Mamici de zmeurici de iulie-august (63)
Raspunsuri - Pagina 13
ylla2009 spune:
BUN VENIT PE LUME BEBE RARES!!ALYNAKISS FELICITARI MAMICO,SA AI UN BEBE SANATOS ,PAPACIOS SI FRUMOSSSS!!!!
CORNELIA NASTERE USOARA SI VOM FI CU GANDUL ALATURI DE TINE.VA ASTEPTAM CU DRAG ACASA SI CU VESTI!!
Va pupic si va doresc un weekend placut.
Ylla
37+Luca Andrei si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
Lucrusoarele lui Luca
Burtik 34+

AMR 6 ZILE!!!! 

CRIXIA spune:
Dienutza, cred ca va lasa sa se organizeze! E bine ca sta pana la termen, dar, totodata, te cred ca e greu sa astepti!
Si la tine fiecare ora conteaza! 
Cri mami de
Ale ( 2003) &
+30 sapt 
alinutza78 spune:
Cornelia nastere rapida si fara dureri
...sa vina bebe ca pe topogan
..sa fie un bebe frumos si sanatos
Mult curaj Cornelia...si bagam agitatele sa reduca din morcov![]()

Alinutza
s34 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
lucialu spune:
Buna seara iubitele!
In primul rand vreau sa felicit si eu noile mamici de zmeurici:Daniela_b,Anka,Anielas,Rallu si Alinakiss!!!
Si sa le urez noilor zmeurici:Bine ati venit in lumea noastra BBei mici si dulci!Sa fiti cuminti,sa papati tot si sa faceti nanic ca sa cresteti mari!

urmeaza Cornelia?
Succes iubita!
Sa ai nasterea usoara si sa te intorci acasa cat mai repede cu un BB sanatos si de nota 10!!!Gooooooooooo Cornelia 

si zmerica de Cornelia

!!!
In al doilea rand imi cer iertare ca nu am mai dat nici un semn
.Am stat cuminte-cuminte zilele astea si se pare ca da roade treaba asta,ca m-au mai lasat contractiile.
Acum iar sper sa ne apropiem cat mai mult de termen.Am mai intrat o data azi si am scris un mes la aspirante,urmand sa scriu si aici,dar am abandonat ca iar ma luasera.Obosesc repede
Mi-e ciuda de mor ca nu pot sa stau si eu si sa scriu ca de obicei.
In plus am niste soamne de dorm pe mine,asta nu sh ce-o fi...
aaa ce doream sa va spun:se gasesc chilotzi de unik fol si la farm Dona sau cum le spune.Cand ne-am intors de la dr ne-am oprit sa luam ce era pe reteta si mi-am facut mare parte de cumparaturi pt bagaj,ca intrasem in fibrilatii.Pt fetele care cred ca pot folosi alte tampoane decat cele de vata pt ca fac ceza, nu stiu daca se poate(si eu fac ceza) pt ca stiu ca se pune sonda si se verifica si acolo lohiile.Detergent BB am gasit in real.Sano maxima.Am folosit si la sp cu mana si la masina automata,e bun.
Acuma seara am iesit si eu din casa
si am mai luat unele lucrusoare BBlina.
Va multumesc pt gandurile bune
si ma gandesc si eu la voi,sa fiti bine si voioase.Va pupacim pe toate si burticile bien sure!
WE EXCELENT!
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
CriPOD spune:
Repede si eu:
Cornelia, 

o nastere usoara si un bebe perfect, abia astept sa citesc maine vestea!
Alinutza, ce aventuri! Zici ca si tu ai deadline la 1 iulie, dar macar ai DPN un pic mai incolo.
Eu unde pana acum o sapt ziceam ca mai bine mai devreme, acum sunt in crunch, sper din suflet sa mai stea 2 sapt macar, atat.
Motana, pai pe 7 iulie mi-au modificat mie DPN la echo morfologica de trim 2. Eu am o gramada de date interesante in iulie, sa-si aleaga.
Noce, unde vedeti voi serialele alea? Ca eu nu le stiu... Erau unele pe TLC dar nu erau americane? Vezi doar sa nu se refaca pana nasti.
Alina, engioieste prezenta mamei cat poti. Fetita ta ce zice? Cred ca-i tare fericita!
Tin pumnii fetelor cumintele din patuc!
Prajitura de visine
: va rog sa nu uitati complet reteta, ca la mine abia au picat florile din visin de vreo saptamana, asa ca peste vreo luna imi vine si mie randul la ea.![]()
Inapoi la treaba acum. Duh, mai e cineva la aproape 38 cu joaba in brate? Mare greseala am facut, abia stau si respir la computer.
De vreo 2 zile mi se umfla picioarele, adica le am umflate gata cand ma trezesc. Tare neplacut si statul la treaba nu ajuta deloc...
Mai aveam de zis, dar nu mai am timp acum...![]()
Fiti cuminti!
noce spune:
mQQm, serialul Birth Stories a fost pe Zone Reality, vreo doua luni, prin ian-feb anul asta. Erau cate doua episoade zilnic si cate 3-4 nasteri pe episod. Foarte educativ a fost, cand am facut cursul lamaze deja stiam tot din serial. A mai fost unul inainte despre nasteri neobisnuite (nu stiu daca tot canadian) si mi-a dat curaj. Am vazut nasteri in masina (chiar si de gemeni), pe autostrada, la intrarea in spital, etc Atunci mi-am dat seama nasterea in masina e cam singura sansa de a naste complet natural in Romania. Daca mai e si in traficul din timpul zilei ... Tipa care nascuse in masina isi luase o perna de acasa preventiv si in perna aia a nascut copilul ![]()
36+
Filip
Luna a 9a 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
Giova spune:

pe mine m-a sechestrat copil;ul in parc. 3 ore m-a tinut acolo. bine, am stat pe banca si la povesti cu o prietena, dar zau ca ultima ora am crezut ca innebunesc. e groaznic sa stai atata in fund
.
pe aici vad ceva miscari...Cornelia
esti cu bagajul pregatit? s-au intors ai tai de la pescuit?
Nastere rapida si usoara Cornelia
Un bb sanatos si frumos!
recunosc ca am citit repede si mai pe sarite...
Ma bucur ca Lucialu este mai bine. relax in continuare si totul va fii bine.
Adriana sunt ok, de fapt am fost de aseara dupa ce am dat la rate. acum am mancat niste paste cu legume, sper sa nu fie si asta prea grea pt. stomacul meu.
pe maine, mai pe la pranz dupa ce vin cu copilul din parc si-i dau sa pape.
_
Gio
36+ si Marco(06.01.2006)
poze
MC2008 spune:
buna seara fetelor!
Am vb in sfrasit cu dna dr dermatolog, si ma asteapta luni de dim la Colentina. La telefon mi-a zis ca s-ar putea sa fie o rectie alergica de la crema de vergeturi cu care m-am dat...insa au inceput sa imi iasa s pe maini. Asa ca ma vede luni, si om vedea atunci.
Acum am facut un dusulet, ma preg de "cremuit" pentru mancarimi,si vreau sa bag somnic la greu
. Sper sa pot.
Mi s-a facut o pofta de peste la gratar cu cartofi natur...asa ca o sa fac meniu. Am mai mancat si porumb, ce m-a ajutat la digestie.![]()
am in curte visini pitici, insa nu au rezistat, ca sotul cum trecea pe langa ei mai fura cateva, ca ii plac. Asa ca am ramas fara.As fi facut si eu praji de care tot vb voi acolo
. Poate o sa cumpar maine si ma bag la cuptoras. Intrebare: merge si cu caise?
Maine o sa fac si un shopping de pijamale
. Va spun ce gasesc.
Va pup 
34 saptamani
Mami de Tudor
!!!!
AMR 6 saptamani 
ClaraJ spune:
Buna mamicutelor,
ROMANITZA - in primul rind condoleante si iti inteleg durerea prin care treci caci si eu am fost intr-o situatie similara anul trecut.
Acum, ca sa-ti raspund intrebarii tale cu privire la baby showerul din state. Din cite am observat si citit nu pare a avea un caracter surpriza. Ba dimpotriva, mamicile isi fac liste pe Baby registry tocmai in ideea de a fi cumparate cadoase pentru acest eveniment.
In cazul nostru, noi am avut cumva Baby shower 2 in 1 . Unul fizic de la care ati vazut pozici organizat de prietenii nostri si unul virtual pentru rudele care nu au putut fi prezente organizat de mama soacra. Noi am primit cadouri atit de pe lista intocmita de mine la Babies R Us cit si altele care nu se regaseau pe lista.
Oricum, ideea in sine mi se pare excelenta caci asa cum am mai scris chiar am primit o multime de chestii utile si ne-a usurat si pe noi financiar. Dar, asa cum ziceau si fetele din Romania probabil ca ar fi mai greu de pus in practica la noi caci lucrurile de bebica sunt foarte scumpe in tara, din pacate.
AM VREA SI NOI SA URAM FELICITARI NOILOR MAMICI SI BEBICI!!! SUNT CONVINSA VA TOATA LUMEA E SUPER FERICITA!!!
DE ASEMENEA TINEM PUMNII CELOR CARE VOR DEVENI MAMICI IN URMATOARELE 24/48 H!!!!
Noi suntem bine, mincam ca porcisorii de Guineea, duminica vrem sa mergem la plaja, ca doar oceanul e la doi pasi de noi. Micutul Bryce e foarte activ iar taica-sau e foarte incintat cind sta seara cu urechea pe burtica noastar si fiu-sau ii da picioruse in freza. :)
Cam atit si va dorim un weekend plin de voie buna,
Clara
Mami lui Bryce Mihai 33+
micaalsa spune:
Tocmai ce am venit de la dr. Am fost la Cluj. Mi-a zis ca maxim intr-o saptamana nasc
Ca daca nu nasc pana sambata viitoare cand ar fi urmatorul control, atunci sa merg direct cu bagajul ca mult nu mai am. Deja ma ia cu palpitatii
... parca nu ma asteptam. Si maine am si botez, sunt nasa, nu stiu ce m-oi face 
Plus ca-s necajita ca moasa nu e 2 saptamani acolo si mare incredere am in ea ... m-am desumflat cu totul cand mi-a zis azi ca o sa lipseasca 
Nu-mi bagati inca majoretele ca inca o saptamana as mai vrea sa o duc pe bebica in burtica, ca am treburi nerezolvate
Asa ca mai bine tineti-mi pumnii sa ajung pe sambata viitoare la control ![]()
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
35+ cu
Teodora
Nasterea printesei