Mamici de zmeurici de iulie-august (63)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ciau burtici!
Nici o veste de la Cornelia?Intrasem sa vaz...
Patricia tre sa faci testul de rezistenta la glucoza,sa-ti faca ei curba glicemica.Poate totusi nu ai diabet gest.Oricum numa acolo se vede clar si poate te linistesti.
Pooh ora 00 e tarziu?Pe mine m-a prins 5 dimi,ca am baut ft tarziu o cafea din cauze de tensiune mica si m-am procopsit cu okii in tavan.
Alinutza spor la toate!Sa te intorci multumita de achizitii!Sa vezi cum te vei uita la ele...noi tot ne minunanam si ne e draaag de nu mai putem.Noi doar ieri nu ne-am enervat cu cumparaturile BB.La farmacie a vrut sa ne tzepuiasca,deh ne-o vazut tinerei si cumparaturi multe.Cred ca esti una dintre cele mai energice graviduteParca vad ca si ginerelul va fi un speedy.Nu merg la stoma,ca e discutata deja,tre sa-mi scoata practic 2 masele,ca aia de minte nu e de folos si aduce necazuri si mai trebuie una care sta deasupra si numai operatia e solutia
Vad ca suntem multe cu contractii.Offf!Si eu am avut azi destul de urate.Stat in pat pana fac bataturi, e horror.Mi-e groaza sa nu o turtesc pe pupa, nu sh de ce ma tot gandesc la astasi nu mai m-am ingrasat,nu am inca vergeturi,dar in schimb sunt dotata de la fund pana la talpi cu celulita,zici ca-s baba
Ce vreau sa va intreb:osiclez intre cosmeticaraiele BB de la Mustela,Klorane,Sanosan si Weleda.Voi ce spuneti?la inceput vreau sa merg pe astea mai sigure-sofisticate ca e BB mica dupa mai ne orientam eventual.
aaa ati intrebat de Infacol.Se gaseste sigur la unguri in orice farmacie,noi am luat cu fo 6 euro.
bubite mi-au iesit si mie pe partea unde ar fi ficatul-cat o palma,mici si rosii.S-au mai estompat si nu m-au mancat exagerat.

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely_cta spune:

Cornelia,asteptam vesti!
Jojo-miha,mult curaj luni!
Meleea,nu mai fii tristuza,lasa ca o sa treaca toate si cand ai sa-ti tii puiul in brate ai sa razi cand iti vei aduce aminte de clipele astea...Fruntea sus si zambeste!Nu mai e mult!
Aseara am iesit in oras si am ajuns tarziu acasa,pe la 1,asa ca azi am dormit ca o scrofina pana la 10.30,asta pentru ca mi-am pus ceasul sa sune,altfel cine stie pana la cat dormeam....Am avut putina treaba de dimineata si acum sunt acasa.In week-end ne relaxam si poate mai colindam un pic magazinele ca sa mai luam ce trebuie pt BB.
Week-end placut la toate!

32 + sapt cu David Andrei

Mergi la inceput

Lucianu,eu am luat cosmetice pt BB de la Klorane.Mi-a spus farmacista ca sunt foarte bune si au ani de experienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mushil spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena_adina

Spunea cineva mai sus ca are mancarimi in zona genitala,eu am astfel de mancarimi din luna a3a.dc a zis ca sunt normale sarcinii si ca nu toate gravidele le au,mi-a dat tratament dar nu a avut efect.
O prietena care a avut si ea in timpul sarcinii,mi-a zis sa ma spal dimi cu ceai de musetel,iar seara cu apa combinata cu o juma de lingurita de bicarbonat.o sa dispara dupa ce vei naste.

Adina 32s = Razvan Ioan

Buna,

Eu spuneam ca am mancarimi, de vreo 2 zile. O sa incerc sa fac ce a zis prietena ta.
Merci

35 s cu Darius Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbc spune:

Hello mamici!
E prima mea logare, am nevoie de putin ajutor, va rog sa ma treceti si pe mine in lista, datele mele sunt:
DN: 27.01.1985
UM: 10.11.2008
DNP: 12.08.2009
FATA: MARIA
Spital: JUDETEAN ILFOV, dr. Dragu Roxana

32 saptamani, 6 zile

Multumesc mult,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

E de la babe tratamenadar macar cateva zile nu te mai mananca.Mie imi vine sa o rup cate o data asa de tare ma mananca.

Adina 32s = Razvan Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Buna fetelor,

ma bag si eu cu un raspuns pt Lucialu- intrebai de cosmetice pt. bebe, eu iti recomand Weleda. Din ce stiu eu, Klorane si Mustela au si niste chimicale in compozitie,doar daca s-au schimbat intre timp si nu stiu eu. Eu am folosit Weleda- in plus,sunt si bio,parca. De Sanosan nu stiu. Cel mai bine,uita-te tu la compozitie si compara, ca daca sunt pt bebe nu inseamna ca nu au si chimicale,unele produse.

scuze ca m-am bagat peste voi- va citesc, pt. ca si eu sunt in 37+ sapt.,cu bebe no.3.

CORNELIA, iti tin si eu pumnii, si PATRICIA, numai bine si tie (ca pe voi va stiu si de la mamicile cu mai multi copilasi :)

si la toate fetele ,nastere cat mai usoara!(ca sa zic asa,desi e contradictie in termeni :)si bebelusi sanatosi!

Editez,ca am dat acu o cautare pe net dupa ingrediente la Klorane si Mustela- si zic,LUCIA, nici sa nu te mai gandesti la altceva decat la Weleda!!

Mergi la inceput

Eu nu am vazut produse de la Weleda prin farmacii.Chiar nu stiam de ele.Farmacista mi-a recomandat din ce avea in farmacie:Klorane,Avene Mustela Chicco,sanosan ...
Astea pe unde le gasim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Bine ai venit oanabbc.
App.va rog treceti-ma si pe mine in lista.
Datele mele sunt:
DN:29.05.1988
UM:17.11.2008
DNP:17.08.2009
LN:Spitalul orasenesc Targu Neamt,Dc.Iovoaia Madalina

Adina32s = Razvan Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

La ora 14.10 bb Vladimir s-a intalnit cu mamica lui Cornelia!!!!!!!!!
Are 3500 grame si a primit nota 10!!!

Mami Cornelia, sa ai parte de noroc iar copii sa-ti aduca bucurii!!! te asteptam sa ajungeti sanatosi acasa cu impresii buna!

Cri mami de Ale ( 2003) & +30 sapt

Mergi la inceput