Mamici de zmeurici de iulie-august (63)
Raspunsuri - Pagina 7
andreea_1979 spune:
Buna dimineata si de la noi! Mai fetele ce mai gatiti , mi-e ff pofta de ceva bun , ma gandeam la niste spagetti cu cascaval , carne de pui si sos de rosii cu usturoi deasupra
, o minunatie !Si ca desert bineinteles renumita prajitura cu visine !
Azi am obosit cu spalatul pe cap , am parul lung si e un adevarta chin , ma apuca durerile de spate pana ma spal , dar mai avem putin !
Sunt cam trista pentru ca am auzit ca a murit Michael Jackson , iar mie mi-a placut tare mult in copilarie , am adorat muzica lui , asta e , Dumnezeu sa-l ierte!
s 35+
blanca000 spune:
Am facut prajitura..acum am scoso din cuptor..sa o las sa se raceasca si tai si apoi va spun ce am facut
..e prima incercare. Parca nu a prea crescut..am pus doar 2 lingurite rase de praf de copt stins cu lamaie...nu am vrut sa pun tot pliculetul.
Sa vedem ce a iesit..cred ca in juma de ora dau verdictul.

s36
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
dariaioanaxx spune:
buna zmeurici,![]()
am fost si noi la eco, miercuri, inainte sa plece dr. in concediu si bebelina este ok, are 1670 g
, este asezata trasversal asa cum o simteam si eu, placenta este tot previa marginala; daca va ramane asezata asa sau daca apar sangerari va fi sigur cezariana, daca nu, si travaliul decurge repede se pune in discutie si nasterea naturala;
azinoapte cred ca s a speriat si ea de zgomotul tunetelor ca misca de zor la 4 dimineata si chiar parea speriata; andrei ma tinea de mana, tot de frica tunetelor si galuscutza dadea din picoare
;
urmatorul control va fi peste 10-12 zile, la medicul Dan Deva care a fost rezidentul doctorului meu si care ii tine locul pe timpul concediului;am cumparat si noi pompa de san ISIS de la Avent si biberoane si Pediatril de la Avene, de care am citit ca este cea mai buna crema pt prevenirea si tratarea eritemului;
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit...
sapt.31 cu Daria Nichola Miryam,
INIMA, A INIMII MELE!
blanca000 spune:
Am taiato..nu e blatul f pufos..orare trebuia sa pun tot pliculetul..la 5 oua? sau am pus prea multa faina...vreo 10-11 linguri...de gustat inca nu, astept sa se raceasca.
E dna care ma ajuta la curatenie...ii dau ei prima
sa vedem ce zice.
Bebe da din picioare...vrea si ea...
s36
Eva Ilinca
Nunta noastra 2004
blanca000 spune:
Am gustat-o...mmmmm...

..e buna rau...cred ca stiu de ce nu a crescut..am pus visine multe multeeee ca asa mi-a cerut sotul...sa simta visina nu doar pandispan.
Oricum data viitoare incerc cu mai putina faina totusi ![]()
PS : sunt off topic..stiu (sau poate nu
)..scuze..
s36
Eva Ilinca
Nunta noastra 2004
Cornelia spune:
Felicitari Alynakkis! Bine ai venit pe lume bb Rares!
Blanca, nu esti off topic
. M-am apucat si eu ieri de praji cu visine, dar a continuat-o mama
, c anu am fost in stares a stau in picioare. A iesit super buna. Am facut o tava + briose. M-am batut cu copiii pe ele. Mai avem cateva bucatele pe care le-am "pitit" in dulap.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
lorelay_28 spune:
buna!
am intrat sa semnez si eu condica. Azi am o zi aglomerata si probabil ca numai deseara sau duminica voi mai intra sa vad ce faceti. Sunt sigura ca pana atunci or sa mai apara ceva zmeurici.
Bag si eu 

pentru fetele care week-end-ul acesta isi vor tine bb in brate.
Bina ai venit Bebe Rares, iti dorim sa cresti mare si sa-i aduci multe bucurii lui mami
Alecsxa bine ai venit. Sa ai o nastere usoara si o printesa cuminte si frumoasa. Ca sa treci fetita la semnatura trebuie sa intri pe profil personal. stai sa ma uit ca sa-ti spun pasii exacti. Nici eu nu sunt as ![]()
Micaalsa am auzit si eu de greseli de genul acesta. Cand le-a spus ca e fetita la toate ecografele facute si cand a nascut a fost baiat. Sper ca la mine sa nu fie asa. nici nu concep sa nu fie fetita.
Andreea de unde ai auzit ca a murit MJ? o sa dau drumul si eu la radio sa vad daca spun ceva.
Of Blanca i-ar m-ai facut sa-mi ploua in gura. Merg si eu acum sa gatesc dar nu o sa fac praji. Ma feresc de dulce![]()
32+viitoare mami de
Maya Larisa
ivanoiuadela9 spune:
Salut fetele ,
Doctorita mea de familie mi-a dat sa iau ca+d3 pentru ca mi-au iesit tocmai acum la sf analizele slabe si a zis ca am anemie , dar mi-a spus ca , Ca+D3 este pentru profilaxia rahitismului la copil - sa iau 10 zile 2 /zi( am luat si una pe zi ca imi dadeau niste contractii groaznice de nu ma mai puteam misca deloc ), iar apoi sa continui cu acid folic si maltofer pana nasc . Fiecare medic cu parerea lui . Treb sa merg acum sa mi iau certificat medical pe luna iulie sa vad ce mai zice si dupa ce nasc as vrea sa o schimb pt ca nu ma ajuta cu nimica. In loc sa ma incurajeze mai rau ma demoralizeaza . Mi-a spus ca treb sa fac obligatoriu cezariana ca am varsta inaintata - 32 ani - si treb sa ma supravegheze un medic - ginecologul la care merg nu vine la nastere- , dar mie asta nu mi se pare o problema , eu si fata am nascut-o cu o asistenta ffff buna care m-a ajutat enorm , dr de garda nici nu a venit deloc ... din contra la 22.30 m-a controlat si a zis ca nu sunt de nascut sa ma duca la ginecologie si cum am coborat ( cred ca si de frica ca o sa stau o noapte in spital ) cum m-am pus pe marginea patului mi s-a si rupt apa si am urcat inapoi si intr-o jum de ora am si nascut.... asa ca sper sa scap repede si de data asta . Va pup pe toate .
Adela
36 sapt + Maria Luiza 7 ani
PatriciaArdeleanu spune:
neatza si de la noi...acum imi beau cafeaua.
am avut o noapte in care nu am putut dormi, mi-a fost cald, am lsat toate geamurile deschise si degeaba, pe urma furtuna......cred ca am adormit pe la 3 si m-am zvarcolit mai mult decit am dormit, am recuperat intre 7 si 10.
ma simt ...
Bebe Rares, bine ai venit pe lume!!! sa ai parte de o viata minunata, sa fii sanatos si norocos!!!
Alinuta, imi pare rau de produsele de la Next.
asta e, traim in Romania, vorba lui mb...si sintem tratati ca atare.
vezi ca au inceput reducerile la Z.
dar la ce etaj stai de a refulat de la plooaie? sau stai la casa? mama, asa tare a plouat???
Blanca, e normal sa nu creasca daca ai pus multe visine. si eu fac la fel, si este ff buna.
eu ieri am pus si pentru visinata
e singura bautura care imi place si mie
(sau afinata, cu zmeura chiar sau mixt).
Patricia
s33 si Rebecca
05.02.2005
blanca000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ivanoiuadela9 Mi-a spus ca treb sa fac obligatoriu cezariana ca am varsta inaintata - 32 ani - si treb sa ma supravegheze un medic - Adela 36 sapt + Maria Luiza 7 ani |
Asa ti-a zis medicul de familie..ca la 32 ani e varsta inaintata...frateeeee...e nebun. Cum sa zica asa ceva? Asta e motivul lui pt cezariana?

s36
Eva IlincaBubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004