Mamici de zmeurici de iulie-august (63)
Raspunsuri - Pagina 17
PatriciaArdeleanu spune:
Hello si de la noi!
Cornelia, asteptam vestile cu sufletul la gura!
Alinuta, succes la tot ce ti-ai propus astazi!
mqqm, chiar asa, abia s=au scuturat visinii acolo??
Am vazut si eu pozele frumoase Ayda -frumoasa burtica si camera, andra =frumoasa burtica si Vally= mi-a placut mult locatia, unde ati fost la mare?
Adriana, bine ca ai scapat de o grija! cred ca a fost greu de suportat!
Alina, merci de intrebare. sa zicem ca sint bine, desi sint ingrijorata caci am impresia ca am facut pina la urma diabet de sarcina. mi-am monitorizat glicemiile zilele acestea, mereu au fost pe nemincate perste valoarea maxima -110- dar nu au depasit 126, adica valoare de debut a diabet. insa, dupa 1-2 ore de la mincare, creste mult. astazi de exemplu, dupa cafeaua cu zahar si 2 covrigi =cam la o ora= am avut 177. si cred ca am avut de multe ori valori asa mari, caci ma simt f ametita si cu stare de voma, inainte dadeam vina pe anemie, tensiune -mica-. o sa merg luni sa fac testul sa vedem ce zice dr si ce pot face.
imi aduc aminte ca au fost citeva fete care au facut acest test. ce valori v-au iesit?daca s-a confirmat la cineva, luati tratament? alus, pe tine te-am vazut ca ai scris si la topic.
Patricia
s34 si Rebecca
05.02.2005
anemona27 spune:
Buna fetele
Cornelia
sigur ai nascut pana la ora asta,asa ca sa traiasca bebbele!
Patricia eu am facut testul de toleranta la glucoza si mi-au iesit urmatoarele valori
-prima proba pe stomacul gol 71
-la o ora dupa ce am baut 75 grame de glucoza -135
-la doua ore -117
Deci nu s-a dovedit diabet de sarcina
Ieri am fost si eu la control,speram sa ma opresca la spital,dar baiatul meu vrea sa mai stea,are 3,500 kg e mai mare cu o saptamana,colul doar putin scurtat,si nu am deloc contractii,deci se pare ca prind 40 de saptamani.
Asta e,noi sa fim sanatosi.
38+
Alex
Mushil spune:
Merci mult alinutza78.
O sa ma duc la dr. si o sa-mi dau cu crema de galbenele pana atunci.
34 s, 6 z cu Darius Matei
elena_adina spune:
Buna fetelor
nu am mai scris de cateva zile,dar totul este OK.Felicitari mamicilor care au nasut

.Eu acum am venit de la dc,bebe este bine,este mai mare cu 2 sapt,deja s-a intors cu capul in jos.DPNaf fi pe 17 august,dar dc a zis ca va veni mult mai repede.nasol este ca inca nu am gasit nasi la bebel.
Adina
32s =
Razvan Ioan
blanca000 spune:
Am reusit sa imi iau si eu trusa de epidurala + anestezicul si chiar si oxitocina. Le-am gasit pe toate la farmacia Dona vis-a-vis de piata Domenii asa cum mi-a zis si Nusy (parca) ca a luat.
Am ajuns si la Carrefour si am luat pampersi si servetele umede si ce mai trebuia asa pt bebe la spital.
Nu am cadita..era una la95 lei cu suport pt sezut in interior...o fi ok?
Din pacate nu am putut face toate cumparaturile caci ma luase o durere de burtik si se intarise..ca l-am grabit pe sot sa plecam.
Am venit la ai mei la curte..dar ei sunt ma mare
la plaja si distractie...asa ca noi stam cu catelul si bunica (care doarme) si asteptam sa se raceasca pepenele...
s37
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
blanca000 spune:
Adina nu esti casatorita? sau nu mai vrei aceeasi nasi?
Dupa ce se naste bebe sunt convinsa ca o sa ai o gramada de propuneri..
s37
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
elena_adina spune:
Sunt casatorita de un an (pe 26 iulie facem un an),dar nasii au unele probleme si nu pot.Nu stiu ce va fi,pe aici cam greu se gasesc nasi si la botez si la cununie,sper sa am noroc.
elena_adina spune:
Spunea cineva mai sus ca are mancarimi in zona genitala,eu am astfel de mancarimi din luna a3a.dc a zis ca sunt normale sarcinii si ca nu toate gravidele le au,mi-a dat tratament dar nu a avut efect.
O prietena care a avut si ea in timpul sarcinii,mi-a zis sa ma spal dimi cu ceai de musetel,iar seara cu apa combinata cu o juma de lingurita de bicarbonat.o sa dispara dupa ce vei naste.
Adina
32s =
Razvan Ioan
jojo_miha spune:
HAI CORNELIA !

Of si eu luni aflu care e ziua cea mare,deja nu mai am rabdare.
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
36+
Erica Gabriela
AMR O SAPTAMANA !
matcha-oana spune:
buna seara gravidute si mamicute
felicitari mamiciilor si bun venit pe lume zmeuriciilor
am adormit si eu o ora si m-am trezit ca ma sufoc
,al meu sot ,doarme in nestire,pot sa mor langa el ca el nu simte nimic
.
voua vi se intampla sa va sufocati?
am trecut si eu in 36 de saptamani