Mamici de zmeurici de iulie-august (63)
Raspunsuri - Pagina 6
alinutza78 spune:
Bebe Rares bine ai venit pe lume Sa fii cuminte, sanatos si papacios...si sa-ti bucuri neincetat parintii. Alynakiss refacere rapida!
Bai fetelor sunt chiauna.... Am adormit noaptea trecuta pe la 1 ....si la 3 m-am trezit speriata din cauza zgomotului..din cauza furtunii de afara si a volumului de precipitatii a refulat canalizarea la chiuveta din bucatarie si facea ca o fantana arteziana. Asa ca...ne-a prins ora 4,30, pe mine si sot, strangand apa de pe jos din bucatarie...nu va spun ce "curata" era apa. Si nici nu pot sa mai trag un pui de somn.....la 10 trebuie sa fiu la birou...daaa, bune's legile lui Murphy
o zi buna zmeurici...si bag si eu in avans niste agitate, parca vad ca pana diseara cand va citesc mai apare un zmeurel/zmeurica
Alinutza s34 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru
alecsxa0208 spune:
Neatza si de la noi!Multumim frumos pt primire
Astazi facem 30 sapt,gata am schimbat prefixul
Bun venit pe lume bebe Rares si felicitari si celorlalte mamici care au nascut!!!
Daca ar fi sa ma incadrez in "trend" si sa nasc si eu la 37 sapt,as naste pe 15 august,poate chiar mai devreme ca vad ca zmeuricile sunt grabite.
Sunt happy ca sotul nu se duce astazi la servici si sta cu mine,sa vedem ce program ne facem.Vroiam la mare,ar fi cam ultima ocazie sa mergem inainte de nastere,dar mi-e cam teama sa ma risc,cu toate problemele.Probabil o sa mergem pe aici prin Prahova mai aproape,unde au ai mei un apartament si o livada,facem gratarel,stam la soare/umbra in cazul meu.E bine si asa.
Vreau si eu un si o la semnatura si nu stiu cum se face,ca-s cam dudex in ale forumului
elenada spune:
Bine ai venit pe lume bebe Rares. Sa fii sanatos si viata sa iti fie plina de bucurii.
elena +34 Ana Maria & Matei Stefan AMR 4 sapt
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
pooh spune:
Bebe Rares,bine ai venit pe lume!!!!!Alina,refacere usoara si sa va bucurati de baietelul vostru!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 39+(dupa calculele mele)38+(dupa calculele dr.)
Giova spune:
Neatza!!
Haideti la !
Eu aseara am la greu...vad ca ma reintorc la prima perioada a sarcinii, nimic nu mai imi prieste sa pap. aveam niste arsuri de am crezut ca mor, am scapat de ele, dand afara cina.
Bine ai venit pe lume bbRares! sa fii cuminte si papcios! mami Alina, refacere rapida si mult laptic!
Calciu-contr. o tema foarte interesanta cu pareri diferite de la medici.pastila mea de ca e de 500 mg/zi, si totul e ok. Fiecare face cum crede si cum ii spune dr.
Adriana mai mai ce vis ai avut. Bafta la cautat carucior si azi.
Motana stai linistita, si ce daca e mai micuta? Nici al meu nu e un baban, dar pt. aia e burta mare, cred ca din cauza lungimii....daca o fi asa cum zice dr.
Blanca spor la facut praji. eu mai am din ea, ieri nici nu am mancat.
Alecxa bine ai venit in. sarcina usoara si un bb sanatos.
cred ca incet-incet ma imbrac si plec si eu in oras.
Nu e soare, e placut afara si musai sa dau o tura prin Mall si sa mai platesc din facturi.
si o zi buna sa aveti.
_
Gio36+ si Marco(06.01.2006)
poze
noce spune:
Bine ai venit, bb Rares! Sa fii sanatos, sa ai viata frumoasa, plina de bucurii!
Felicitari, Alynakiss! Suntem mandre de tine! Asteptam cu nerabdare sa ne povestesti cum ai nascut!
