A murit Michael Jackson!!!!
Raspunsuri - Pagina 100
Criss75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bulinuta27 ptr ca imi face rau..nu citesc nimic acum ...si aseara m-am uitat pe cnn ptr ca nu am suportat comentariile vedetelor noastre pe diversele posturi ...MA DOARE pur si simplu..sa il lase in pace ![]() bulinuta mamica de bulinel dragutel ![]() Poze noi www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica Poze |
Si pe mine m-au deranjat la culme comentariile lui Toni Grecu. M-au dezgustat chiar. Ma intreb de ce naiba l-au chemat la antena.
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
Alexia27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Nu mi-a placut ca s-au difuzat inainte de inceperea transmisiunii fragmente in care Michael afirma - de ce a mintit oare? - ca a facut doar 2 operatii estetice. E evident ca nu e asa pt orice neavenit care urmareste citeva clipuri din perioade diferite. If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Din cate stiu eu, fragmentele erau din interviul lui bashir. Michael vorbea de operatiile pe care le facuse PANA atunci. Plus, inca ceva ce bashir a "uitat" intentionat sa precizeze: operatia de reconstructie faciala suferita dupa arsura din timpul filmarilor de la pepsi. Am inteles ca s-au folosit grefe de piele,a fost o interventie mare, asa ca, normal sa fi fost o diferenta vizibila...
I am alive and I am here forever
Michael Jackson
teo1970 spune:
si mie mi s-a parut Toni Grecu deplasat, mai ales la intrebarea referitoare la acuzatiile aduse lui Michael (daca el le crede adevarate) a scaldat-o, dar mie mi s-a parut evident ca le cam credea; in schimb, Velicu, fostul sef de cabinet al lui Iliescu - si care a participat la organizarea concertului din '92 - a vorbit f frumos de Michael ca persoana si a fost f ferm cind a spus ca el nu crede absolut deloc in acuzatiile care i-au fost aduse, pe mine m-a surprins
... ca sa nu mai zic de Tatulici
pe Realitatea
motanik spune:
Eu am urmarit pe Sky News si reporterii nu au scos o soapta cat a durat ceremonia. Sa inteleg ca pe canalele romanesti au comentat si in timpul transmisiei?
Sau s-au facut disecari dupa?
Am iesit sa-mi iau ziarele de azi, vor ramane intr-o cutie cu amintiri...pe prima pagina la mai toate e o frumoasa fotografie cu cei trei copii, mi-e gandul numai la ei de aseara. Sper din tot sufletul sa nu fie si ei exploatati de media asa cum a fost tatal lor. Cum bine a zis cineva inainte, Michael a facut tot posibilul mereu sa-i ascunda de ochii lumii tocmai pt a le oferi o viata normala si ar fi bine ca toti tampitii care stau 24/24 pe la usile lor sa-i lase in pace (poza cu Michael in ambulanta asa a fost facuta, dupa ce un fotograf a vazsut ca a venit ambulanta la casa lui, care fotograf statea 24/24 de zile intregi acolo sa urmareasca, sa smulga o fotografie, o stire ceva).
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
www.youtube.com/watch?v=UyfQOTCCbXg" target="_blank">The King has left the building
hannen spune:
Ma fetelor,eu chiar nu inteleg ce nu v-a placut aseara!!
A fost totul absolut nemaipomenit!Cita demnitate,sobritate,cit respect!!!!O sala cu 20.000 de oameni si cu o liniste aproape de mormint!toti au plins in liniste,n-a fost circ(cum s-ar fi intimplat pe la noi )
copii,ce circ mai ,ce au cistigat oamenii aia haituiti de mass media de 13-14 zile continuu daca au adus copii la ceremonie?Mie mi s-a parut of,nu stiu cum,ca ne-au facut si noua loc in mijlocul lor,a familiei ,a durerii lor.
Iar o ceremonie fara el,nu stiu dar nu ar fi fost la fel!
A fost emotionant pina la cer si inapoi.mi-a rupt inima sa-l vad acolo in fata scenei,Regele care electriza mereu audienta ,acum dormea!

El i-a protejat pe copii dar totusi au existat poze cu ei fara valuri si/sau masti.Imediat dupa moartea lui au aparut atitea poze si video-uri...(ma intreb de unde oare?)faptul ca i-au adus la ceremonie mi s-a parut lucrul cel mai potrivit!!
