A murit Michael Jackson!!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Mihutza, ce raport?
Caci inteleg de pe cnn ca rezultatul final al autopsiei o sa fie disponibil abia in 6-8 saptamani.

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Pai se asteapta totusi un raport dat de medicul legist,la prima vedere...iar dupa cateva saptamani vor venii rezulatele microscopice si la sangele...deja se presupune ca aceea injectie ia fost fatala...ce trist...azi nu am fot buna de nimic...ce ciudata e viata asta!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

da, raportul preliminar..

si eu tot cu CNN-ul in nas stau..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Clipul meu favorit:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Sper as fie fericit acolo unde e. Si sa nu fie singur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Tzuni, nu e singur. Sunt si ceilalti acolo: Freddie, Jim, Janis, John, Jimmy, si atatia altii!

RIP Michael!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

As fi ipocrita sa spun ca am fost un mare fan al lui Michael Jackson...Si, as minti cu nerusinare, daca as spune ca muzica lui m-a lasat indiferenta...Au fost, totusi, cantece (si...nu putine) ce le-am apreciat si ascultat cu mare...Dealtfel, inca, le apreciez si le ascult... Chiar m-a intristat vestea disparitiei lui! A fost si ramane un mare STAR al muzicii pop, pana la urma!

And...allways I... " Remember The Time..." Do you?!

God bless you and your family, Michael!

"...Born To Amuse, To Inspire, To Delight
Here One Day
Gone One Night..." (Gone Too Sone)

Rest in peace, King of pop music!

Have you seen my Childhood?
I'm searching for the world that I come from
'Cause I've been looking around
In the lost and found of my heart...
No one understands me
They view it as such strange eccentricities...
'Cause I keep kidding around
Like a child, but pardon me...
People say I'm not okay
'Cause I love such elementary things...
It's been my fate to compensate,
for the Childhood
(Childhood)

Enjoy your peace, young soul!

Tears, flowers and respect for you,
Michael Jackson!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

O,m-am trezit atit de trista!Cu senzatia ca am pierdut un membru al familiei!totul e atit de gol,sec!
Si eu sunt suparata pe faptul ca nu a avut sansa sa-si ia ramas bun de la fani asa cum a vrut(daca intr-adevar asta i-a fost dorinta,pt ca ma gindesc si la faptul ca poate nu s-a "angajat" in aceste ultime concerte numai pt. ca era strict necesar dpdv financiar).
Nu mai stiu ce sa zic,de fapt nu stiu cum sa descriu ceea ce simt.stiu doar ca l-am adorat!La fel ca multe alte adolescente am avut camera plina de postere,mi-am incretit parul si-am purtat palarii si manusi(imi vine sa zimbesc ...dar nu pot)
L-am vazut live in `96 ,doamne ,a fost SUPERB!!Tot la bara in fata,aveam senzatia ca daca intind o mina il ating

*May Allah be with you Michael always... love you!
Jermaine Jackson*

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

ziua de ieri mi-a amintit de ziua cand a plecat si Diana. exista oameni care lasa in urma lor un mare gol si care parca nu se pot 'repeta' niciodata.
niciodata.

R.I.P. Jacko

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Desi nu am apucat sa il vad live... eu ma bucur ca totusi el a vazut cat este de iubit. 1milion de bilete in 4 ore si atatia care inca mai vroiau sa participe... a realizat ca si dupa toate porcariile din presa, procese si excentricitati, este dorit si iubit.

Sper sa il fi multumit asta... sa se fi simtit poate mai putin singur.

Interesant ce a scris Lisa Marie pe blogul ei... (aici)

Tare greu trebuie sa fie pentru copii lui. Tin minte un video de acum 1-2 ani, erau pe holul unui hotel. Baietelul alerga pe tot intinsul holului, inainte si inapoi, vesel iar fetita era langa el. Michael o intreaba: "Tu nu vrei sa te joci?" iar ea i-a raspuns: "Nu, vreau sa stau aici cu tine, sa te tin de mana"

Mergi la inceput