Mamici de zmeurici de iulie-august (63)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna fetele !
Azi ne-am trezit putin mai tarziu pe la ora 9.00 , mi-a scazut tensiunea la 12 cu 8 , e bine, insa trebuie sa iau tratament pana la sfrasitul sarcinii , asta este , importanr este sa fie bebelina bine! In rest am obsesie cu miscarile , de acte ori se misca , azi a fost cam lenesa si bineinteles ca am intrat in panica , sper sa fie totul bine , mai avem putin !
s 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Cornelia,wow,inca un pic si iti vei tine minunea in brate!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 39+(dupa calculele mele)38+(dupa calculele dr.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

la noi ploua....adio parc. tati va face curatenioe cu noi in casa. sau vom cobora la el la birou...mai vedem.
Asa ca am pus ciorbitza si felul 2 la foc si beau cafelutza pe net.

mamilivia aici sunt, am scris cu o pag. in urma ta. Suntem ok, am profitat de vremea buna si am stat in parc.
Sa poarte bebelina sanatoasa tot ce ati cumparat pt. ea.
Lucialu iti va da DD putere la sarcina 2, stai linistita. Usor nu e cu un bb in burtas si inca unul acasa, dar va fii bine.
Micaalsa doamne ajuta sa stea bb-lina inca o sapt. in burtica. Distractie faina la botez, sa va traiasca mica crestina, dar please, ai grija de tine. Nu sta mult in picioare, lasa sa tina sotul bebele, musai sa te menajezi cat poti. vor intelege situatia finii vostri.
Danielle frumos caruciorul. sa-l foloseasca fetele mult si bine.
e fain genul ala de wrap, cred ca e si comod.
meleea mai ai putin, haide nu mai fa crize dintr-astea....in curand scapi de kg in exces si totul va fii bine.
HAI CORNELIA!

nu mai retin cine ce a scris, mai recitesc si revin.....

_
Gio36+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

ola zmeurici,
Cornelia nastere usoara si un bebe sanatos!!!!

Chiar ca in fiecare zi apare o zmeurica, ce frumooos!!!!

Eu azi nu ma simt bine deloc, azi noapte am dormit doar cateva ore si m-am trezit cu o durere crunta de cap si o stare de rau ce nu imi trece deloc. In plus aseara mi-a crescut si tensiunea destul de mult si m-am speriat.
Andreea am vazut ca tu ai probleme cu tensiunea, imi spui te rog de la ce valoare devine ingrijoratoare? Pe net am citit ca e important cu cat a crescut fata de valoarea in afara sarcinii. Eu de obicei o aveam 9/6 iar de cand sunt insarcinata 11/7, dar aseara a ajuns la 13/5.
Fetele care luati gynipral vi s-a parut ca la voi creste tensiunea dupa ce il luati?

In alta ordine de idei astazi este zi de bucatareala, chiar daca nu ma simt prea bine, dar nu mai am deloc mancare gatita pt baieti. Am luat aseara din Carrefour file de pangasius si acum l-am facut pane crocant.Inca nu stiu ce garnitura merge dar intre timp m-am apucat de o ciorbica de pui a la grec. Mai pe seara vreau sa fac si inghetata ca am luat frisca dulce, sa vedem cu ce arome.
Blanca apropo de prajitura cu fructe, asa cum ti-a scris si pogos reteta, regula la pandispan este ca lingurile de faina si zahar sa fie acelasi numar cu ouale, cel putin eu asa fac si de fiecare data in creste frumos fara a pune praf de copt.
Alinutza , imi pare rau pentru ce ai patit cu apa. Tot ziceam ca poate ne intalnim la Active Center, dar uite ca am terminat cursul si nu am apucat sa te intalnesc.

Astazi am implinit 34s si intram in 35, si sper din tot sufletul sa ajungem macar la 37s.