36+ Filip
Luna a 9a
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
noce spune:
Fetelor, multumesc pentru raspunsuri.
mQQm, asa stiam si eu despre strptococul B, am vazut in serialul Birth Stories facut in Canada ca acolo asa se procedeaza, cu antibiotic doar la nastere. La noi se pare ca nu a ajuns informatia in mediul medical. Am cerut aseara parerea unei alte ginecoloage si mi-a recomandat acelasi lucru, ampicilina 7-10 zile. Iar pe net, parerea unui dr de la spitalul de boli infectioase era aceeasi, antibiotic in sarcina. Mi se pare inutil si tipic romanesc, sa tratezi orice boala sau analiza cu antibiotic.
Am inceput sa le iau aseara, imi pun si ovule care sunt cam usturacioase si nu ma incanta (si parca sunt prea aproape de caputzul copilului) si o s-o mai intreb pe dr luni la consultatie. Desi, daca ea asa stie, nu stiu ce mare lucru o sa mai schimbam.
Doctorii astia ai nostri degeaba umbla pe la conferinte pe afara, ca nu invata nimic nou. Nasterile tot aiurea le fac, tratamentele sunt aceleasi de pe vremea mamei. Daca ar exista un complex de vitamine cu antibiotice de dat in sarcina preventiv, ni l-ar prescrie toti.
Interesant ce scrieti despre calciu. Eu am luat doar 5 tablete in trim 1 si m-am oprit pt ca auzeam peste tot ca nu e indicat in sarcina. As fi vrut sa iau in posturi, dar daca dr mi-a zis nu, am renuntat. Cred ca la fel, o fi o chestie invechita la noi, sa nu iei calciu in sarcina. Acum mai am doar 3 zile de post, dar de luni bag iar lapte la greu.
Motana, bucura-te de bebelusha ta! Cu siguranta vei avea o nastere usoaaara si vei scapa si de epiziotomie. Apoi, o sa se ingrase bine de la lapticul de mamica. Eu zic sa nu-ti faci griji, sa te bucuri ca e sanatoasa. Nepotica mea s-a nascut la 41s cu 2,900 si nu au fost probleme. E slabutica si finuta si acum la 4 ani, nu se ingrasa ea de felul ei.
Cat despre sarcina cu bebe mare, eu inca n-am avut probleme. Nu mi-au iesit inca vergeturi, hemoroizi, nu m-a lovit niciodata tare, n-am dureri de nici un fel. Din contra, chiar astept sa ma intepe cumva in pelvis, sa stiu ca impinge si al meu in col cum am citit ca fac altii. Mersul nu mai e de balerina, am ditamai burtica, dar oricum bat cartierul la greu zilnic, car fructe din piata fara probleme, ma plimb pe caldura la pranz si ma simt foarte bine. Iar acum numar zilele pana luni, cand abia astept sa merg la terasa sa pap papanasi.
36+ Filip
Luna a 9a
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
pooh spune:
Alecsxa,bine ai venit!Alinutza,imi pare rau pt. hainute,ce neseriosi.Wow,activitate matinala nasoala ati avut!Adrianafedorca,si tu harnicuta de dimineata!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 39+(dupa calculele mele)38+(dupa calculele dr.)
pooh spune:
Blanca,ai gasit reteta de prajitura?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 39+(dupa calculele mele)38+(dupa calculele dr.)
MC2008 spune:
Neatza, fetelor!
Va salu de la cafea , un pic mai bine ca ieri . Am dormit ceva, ca eram franta . M-am trezit un pic la un moment dat cand a inceput sa ploua tare, ma manca un pic pielea, dar nu vroiam sa ma scarpin ca sa nu "activez" ceva. Asa ca m-am abtinut la greu , si am adormit ok iar.
Mi-am luat azi Calamine. M-am si dat, si e super ok, e racoritoare, parca am burtica in frigider . Cred ca incepe sa se extinda, mi se pare...acum oricum ma astept...
vreau sa fug mai devreme azi de la birou, sa stau un pic mai relaxata wee asta...sa si gatesc ceva...o sa vad eu.
Va pup
34 saptamani Mami de Tudor !!!!
AMR 6 saptamani