A murit Michael Jackson!!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Have you seen my Childhood?
I'm searching for the world that I come from
'Cause I've been looking around
In the lost and found of my heart...
No one understands me
They view it as such strange eccentricities...
'Cause I keep kidding around
Like a child, but pardon me...

People say I'm not okay
'Cause I love such elementary things...
It's been my fate to compensate,
for the Childhood
I've never known...

I'm searching for that wonder in my youth
Like pirates in adventurous dreams,
Of conquest and kings on the throne...

Before you judge me, try hard to love me,
Look within your heart then ask,

People say I'm strange that way
'Cause I love such elementary things,
It's been my fate to compensate,
for the Childhood (Childhood) I've never known...

I'm searching for that wonder in my youth
Like fantastical stories to share
But the dreams I would dare, watch me fly...

Before you judge me, try hard to love me.
The painful youth I've had

Have you seen my Childhood....

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Miki superb. Nu stiam clipul si melodia.
Asa l-am inteles eu pe Michael, exact ca in clip. Un copil mare care s-a luptat din greu sa isi traiesca in continuare copilaria. Din pacare sufletele mari in corpuri mici sunt greu de inteles. Sper, ca in clipul realizat de el, sa zboare acum spre stele, spre luna, sa gaseasca vesnicia care si-o dorea aici.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Un omagiu si din partea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Michael un copil fara copilarie, un adult cu suflet de copil!

Idolul meu in anii copilariei si ai adolescentei, nu pot uita cand iti sarutam posterele, cand visam ca poate ma voi marita cu tine, cand imi increteam o suvita de par, cand regretam ca nu sunt si eu bruneta....
Rusine sa-mi fie ca in ultimii ani, nu i-am mai ascultat muzica, am uitat cine este REGELE!!!!

Michael !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Iulia P, macar din respect pt cei ce l-au iubit, ar tb sa nu mai postezi comentari rautacioase!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

imi pare tare rau ca s-a dus... pregatea concertele si era atat de increzator...
Odihneste-te in pace printre stele, tu insuti o stea...

_

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Am in minte imaginea mea de adolescenta de 14 ani plangand dupa el si adorand fiecare poza cu el, camera mea era plina de postere numai cu el...A fost prima mea iubire...asa credeam eu la varsta aia, ca sunt indragostita...Ii stiam toate versurile melodiilor..Eram un adevarat fan...Toti colegii ma stiau pentru obsesia mea cu Michael Jackson...

Asta se intampla acum 17 ani...Apoi am ajung si eu sa-l judec si sa ma intreb la fel ca la sfarsitul oricarei iubiri "ce Dumnezeu am vazut la el?".....

Dar, incontestabil a scris istorie in muzica, a schimbat mentalitati, un adevarat showman si artist...

Odihneste-te in pace, suflet chinuit si rebel!

Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Eu sunt licuriciul, sunt un ciob de stea
si vin cu speranta, luminand mereu calea ta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Imi pare nespus de rau... a fost parte din copilaria mea. Imi amintesc cum o colega "facuse rost" la un moment dat de o caseta video cu videoclipuri si ne-am dus cu totii acasa la ea sa vedem "Dirty Diana". Ii tot dadeam rewind, nu ne mai saturam...

Asa as vrea sa mi-l amintesc mereu pe Michael:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Miki exact videoclipul asta voiam sa il pun si eu.. e cel mai autobiografic cantec al lui, chiar el a spus asta intr-un interviu..

raportul medicului legist intarzie cu inca o ora si ceva.. bineinteles ca vor aparea speculatii peste speculatii..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

O stea a plecat spre cer...
Ce pot sa spun despre el? Mi-a marcat copilaria si adolescenta. Il veneram: ii ascultam intr-una melodiile si incercam sa dansez ca el . Chiar si atunci cand a cazut in dizgratie ma gandeam cu nostalgie la el. Ar fi fost atat de frumos sa revina pe scena!
Sa-l odihneasca Dumnezeu in pace! Trimit si eu o pentru sufletul lui de copil si multe !

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput