Mamici de zmeurici de iulie-august (63)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Alecsxa trebuie sa intri la profil personal in stanga paginii, apoi la editeaza profil, introduci parola, dupa care mergi pe optiuni profil si api la semnatura. si acolo treci gravi in tre 2 paranteze mari si fetita la fel si ce mai vrei tu sa-ti treci.
Sper ca am fost explicita si succes.

32+viitoare mami de Maya Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Ivanoiuadela, nu imi vine sa cred. Varsta "inaintata" de 32 de ani este indicatie de cezariana??? Sa nu mai spun ca nu esti la prima nastere . Si chiar daca ginecologul tau nu vine la nastere, presupun ca exista in spital un medic de garda, nu???

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

ce de bebei s-au nascut deja.... eu acum am vazut ca anielas a nascut in valcea..o fi din valcea? si noi suntem din valcea, si tot la maternitate din valcea am nascut ....

rallu, felicitari pt puiut...de fap,t felicitari tuturor mamicilor....

deschidem capitol clubul scutecelor? sau este deja deschis....eu una nu vad...sau asteptam sa vina toti bebelusii mai intai?

noi suntme cumintei, mancam si dormim. bine....am inceput sa mai stam si treze, insa suntem f cumintele. azi a venit dna dr de fam, pt a doua vizita de la nastere, si a zis sa punem un banut infasat in compresa sterila la buricut, ca sa nu facem hernie, pt ca nu a intrat la loc.... si ..cam atat. acum fug sa ma bag si eu in pat cat doarme evelina, ca princhindelul cel mare este la mamaie-sa pt cateva zile, si mai prind si eu timp sa ma odihnesc.

pupicimmmmmmmm

anne-marry mamica lui teodor alexandru si evelina maria
burtica si alte pozici pozele mele

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Cine mai vrea modificari, adaugiri sau completari la prima pagina si la listuta de gravide sa imi dea PM..in masura in care "poci" sa stau pe scaun la calculator si nu lesin de cald/somn sau oboseseala..modific eu .

Deci fac..dar aveti rabdarica..si vreau PM ca nu mai apuc sa caut din ce scrieti, oki?

s36 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Ce gandeste un bebe la botez?