Zmeurici care din voi naste in perioada urmatoare la Elias? As fi vrut sa aflu si eu mai multe detalii despre "sejurul" petrecut acolo.
Va pupic pe toate

Mami 33+ si Vladut cel Dragut (04.02.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

gata fetele sunt "frezata" deci nu ma mai intereseaza cand nasc, nu va spun ca a fost groaznic la jumulit, dar am reusit sa rezist eroic, cel mai nashpa e cu statul pe spate am disperat-o pe tipa dar a trecut am scapat

meleea te inteleg perfect eu cand merg strang din dinti ca sa nu urlu de durere, ma doare spatele, burta, oasele de fapt daca stau sa ma gandesc nu stiu daca mai e ceva in mine sa nu ma doara, mai avem putin si scapam dar o sa dam in altele, si eu am o ciuda pe sot cand il vad cum sforaie langa mine oricum eu il trezesc pt ca asa de rau ma enerveaza ca nu suport sa-l aud...oricum toate astea le vei uita cand o sa-ti tii ghemotocul in brate
las ca recuperam noi si cu somnul si cu toate , o sa slabim noi , o sa fie bine
mica tinem pumnii sa stea bebelusa inca o saptamana , sa ai grija aiz la botez sa nu te obosesti prea tare si daca nu te simti obosita mai bine pleci acasa , e mai importanta bebelusa , sunt sigura ca toata lumea intelege si nu se vor supara si dsitractie placuta

HAI CORNELIAAAAAA

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 38+ Anastasia Ioana
AMR11 zile

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

daca te apuca *** de la jumulit? e destul de stressant si pt mami si pt bb, nu-i asa?
Eu la prima nastere m-am dus "bec" la spital, dar acum, daca fac cezariana, tot asa tre sa fiu?

Cri mami de Ale ( 2003) & +30 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Crixia pe mine nu m-a apucat nascarea de al jumulit, am avut noroc , dar a fost cumplit si nu din cauza durerii ci ptca nu puteam sta in nici o pozitie , ma durea burta si spatele

la cezariana nu tb sa fii chiar bec dar locul unde taie tb sa fie bec si decat sa ma rada alea pe acolo mai bine m-am facut eu bec

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 38+ Anastasia Ioana
AMR11 zile

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Mamidevladut si eu am avut acum la sfarsitul sarcinii probleme cu tensiunea,acum tot timpul o am 13 si ceva,am avut-o cand am fost o data la un control 14/9 si mi-a zis sa mi-o iau zilnic si daca depaseste aceasta valoare sa ma duc imediat la urgenta.Mie nu mi-a dat nici o pastila nimic,dar am avut noroc ca nu mi-a mai crescut deloc la 14.
Crixia eu stiu si din tara si de aici ,trebuie sa fii rasa inainte de nastere,mai ales la cezariana,daca nu te rad ei la spital.

Dienuta 39+ ALBERT ANDREI
AMR 4 ZILE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamilivia spune:

Neata la amiaza gagici!

Am zis ca intru de dimi sa bem cafeaua, dar nu mi-a mers netul, ce m-am mai enervat. Noi suntem bine, pitica mea e atat de cumintica azi, abia o simt, mai scoate un piciorus din cand in cand, ca sa nu ma sperie, dar cam atat, a uitat gimnastica cu care era obisnuita.

Si mie mi-a crescut tensiunea in ultimul timp, dar nu asta ma sperie ci faptul ca de la inceputul sarcinii, bataiele inimii mele crescusera foarte mult, ajungeau uneori si la 125/minut. Ei bine, in ultima saptamana, nu mai trec de 90/minut. Nu pot sa imi dau seama de la ce. E posibil sa fie din cauza faptului ca s-a lasat burta si pot respira mai usor???

Giova ma bucur ca sunteti bine, cred ca am fost prea obosita si am sarit peste postul tau. Ma speriasem ca vrea zmeurelul sa iasa cand nu e nenea dr. Pofta la cafea sa ai, asta daca nu cumva ai baut-o deja!

Micalsa distractie la botez si nu te obosi prea tare
Romanitza iti multumesc pentru cuvintele frumoase, chiar am nevoie de cineva care sa fie alaturi de mine in momentele astea

Cornelia push it baby!!!, nastere usoara sa ai

Va pupacesc!!!

s-a nascut o mare iubire
sufletul meu

+37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Hai Cornelia - nastere usoara . m-am dus un pic prin piata la mici cumparaturi si m-au apucat niste contractii de nu ma mai vedeam ajunsa acasa si m-am gandit la tine . Sper ca bb meu sa stea cuminte pana la jum lunii iulie si sa nu vrea la lumina mai devreme . Te asteptam cu vesti bune .

Mergi la inceput