medicatie lua etc. etc.
Pe de alta parte inteleg ca familia vrea sa descopere ce s-a intamplat, dar sa-i faca o a doua autopsie mi se para groaznic, numai cand ma gandesc Adica nu trebuiau de la bun inceput sa mearga pe mana unor doctori seriosi? Ca sa nu-l mai taie a doua oara?
Amina_Marina spune:
A murit acasa dupa ce medicul lui l-a reusicitat, a fost pus in pat si sunat la salvare, asta ca sa scape medicul cu fata curata.Televizunea japoneza a pus poza( cred ca e si pe net) din salvare, MJ. era cu masca de oxigen si masaje la inima, oricum le avea de degeaba ca el nu mai reactiona in niciun fel, murise deja, spun japonezii.
Daca totusi chemau salvarea mai devreme , poate ca mai era o snasa sa fie salvat.
O parte din mine a murit cu el, asa simt.
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
Bluel spune:
Michaelutz (asa te alintam eu),
Mi-ai luminat adolescenta intr-o perioada de trista amintire pentru noi romanii, ai fost primul megastar care a venit la noi dupa Revolutie, am avut sansa sa fiu prezenta la acel concert de vis , nimeni n-a fost si nu va mai fi ca tine ....
Sint convinsa ca in lumea in care ai plecat acum, vei fi la fel, un geniu al muzicii, dansului, show-ului. Pana la reintalnire eu iti voi asculta cu drag muzica si iti voi viziona clipurile (rusine posturilor muzicale TV si radio, care acum se intrec sa castige audienta cu tine)
ADIO
cecilia L spune:
Dumnezeu sa-l odihneasca, spr sa-si gaseasca linistea pe care nu a avut-o aici...
Pacat ca multi dintre cei care acum il plang, nu au fost alaturi de el atunci cand avea nevoie...
Nu am fost un fan MJ, dar i-am ascultata intodeauna muzica cu mare placere.......
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
CRISMIR spune:
Doctorul care a fost langa el,adica cel personal,s-a gasit,a si vorbit politia cu el...familia a cerut a doua autopsie pt ca prima a fost facuta de cei delegati de autoritati...acum ei vor ca a doua sa se faca in privat de alti doctori...e asa de trist ca a murit...ascult si eu melodiile pe toate posturile si imi curg lacrimilile...nu-mi vine sa cred ca nu mai este...mai putea canta ani buni...
Ah,si ce ma deranjeaza pe mine...aseara am auzit vorbind unul din prietenii buni de-ai lui si spunea ca miercuri seara a fost la stuioul lui unde a facut repetitii,a cantat,a dansat...era perfect sanatos,nu s-a plans de absolut nimic...da,dureri de cap si de spate le avea de ani de zile...dar nu s-a plans de nimci altceva...si chiar in dimineata de joi au vorbit si se simtea normal...OARE CE S-A INTAMPLAT LA 12,la pranz????...
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
cory_box spune:
uite ce e Michael si sunt foarte serioasa cind zic asta : te rog din suflet sa apari sa spui ca a fost o strategie, orice ca sa vezi cit esti de iubit.vino in stilul tau unic delicat, bad, invincible, dangerous.nu numai ca you are not alone, dar ai intors planeta asta pe dos.ma uit acum la blood on the dance floor : cit de intens, de viu.o supernova.pling, nu ma pot opri.
danat spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cory_box uite ce e Michael si sunt foarte serioasa cind zic asta : te rog din suflet sa apari sa spui ca a fost o strategie, orice ca sa vezi cit esti de iubit.vino in stilul tau unic delicat, bad, invincible, dangerous.nu numai ca you are not alone, dar ai intors planeta asta pe dos.ma uit acum la blood on the dance floor : cit de intens, de viu.o supernova.pling, nu ma pot opri. |
Of, ce frumos De ar putea fi si adevarat....
Dana mama lu' Radu Stefan
Hobby
_
www.youtube.com/watch?v=S4s16pzRYqU" target="_blank">
If you wanna make the world a better place,
take a look at yourself and make a Change
danat spune:
Din nou ceva special cu Michael...sa vedeti prezenta scenica, voce live, emotie, daruire totala, prietenie adevarata si din nou, sensibilitatea lui.
Dana mama lu' Radu Stefan
Hobby
_
www.youtube.com/watch?v=S4s16pzRYqU" target="_blank">
If you wanna make the world a better place,
take a look at yourself and make a Change
ioana_p76 spune:
Acum are la mtv top 40 MJ.
Ioana
animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala