A murit Michael Jackson!!!!

Raspunsuri - Pagina 102

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicel spune:

Pai mai fetelor, daca ziceti ca la noi toti "desteptii" s-au intrecut care mai de care in comentarii rautacioase, atunci chiar ma bucur ca nu m-am uitat.Noi ne-am uitat pe CNN, fara traduceri si mai nu stiu eu ce comentarii.

Si inca ceva,eu am observat din toate filmarile facute de la moartea lui Michael ca in America el a fost in majoritate iubit de cei de culoare(majoritatea care il plangeau erau acestia).Voi ati observat lucrul asta?Si de ce oare, ca-n restul lumii dupa cum s-a vazut a fost iubit in egala masura de negrii si de albi.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Pisigri, din pacate, trebuie sa recunosc ca sint de acord cu tine. Am mai scris ca daca as fi avut puterea sa decid, as fi facut o inmormintare luni (sint de acord ca nu trebuia legata ziua lui de ziua Americii), intr-un loc necunoscut si in cerc restrins. Iar dupa aceea, m-as fi zbatut sa fac un spectacol la care sa invit artisti care i-au fost prieteni pentru fani. Am urmarit ceremonia, recunosc ca a fost mai mult decit decenta si nu asa cum ma asteptam, apreciez efortul lor de a face ceva solemn, nu un show din moartea lui... dar tot am avut un nod in git tot timpul, mai ales la gindul ca sint expusi copiii la asa ceva. Stiu ca cei mari au vrut sa fie prezenti, dar, ca mama tot nu ma pot impaca cu ideea, nu cred ca era cazul... mai ales tinind cont de tot ceea ce este legat de MJ. Pe de alta parte, nu as putea spune exact ce si-ar fi dorit MJ, pentru ca lui, cel putin pina cind si-a desfigurat fata si pina la procesul din 2005, i-a placut sa fie adulat, sa se scrie despre el... numai ca atunci cind deschizi calea spre asa ceva, presa nu va scrie niciodata numai de bine, lumea nu va intelege niciodata corect viata ta, nu are nici un interes, nu se vinde adevarul... senzationalul insa da. Ori el nu a fost pregatit sa infrunte asa ceva... Si cind si-a dat seama, a inceput sa ascunda, sa minta pe alocuri, ca sa mascheze adevaruri de nespus. Numai ca nu a mintit pina la capat, in melodiile lui a spus adevarul, toate videoclipurile lui il arata pe Michael asa cum era el in realitate, numai sa vrem sa vedem adevarul si sa-l acceptam asa cum este. Asta l-a facut nefericit in viata, asta l-a darimat si asta l-a si omorit, faptul ca nu a putut sa spuna adevarul despre el inainte de a fi nevoit sa-l ascunda. Din pacate, lumea asta care l-a iubit, l-a si omorit, e greu sa acceptam, dar asta e adevarul.

Lumea nu-l va lasa in pace, presa la fel. Cel putin nu acum, cit inca se vinde. A fost de mic si va ramine o masina de facut bani, inainte de orice altceva. Ca si Elvis, de altfel. Si ca orice resursa, trebuie exploatata la maxim, pina cind nu va mai ramine nimic. Dar intr-un an sau doi, totul se va linisti si MJ va ramine ceea ce trebuie sa ramina, alaturi de alti grei ai lumii: un simbol pentru unii, o sursa de inspiratie pentru altii, un tata, un fiu, un frate, dus prea devreme din lumea asta... Iar muzica lui va fi ascultata de generatii dupa generatii, dansul lui va fi vazut si imitat de tot atitea generatii, va fi izvorul pentru alte si alte creatii ale omenirii in acest domeniu.

Spuneam ca il cred nevinovat, ca sint sigura ca iubirea lui pentru copii a fost sincera. Si cred asta pornind de la faptul ca marele lui idol a fost Charlie Chaplin. Pentru mine si pentru sotul meu, acest om a fost si va ramine simbolul pentru tot ce are omenirea mai bun, dar si mai rau in ea. A fost un geniu! Si MJ stia acest lucru. Si iubea copiii la fel de mult ca MJ. Si cred ca a fost mentorul lui in tot ceea ce a facut, chiar si in dans.

http://www.youtube.com/watch?v=Nt5haV2VuyU&feature=related


CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

iarina si eu m-am abtinut cu greu sa nu zic ceva la topicul despre custodia copiilor. DE parca ceea ce se discuta acolo are macar 1% valoare in decizia pe care o va lua instanta privitoare la cei mici. Tocmai imi exprimam parerea ca poate pe cei mici o sa ii lase lumea in pace, dar se pare ca incepe un alt episod din serialul MJ, -copiii si custodia-.E dreptul lor sa dezbata, insa sa vb cu bun simt despre MJ. Numai pentru faptul ca e in cartea recordurilor la cea mai mare suma donata pentru caritate....doar pentru asta si merita bun simt si respect, sa nu mai vb si de altele.

Eu aseara m-am uitat pe ProTv. Au avut cea mai mare decenta in a comenta extrem de putin si doar atunci cand sala aplauda. Ba mai mult, Andreea Esca, cea pe care o stim toti de atatia ani cu aceeasi figura serioasa de la stiri, aseara a plans alaturi de Loredana Groza si nu putea sa mai zica nici un cuvant. A incercat sa ascunda si sa mascheze asta ca sa nu para un "spectacol mediapro", au fost sincere amandoua si au vb frumos de Michael si de geniul lui, de muzica si modul in care el vedea viata.

Sunt convinsa ca acum e fericit ACOLO SUS. Speram sa fie si micutii lui aici, jos. O sa vegheze asupra lor.

raman si eu in zona...

