Mamici de zmeurici de iulie-august (63)
Raspunsuri - Pagina 14
mamilivia spune:
Ceao gagici!
Alinakiss felicitari!!! Sa iti traiasca bebele si sa fie cuminte, sanatos si papacios, iar tu sa ai refacere usoara!
Cornelia mult curaj pentru maine, sper sa nasti usor, fara dureri prea mari. Niste agitate pentru voi

Alex@Sara foarte tare faza cu botezul, iti dai seama, daca ar fi adevarat, ce ne chinuim copilasii?
Giova unde esti, mi se pare ca nu ai scris azi nimic, sau poate ca nu am observat eu? Sper ca esti bine si nu s-a gandit printisorul sa iasa fix acum cand nu e doctorul in oras.
Fetele eu sunt rupta de obosita, azi am plecat de acasa la ora 13 si m-am intors abia pe la 18
. Am fost cu mama si cu sorela si i-am luat la gagica patut si o gramada de hainute. I-am luat halat de baie
, imi si imaginez cam cum o sa arate...
![]()
, vai si amar...
, mai are si papucei de casa
. In fine, tot ce conteaza e ca sunt rupta, moarta de obosita si ma duc la somn, poate ma trezeste ca vrea sa iasa la lumina si eu sunt prea rupta acum... mi-e ca poate, in halul in care sunt, adorm pe masa de nastere
. Sa aveti grija de voi si dimineata la cafea sa auzim ca avem mai multe zmeurici coapte.![]()
Va pupam, somnic usor!
s-a nascut o mare iubire
sufletul meu
+37 
Alina spune:
Seara buna,fetele!
Deci scoatem pampoanele Corneliei si bebelusului ei:

Lucialu,ma bucur ca esti mai bine!
Patricia,eu as tine-o pe mama cit mai mult dar cred ca dupa 3 luni vrea acasa la ea
.Tu cum esti?
mQQm,offf,si eu cu laptopul in brate,cica muncesc dar nu am nici urma de randament,acum vreau sa ma culc devreme,poate miine macar la aranjat camera lui bebe am spor
.Doamneee,fiica-mea cit o mai solicita pe bunica la joaca,in special
.
Fetele,atitea prajituri cu visine la odiseea noastra,mai bine ne-am redenumi "Visine de iulie-august"
.
Seara faina tuturor,asteptam miine vesti calde!
Alina,mami de printesa si
baby 
Cornelia spune:
Va multumesc din suflet tuturor!
Am facut o mica plimbare si in rest ma invart prin casa fara rost. Bagajul e gata.... De emotii am contractii BH mai dese.
Sper sa pot dormi la noapte.
O sa va dau maine de veste despre noi.
Lucialu, ma bucur ca sunteti bine!
Micaalsa, ai grija maine la botez, nu te suprasolicita. Iti tin pumnii sa mai stea bb o spatamana!
Parca mai trebuia sa raspund la una-alta, dar nu ma pot concentra
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
vally spune:
Cornelia NASTERE USOARA!!!! 

alinutza vai ce noapte ai avut
weekend placut!

micaalsa iti tin pumnii sa mai astepe bebe o saptamana! distractie placuta la botez!

vally
s33
Adelina
Mushil spune:
Hello,
In primul rand feliciari noilor mamici.
Am o intrebare: voua v-au aparut mancarimi in zona genitala. Ca eu ma confrunt de ieri cu asa ceva si nu trece.
34 s, 6 z cu Darius Matei
lucialu spune:
Revin.Am mai citit din urma.
Cornelia incearca sa te odihnesti iubita,baga-te in patut si stai cuminte ca trebuie sa fii cat mai odihnita pt maine.O intrebare tampita
:nu se rupe apa daca se dilata-deschide colul?Ca nu mai inteleg nik![]()
Romanitza condoleante!
Imi pare rau ca ai contractii,ar trebui sa te retragi din campul muncii.Pe bune,conteaza mult repaosul la pat si in plus dupa ce vine BB te va lua de noua si de odihnita,deci tre sa te odihnesti.
Giova super vesti despre BB!Lasa ca nasti cu dr tau.Sper ca te simti mai bine.Pt mine toate mamicile sunteti eroine, eu sunt ca o carpa nu sh ce m-as fi facut daca aveam un copil pe langa mine acuma gravi.
Alinutza multumesc de carticele,titluri.
Ufff si tu cu necajeli:infectie,apa,comanda bulita
Nu mi-a masurat contractiile,doar m-a ascultat,stie ca nu il caut aiurea
si ma vait doar cand e cazul.In plus a vazut ca pupa sta cu capsorul in col si ca mi-era burti tare-tare.Ma felicitam ca nu am facut fufu,ca cine stie ce mai urma.Noi am avut interdictie o per si apoi ne-a spusca putem"daaaar cu blandete"f accentuata blandetea,ca ne-a trecu de tot,oricum daca se intampla ceva dadeam vina pe mine daca mai faceam si fufu.Tie iti arde de prostioare vad
Brava tie ca poti!
Eu visez cu okii deschisi cand nu visez dormind...asteptam ca mult a fost,putin a mai ramas
aaa sa-ti spun ca pupa statea si ea cu o manutza sub barbie?
Alina tot la dl dr Grigoras merg.In virtutea contractiilor constatate mi-a dat un nr de tel al unui al dn dr, pe perioada concediului.Eu sper sa nu fie nevoie,am mare incredere in dansul,adica imi da o stare de siguranta.Esti o rasfata sa inteleg zilele astea?![]()
Mushil poate ar fi bine sa mergi la dr.
Adriana si eu sunt obsedata cu peruca din locurile aferente
si sa fiu imbaiata si pe cap spalata...de preferat facuta cu placile si pensata![]()
Eu am inca o belea,ca nu ajungea ce era pana acum.
De anul trecut a spart o masea de minte si trebuia sa ma operez,dar am oprit macelul ca nu m-a mai durut.
Acum a inceput sa mai sparga, nu are loc unde sa iasa si stau cu un morcov cat casa ca op nu pot sa fac acum.Si ma doareee...
In seara asta chiar mi-am facut de cap si afara si pe forum.
NB!KISSES
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
m_i_s_s_y spune:
CORNELIA

NASTERE USOARA!!!!!!!!
Noapte buna si linistita, Zmeurici!
saptamana 31 cu pitica noastra scumpa - MARA 
ce mare sunt
meleea spune:
Fetelor nu mai pot,pur si simplu azi am cedat nervos am plans de m-am rupt sii spuneam sotului ca eu nu mai pot ca vreau sa mor si sa se termine ,,imi pare rau ca am zis asa dar chiar nu mai pot....si chiar asta simt in unele momente,ma simt ca un monstru obez pe care il dor toate particelele corpului si care nu mai vede finalul....ce sa fac?

Meleea
35
AMR 5 sapt pana la DPN
AMR 3 sapt pana la cezariana
http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#
ylla2009 spune:
AWWW MELEEA , imi pare rau ca te simti asa , este normal sa mai cedezi nervos uneori ,stiu ca sfaturile par/sunt inutile in momente de astea , dar gandeste-te ca in cateva saptamani iti vei tine puiutul in brate si apoi vei putea incepe sport si dieta si vei redeveni ce ai fost.E GREU,te cred, dar astfel de caderi nu iti fac bine nici tie si nici lui bebe ,il sperii si il agiti si pe el.offf dragutza 
.incearca sa fii pozitiva si mai e doar putin ,putin si gata,vei reveni la normal
.
LUCIALU ma bucur sa aud ca esti bine .
MICAALSA tinem pumnii pt sambata viitoare si o zi frumoasa astazi fara prea multa solicitare.
Ylla
37+Luca Andrei si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
Lucrusoarele lui Luca
Burtik 34+

AMR 5 ZILE!!!! 

meleea spune:
Am dormit tot 2 ore ,cred ca lipsa somnului incepe sa isi spuna cuvantul in cazul meu. asa mult imi doresc sa dorm de nu mai pot,imi vine sa-l iau pe al meu la bataie cand vad cum doarme,cum a pus capul jos e dus 
Meleea
35
AMR 5 sapt pana la DPN
AMR 3 sapt pana la cezariana
http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#