Mamici de zmeurici de iulie-august (63)
Raspunsuri - Pagina 15
alinutza78 spune:
Buna dimineata gravidutze si mamici
Am avut un somn adanc...moamaaa, ce lux a devenit
Meleea imi pare rau ca esti deprimata
. Ma gandesc ca e inevitabil...toate suferim transformari...care mai mari, care mai mici..si alimentate cu hormonii de sarcina fac buummm. Las' ca e bine ca te-ai mai descarcat
Cum spunea si ylla trebuie sa te autosugestionezi...mai e putin, mai e putin...ca ar fi o chestie sa spui "gata, m-am saturat, imi iau jucariile si plec!!!"...da' e contract pe viata![]()
Micaalsa tin pumnii sa mai stea bebelina macar o saptamana la caldurica
Nu face efort inutil astazi...tu si bebele sunteti importante
Lucialu ma bucur ca te simti mai bine
Stai cumintica la patut si relaxeaza-te
wow..si pupa e ganditoare ca strumfu' meu
...ce copii o sa avem...si sunt ai nostri
Intreaba medicul sau la farmacie...sunt geluri (din cate tin minte) care se pun pe masea sa mai atenueze durerea....intr-adevar acum pe ultima suta de metri sunt putini stomatologi care s-ar baga la extractie de masea de minte...mai ales ca tu ai deja contractii
..dar nu strica sa intrebi
Alina ferice de tine cu mama acasa
...asa macar poti sa-ti finalizezi proiectele pe care le mai ai (chit ca nu ai chef...te inteleg perfect
)..si mai sta si cu nepotica
. Si mama imi da telefon si ma intreaba cand sa vina...si i-am spus sa vina pe 15 iulie.
Ma gandesc ca daca vine mai repede si vede ce program infernal am, ma consemneaza in camera si ascunde cheia![]()
Mushil trebuie sa mergi la ginecolog
...s-ar putea sa se fi activat vreo ciuperca...candida, de exemplu. Pana atunci da cu o crema de galbenele, ca e inofensiva si mai linisteste...dar nu fa tratament de capul tau. Multa sanatate
Week-end placut la toata lumea...eu am astazi treburi la greu: sa ma duc sa cumpar hainute, farmaceutice, intalniri cu clienti..sper sa ajung vie acasa
si...gooooooo Cornelia

Alinutza
s34 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
flosideea spune:
neata si de la noi.sper ca ne iertati pt "disparitie",v`am citit zilnic insa nu eram in stare sa mai scriu.din pacate,eu nu am decat un desktop,nu am laptop si statul pe scaun ma termina.abia rezistam sa citesc.
cornelia iti urez multa bafta,sa fiti sanatosi si te asteptam cu vesti!
meleea,imi pare rau sa citesc ca esti deprimata.incearca sa te gandesti la partile bune,ca peste numai 3 saptamani o sa ai un sufletel mic in brate si totul va fi bine.kg d`ale in colo,scapam toate de ele.fiecare dintre noi avem dureri,nu mai putem face multe lucruri singure,dar a mai ramas putin.incearca sa stai in pat,iti va face bine.nici eu nu ma pot odihni si mai merg si la servici cate 10 ore,nu`i usor,dar cand misca bebita parca`mi da putere.
oricum la noi azi e ultima zi de munca si abia astept sa ma ofihnesc si eu pt ca simt ca mi s`au cam terminat bateriile si am si racit-tusesc de numa-.oricum incerc sa stau cat mai linistita pt ca stiu ca acum bebe isi dezvolta sistemul nervos si nu vreau sa`l afecteze ceva.
v`am invidiat pt prajiturile cu visine.mor de pofta,dar nu`i nimic ca de luni am timp sa fac si eu toate bunatatile...abia astept sa pap de toate.
eu una ma rog sa am timp sa`mi cumpar ce`mi mai trebuie-pompa de san,2-3 costumase interior,medicamentele pt bebe asa ca bebe trebuie sa mai stea in burtica neaparat.in schimb,vecina de sub mine poate naste oricand.are 39 de saptamani si deocamdata nu are semne de nastere.vroiam sa va intreb,tampoanele de la Seni se gasesc in orice farmacii?sau de unde le`ati luat voi?
acum va las.ma duc sa ma pregatesc de servici.va pupic si o zi cat mai buna sa aveti!
32+
danielle02 spune:
`neata burtici
??
CORNELIA 