E tatal lor mai!Sa fi fost voi,nu va ginditi ca poate cindva in viata v-ati fi blamat bunicii pt. ca nu v-au luat la celebrarea vietii singurului parinte pe care l-ati stiut!Parintele care i-a iubit si care la rindul lui a fost iubit de o lume intreaga!
A fost un moment unic pt. noi ,atunci pt. ei de ce nu ar fi fost?
Daca noi am vrut sa fim o parte din audienta ,sa-i aducem un ultim omagiu,o ultima lacrima,sa-l "conducem pe ultimul drum" ,copiii lui de ce nu si-ar fi dorit asta??
Pe cuvint ca nu va inteleg,dar eu personal nu am vazut absolut nimic iesit din comun ieri!!
Si parca sunt cu efecte intirziate!Ieri am plins,am fost emotionata,n-am dormit toata noaptea(am apucat doua ore de la 10:30~12:30) si apoi am muncit
am bagat cafea cu ibricul ca sa ma tin in picioare dar mai mult decit orice m-a daramat "reactia de dupa".Mai multa durere am simtit azi!Cea mai mare de pina acum.
Si ceva ce eu habar nu am avut!
Azi la tv. au facut o emisiune cu si despre Michael.am vazut Bad ,filmuletul intreg,reclama de la History(cu indemnul-urmariti-o si ginditi-va de ce a facut reclama asta,ce a vrut sa zica cu ea!) dar si o reclama de care eu nu am stiut!
Este un filmulet pe youtube cu transformarile lui michael,cum s-a schimbat fata lui din copilarie pina azi!Eu am avut impresia ca e un film facut de vreun rautacios si bagacios.surpiza!
Era filmulet facut cu acordul lui (sau de Michael?) ,era o reclama care s-a difuzat in U.K in 2002 si avea mesajul "if this is what`s happening outside,what`s going on inside??"
aici e filmuletul:
http://www.youtube.com/watch?v=HuJ6EB2tyQU
Care credeti ca este mesajul pe care vrea sa-l transmita reclama asta?
Edit;Am scris cu foarte multe greseli si dezacorduri "in idei" dar sincer sunt atit de obosita ca simt ca ma descompun,nu mai caut si nu mai corectez nimic ![]()
Hannen
mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades ![]()
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
hannen spune:
Andra,si eu am ramas surprinsa ca fetele povestesc ca pe canalele romanesti s-a comentat .si inca nu prea frumos!
eu ti-am zis ca sunt pe ABC aseara si la fel,abia suflau reporterii!
Hmmmmm
Hannen
Israa
Inas
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
motanik spune:
Hanne, la ce te referi cu reclama pt History? La don't try this at home? Daca da, cred ca era indemn pt a veni la spectacol, te gandesti la altceva tu?
Cat despre changing faces, o mai vazusem dar nu stiam ca isi daduse acordul pt ea, probabil ca si sufletul lui trecuse prin tot atatea cat ii trecuse si fizionomia...
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
www.youtube.com/watch?v=UyfQOTCCbXg" target="_blank">The King has left the building
Alexia27 spune:
Hannen 

Eu m-am uitat pe CNN, si tot asa, nici musca nu se auzea dinspe reporteri. Pacat ca altii aveau limbarita, era totusi vorba de un pic de respect...dar nah...de unde nu-i, nici D-zeu nu cere.
I am alive and I am here forever
Michael Jackson
hannen spune:
Andra,chiar nu stiu care a fost faza cu History ,n-am vazut pina la sfirsit cind au comentat in studio (m-a chemat al meu sa-l rad pe cap
) iar reclama cu fizionomia lui,da,cica el si-a dat acordul sau chiar ar fi "participat" cumva la realizarea lui.
Hannen
Israa
Inas
Letitia1 spune:
Eu am urmarit pe Sky News si reporterii nu au scos o soapta cat a durat ceremonia. Sa inteleg ca pe canalele romanesti au comentat si in timpul transmisiei?
Sau s-au facut disecari dupa?
Andra, eu am urmarit in direct pe BBC2, dar sa stii ca aici reporterii au comentat mai tot timpul, dar fara disecari ca acelea din Ro.