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

http://www.realitatea.net/michael-jackson-nu-m-a-atins-niciodata--tatal-meu-m-a-pus-sa-mint-pentru-bani--recunoaste-jordan-chandler--cel-care-l-a-acuzat-pe-star-de-pedofilie_557847.html


Remuscari tardive, care nu stiu la ce mai folosesc. Eu in locul acestei familii m-as duce in insulele curile, mi-as o bojdeuca in nisip si nu as mai scoate capul de acolo.
...si poate ar putea returna cei 22 de mil. copiilor lui Michael, sau sa plateasca costurile ceremoniei de aseara...

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Oana, se pare ca stirea e un hoax, cel putin asta spun comentariile la ea. Ca a fost luata de pe un blog oarecare si nu a fost confirmata.

Oricum, eu una nu am crezut niciodata in aberatia asta cu pedofilia. Dar ma revolta si ingretoseaza cu cata usurinta dau verdicte niste neica nimeni , toti tatulicii, bitmanii si alti pitpalaci. Stiu ei ceva ce politia care a anchetat cazul nu stie, sau cum? Au ei macar niste minime cunostinte de psihologie judiciara ca sa se bage asa in seama? Stiu ei care este profilul unui pedofil?
Niste imbecili care au fost prea mult bagati in seama de altii la fel ca ei



I am alive and I am here forever

Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Ce ne facem cand se va inchide subiectul asta?

Eu as vrea un coltisor pe DC, unul mic, numit MJ, unde sa mai putem intra din cand in cand sa mai vorbim despre marele OM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_n


Eu aseara m-am uitat pe ProTv. Au avut cea mai mare decenta in a comenta extrem de putin si doar atunci cand sala aplauda. Ba mai mult, Andreea Esca, cea pe care o stim toti de atatia ani cu aceeasi figura serioasa de la stiri, aseara a plans alaturi de Loredana Groza si nu putea sa mai zica nici un cuvant. A incercat sa ascunda si sa mascheze asta ca sa nu para un "spectacol mediapro", au fost sincere amandoua si au vb frumos de Michael si de geniul lui, de muzica si modul in care el vedea viata.

Sunt convinsa ca acum e fericit ACOLO SUS. Speram sa fie si micutii lui aici, jos. O sa vegheze asupra lor.

raman si eu in zona...

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale



Si eu, la Protv am urmarit ceremonia. Si am fost placut surprinsa ca nu comentau aiurea, ba, mai si lacrimau, lasandu-l pe Cristian Leonte sa vorbeasca, singurul care mai avea glas, acolo.
A fost o ceremonie foarte frumoasa si decenta, asa cum s-a vrut.
Fiecare a interpretat o melodie sau a vorbit plin de emotie despre Michael. Mi-au placut toti. Si se vedea cat sufera fiecare, chiar daca incercau sa se tina tare, unii.
Dar Brooke Shields a fost fantastica. Chiar am vazut pe youtube niste filmari mai vechi, pe cand erau impreuna la decernarea unor premii Grammy si erau numai zambete si rasete, pe intregul parcurs al filmarii. Se simteau super bine impreuna.
Imi inchipui ce greu i-a fost sa vorbeasca despre Michael, acum, cand el nu mai este.
La fel si fiica lui, Paris. Cred ca a vrut sa-si arate si ea, durerea, intr-un fel.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, alaturi de ingeri, unde ii este locul, acum ca s-a dus !








Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui motanik

Letitia, Sky a comentat doar dupa ce sicriul a parasit sala, si asta afara cu reportera trimisa la fata locului.
Hanne si Michael ramane aici, printre noi, si sper ca peste vreo 10-15 amintirea lui sa fie dusa mai departe prin copiii nostri.


In alta ordine de idei, fetele care au fost la concertele din Ro, am nevoie de ajutorul vostru.
Eu am fost la unul dintre ele si mama zice ca am fost in 92 si eu zic in 96. Ne contrazicem de cateva zile si stiu ca am cum afla cand merg in Ro caci am biletele bine pastrate. Doar ca nu mai am rabdare pana atunci si va intreb si pe voi.
In deschidere a cantat DJ Bobo. Biletul avea daca nu ma insel forma de pe statuia cu History - asta ma face sa cred ca a fost 96 caci in 92 turneul a fost Dangerous. Mai stie cineva cum aratau biletele din 92?
Problema e insa ca ne amintim cum a zburat cu chestia aia in spatele scenei, ori asta nu in 92 a fost? La fel si la heal the World cand a aparut globul pamantesc urias de sub scena care se ridica cu Michael.
Asa ca help! La care concert am fost?



--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

www.youtube.com/watch?v=UyfQOTCCbXg" target="_blank">The King has left the building




In 92 biletele erau cu galben si erau ochii lui Michael cu un fel de masca, in deschidere a cantat formatia Snap.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Azi la stiri la ora 16 la Antena 1 au aratat o poza cu baiatul care l-a acuzat de pedofilie in '96. Spunea ceva de genul:
"Nu mai pot continua cu aceasta minciuna. Imi pare rau ca am mintit si i-am distrus cariera si viata. Michael nu mi-a facut nimic! Tatal meu m-a obligat sa mint, pentru a scapa de saracie!"
Ce se mai poate spune? Michael e mort. Si lui acum ii pare rau.
Pai sa mearga sa se impuste in cap si el si ta'su.

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulicutza spune:

http://stirileprotv.ro/show-buzz/michael_jackson/michael-jackson-va-fi-inmormantat-fara-creier.html

Mergi la inceput