Ora 14.00. Multa lume în casa. Mama s-a coafat, tata are un soi de servet verde legat de gât, cam ca babetica mea, dar mai îngust. Arata caraghios, am râs de el. Bietul tata, crede ca râd de fapt cu el. Oricum, suspect de multa agitatie. Presimt ca e în legatura cu mine. Ia sa stau treaz. Nu, mama, nu vreau sa dorm si nici sa manânc. Voi îmi pregatiti ceva.
Ora 15.00. Au mai venit si altii. Vorbesc tare, râd. Din când în când se apleaca si ma gâdila.asta-i un obicei tâmpit – ce, ne cunoastem? Pe voi va gâdila necunoscutii în dormitor? Ia sa plâng nitel, poate ma ia mama-n brates i scap. Deci trag aer în piept, deschid gura si…
Ora 15.45. Presupun c-am adormit. Adica trebuie sa; fi dormit, nu? ca acuma m-au trezit. Ce mitocani… Baaaaa, dormeam, da? Ce ma trambalati atâta? Na, ca acum a apucat-o pe mama cheful sa ma schimbe. Femeie, tu pe ce lume esti? Lasati ma-n pace sa dorm! Ia sa tragem aer în piept…
Ora 16.15. Credeti ca am chef de plimbare? Adica, zau, va imaginati ca asta vrea omu’ sâmbata dupa-amiaza pe la patru, si se dea cu masina? si acum ne si întoarcem, ca cica au uitat un certificat de nastere. Asta mi se pare o prostie – ce, aveti nevoie de dovezi ca m-am nascut? nu urlu suficient de tare aici? Nu pricepeti? Vreau aaa-caaa-saaaa, la mine-n paaaat!
Ora 16.30. Oooo, ce de luminite-n camera asta! si ce tavan înalt! Miroase cam naspa, n-ar strica o curatenie generala, dar daca n-au ferestre, nici n-ai ce sa speri… Uite-i si pe tipii astia, umbla-n rochii aurii cu mâneci negre, doi barbosi… na ca unul a pus mâna pe mine – ia gheara, ba naspetule, ce-i cu manierele astea?
Ora 16.40. Cânta – sau asa cred ei. Mama e Carmina Burana pe lânga astia. Aloouu, ma blues brothers, mai încet ca nu ma mai aud gândind! Ma tine-n brate o tanti, habar n-am cine e,aia rag de mama focului, e cam multa lume în spate, e si oala mare în stânga, o masa… Cred ca astia vor sa ma manânce. Bai, trebuie sa scap de-aici imediat. Mama! Maaaaa-maaaaa! Cât mai tare: MAAAA-MMMAAAAAA!
Ora 16.50. Urlu în continuare. Pân-aici mi-a fost, nu mai scap. Mama e cu ei, clar, în loc sa ma scape din beleaua asta îngrozitoare (în care tot ea m-a bagat, daca e sa ma gândesc), a vent sa-mi dea suzeta. Suzeta? De-asta crezi tu, mama, ca am nevoie acum? Ia-made-aici, nu-i vezi p-astia ce-mi pregatesc? Ce tradatoare… Nu m-as fi asteptat la asa ceva tocmai din partea ei.
Ora 17.00. Tanti m-a pasat la nenea, dar tot în spatele barbosilor stau.astia fac vrajitorii peste cartea de bucate, lumea îi aproba cu gesturi stranii. În oala aia e apa, m-am prins. Nu vad de-aici daca e vreun morcov si niscaiva pastârnac înauntru, dar n-am nici o-ndoiala. Cred ca ma fac ciorba. Am încurcat-o rau de tot. Cred c-am si ragusit, dar nu ma las – cineva trebuie sa ma salveze si pe mine. Cineva, oricine, ajutor!
Ora 17.05. Nenea face avioane cu mine. Ce truc vechi, suckere, nu ma pacalesti.
Ora 17.10. Nenea face avioane cu mitraliere si cu bombe. Am tacut, fazanul crede ca datorita lui. Aiurea, nu m-am resemnat, doar îmi conserv puterile magice. Când or vrea sa m-arunce-n oala, o sa-mi iau zborul si-o sa le dau cu tifla din turla. Roadeti-va unghiile, na, canibalilor.
Ora 17.15. Gata, pân-aici mi-a fost. M-au luat pe sus, m-au pus pe masa, m-au dezbracat. Pentru o clipa am ajuns pe burta, dar puterile magice n-au actionat, n-am putut s-o sterg, desi am încercat. Acum m-a luat barbosul nr. 1 si ma duce spre oala. Acum, ajutor acum! Ba, nu ma baga-nauntru, ba, stai asa…
Ora 17..15. WHOA! S-a razgândit, uite-l ca ma scoate. Stai sa tip.
Ora 17.15. Nu, iar ma baga-n oala. Ma, nebunule, termina!
Ora 17.15. Iar m-a scos. Devine ridicol. Nici nu stiu daca vrea sa ma înece pe bune, ca ma tine de nas si gura. Poate vrea sa ma sufoce? Ma desteptule, tu respiri cumva pe alte gauri?
Ora 17.15. Daca mai face asta încao data, pe bune daca nu fac si eu ceva pe el. Macar atât. Ia, ca ma tine deasupra oalei, sa ma scurg. Ce înapoiati… de prosoape n-ati auzit?
Ora 17..20. Credeam c-am scapat ca s-au îndurat. M-au luat de la oloi, m-au îmbracat la loc, dar m-au dat si cu ulei si tot lui nenea ala m-au livrat si ala merge cu barbosii într-o camera secreta. Acolo o fi tigaia, poate nu mai vor ciorba. Unde duceti voi copiii mici, ma; nenorocitilor? Ia sa urlu un pic, poate atrag atentia cuiva, desi astia-s clar vorbiti între ei.. Las’ca scap eu si va dau pe mâna Politiei!
Ora 17.25. Nu trebuia sa urlu. Mi-au bagat pe gât droguri cu lingurita. Se-nvârte tot, ma tin de barbie sa-nghit. Am reusit sa scuip un pic, dar barbosul s-a ferit, e clar ca are experienta, pezevenghiul. În schimb, fraierul care ma tine strâns în brate e începator. Acum are o amintire de la mine pe rever.
Ora 17.30. Dhhroglgul ala îsssi mmfaseee emfectul… mmmmhhhmmm… mi-e somn. Tu, trecatorule, daca citesti asta, sa stii ca m-am luptat ca un barbat si-am fost învins miselste. Adio si sa va stau în gât.
Ora 18.00. M-am trezit din nou. Sunt viu, întreg.. Nu stiu cum am scapat, dar înca un botez nu mai suport. Bai, desteptilor, sper ca nu va mai vine vreo idee saptamâna viitoare.
Femeie, ia scoate sutienul si fa-te-ncoa. N-am uitat ca m-ai tradat acolo, dar acum am nevoie de tine. Mi-e foame.