sa ai nastere usoara draguta si refacere super rapida.
offfffffff meleea,ce rau imi pare ca te simti asa nasol.hai ca nu mai e mult si iti tii puiul in brate
romanitza,condoleante
micaalsa,tin pumnii sa mai stea bebelina in burtica pana sambata viitoare

ptr fetele care vor sa nasca,sa vina zmeuricile mult asteptate
sa aveti un weekend superb fetelor
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
danielle02 spune:
am uitat sa va arat caruciorul fetelor pe care l-am luat pana la urma,arata aproape la fel ca asta din poza numai ca e rosu la culoare:
http://www.mothercare.com/Safety-1st-Duodeal-Tandem-Kite/dp/B000QUINBW/sr=1-27/qid=1246079152/ref=sr_1_27/277-5494074-5175039?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42804041&mcb=core
o sa il despachetez mai incolo si o sa fac poze sa vedeti.
mai trebe sa i-au un wrap si gata.
ce parere aveti de asta?
http://www.argos.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/Search?storeId=10001&catalogId=1500001501&langId=-1&searchTerms=SLINGRIDER
parca v-am mai intrebat o data dar nu mai tin minte
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
pooh spune:
Neata!!!Si eu prin zona,imi savurez cafeaua si imi pica ochii in gura.....Ne-am culcat fff. tarziu,nici nu stiu cum am rezistat pana dupa ora 00
,am fost la niste prieteni la gratar.Sper sa-mi revin cat mai repede.Lucilau,ma bucur ca esti bine,sa ne mai scrii cate un rand!Wow,Mica,peste o saptamana s-ar putea sa nasti?Sa stea bebelina cat mai mult in burtica!Si ai grija azi la botez!Sa te intorci cu poze!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 
39+(dupa calculele mele)38+(dupa calculele dr.)
Dienuta79 spune:
Buna dimineata si de la noi!!!
Dupa o noapte destul de agitata,m-am culcat cu arsuri si m-am trezit tot cu ele,am baut o cana de lapte sper sa-mi treaca,ma apuc de strans de prin casa ,ca azi ne mutam si partea cea mai nasoala e ca pana facem transferul la internet o sa dureze vreo cateva zile 

,nu o sa pot sa va mai citesc,daca intre timp se gandeste sa vina bebe va anunt,va pup si sa aveti grija de voi.
Micaalsa petrecere frumoasa azi 

Dienuta
39+
ALBERT ANDREI
AMR 4 ZILE.
Motana spune:

Cornelia

, nastere usoara!
danielle, e fain carutul si practic. Sling de ala am vazut si eu pare super comod, numai ca io ma cam tem de caldura si pare gros, dar cred ca la voi nu prea se pune problema de super temperaturi, cred ca e ok.
meleea
of, nasol tare, cred ca te-ai si stresat cu mutatul si ce probleme ai mai avut la firma si cred ca s-au adunat toate, dar is pe trecute asa ca be happy 
Alinutza, cum mai esti? Nu te mai agita atata, mai lasa si tu pe bb sa se mai odihneasca, numai pe drumuri il tii
Take care!
romanitza condoleante, nasol cand esti departe de casa si nu poti partcipa efectiv la cele importante, ce sa-i faci 
Cu baby showeru la voi e mereu asa, surpriza? wow. Si aici se face, adica cineva iti organizeaza tu numik, dar stii dinainte, ca sa chemi pe cine vrei tu, deh, ah si se face numa' intre fete, de aia i-am zis Clarei ca.. men allowed? Si la unele, de fapt mai majoritatea acuma iti dau direct bani, nu cadouri, sai si si uneori, dar fireste ca nu cadouri de genul carut si de astea super scumpe. E bun oricum ca iei ce vrei tu de banii aia, ce ai nevoie. Si bineinteles, jocuri o gramada unele
hehe!
Fetelor, daca voi toti ii dati cu visinele, m-am pus si eu pe treaba si am facut clatite cu crema de vanilie
clatite mai facusem dar crema de vanilie nu, a iesit f bun, sotul e incantat
si i-a placut si pisicii crema, deci e buna ![]()
36+
Daria Alessia
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"
blanca000 spune:
Hai Cornelia.."impingere" usoara 
s37
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004