Am editat sa coretez ca nu apareau diacriticile.Mi-a luat 20 de min,dar e prea fain sa nu il citit cum trebuie.

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

34sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Cornelia pe tine inca nu te-am visat deci la tine e inca fetita in burtica

blanca faina cu ce ai amestecat-o cand ai pus-o in compozitie? nici mie nu-mi crestea si mi-a spus matusa mea prajitureasa un secret
faia trebuie pusa in ploaie asa cate putin si amestecata cu telul nu cu mixerul, e probata de mine cand am chef fac ca ea si creste de da pe afara cand ma grabesc si bag mixerul creste frumos la cuptor si cand o scot se desumfla ca un balon

sa va zic si reteta mea de pandispan
6 oua
1 cana cu zahar
1 cana cu faina
100 ml ulei
un vf cutit de sare, zahar vanilat 2 plicuri, coaja de lamaie cine vrea

Albusurile se bat spuma se adauga zaharul se mixeaza bine bine aoi se pungalbenusurilepe rand, uleiul, mirodeniile, la final faina in ploaie se amesteca cu telul in forma de parapana se omogenizeaza
tava se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina sau se pune hartie de copt , se pune compozitia in tava si se baga la cuptor 5 minute
se scoate si se pun visinile , (eu faca sa ca sa stea visinile la suprafata sa nu se duca taoate jos pe fundul tavi)

sa aveti pofta

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 38+ Anastasia Ioana
AMR11 zile

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna fete!

bine ai venit pe lume bebe Rares!!!

daca inca sunteti la capitolul prajitura cu fructe, pun si eu reteta care o folosesc eu:

6 oua, 6 linguri de faina, 6 linguri de ulei, 6 linguri de zahar, praf de copt (care se amesteca cu faina)
se bat albusurile spuma si se adauga zaharul. separat se amesteca galbenusurile cu un praf de sare si cu uleiul.
dupa ce albusul este tare se adauga treptat galbenusurile, amestecandu-se incet de jos in sus, apoi amestecandu-se la fel se adauga si faina.
se pune compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se adauga fructele (eu am facut ieri cu visine si caise).
iese f pufoasa si crescuta.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Bine ai venit pe lume bebe Rares

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 38+ Anastasia Ioana
AMR11 zile

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

[size4]Bun venit zmeurel Rares[/size=4]sa fi sanatos si cumintel.Mami felicitari si sa te refaci cat mai repede,sa ai muult laptic ca va creste micutul ca din apa.

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

34sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Hello, mamici de zmeurici!!!
Felicitari, Alynakiss si bine ai venit, Rares! Abia astept sa auzim vesti bune despre tine si sa vina mami cu povesti si poze

Noi suntem bine, ne-am completat azi actele de internare in spital, respectiv trimiterea de la dr de familie si adeverinta de la servici.
In rest...nu facem nimic, stam in pat, ne uitam la tv, mancam, mai facem ceva treaba daca ne lasa asta micu, ca imediat isi baga fundu si picioarele la inaintare si daca ma aplec....

Deci spuneti ca pe 7 iulie sunt sanse mari de venit copii pe lume? Io am dpn-ul pe 10...parca vad ca pe 7 ma infiintez la spital...
Va pupicesc cu drag, ma duc sa ma bag din nou in pat, am amortit de cand stau sa recuperez ce ati scris...plus ca am salivat din nou la prajitura cu visine.....

Iulia 37+

Mergi la inceput