Mamici de zmeurici de iulie-august (63)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Cornelia!

Nastere usoara! Bebe sanatos si cuminte! Sa vii cu vesti proaspete despre Euromaterna!

Felicitari tuturor mamicilor care au nascut deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

Cornelia

34+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

CORNELIA nastere usoara si sa ne dai de veste...un bebic sanatos si frumos (ca ceilalti 2)

Mda, nu imi fac griji deocamdata..poate doar mi se pare mie ca sa lasat burtica..desi cam trebuie sa se intample si asta...maine intram in 37 saptamani asa ca..e la moda .

Cornelia..deci "larg deschis" adica cat..ti-au zis?

s36 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

cornelia, bafta multa, nastere usoara si fara dureri si un bebel sanatos!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ivanoiuadela9

Nu v-am spus ca dr meu de familie e batuta in cap ? Apropo voi ati facut vaccinul acela la 8 luni ? Eu nu l-am facut. Dr mi-a spus ca este pt binele copilului la nastere sa nu se infecteze daca ii taie buricul cu o foarfeca nesterila daca nasc cine stie unde ( acasa sau pe camp ). Pai doar nasc la spital nu ?

Adela eu am facut vaccinul acela antitetanos, rau nu are ce sa faca, e doar preventiv, nu are reactii adverse...oricum, in caz de, poate ajuta..

Viitoare Mami superr fericita! 35 Isabelle
AMR 5 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

fetelor nu stiu ce e cu mine dar as manca non stop, nu stiu cum pot sa bag in mine pe caldurile astea...parca vine foametea asa mananc

bebelina mea a fost tare agitata acum o ora dadea din toate alea , trebuia sa filmez burtica sa vedeti ce forme ciudate avea, acum vad ca s-a linistit, tare ma mai speriasem mai ales cand a zis Cornelia ca maine naste si ea are termen dupa mine ..ma apucase frica ...pt ca nu sunt epilata (am si io un fix cu epilatul)...abia maine dimineata ma duc , dupa aia poate s avina cand doreste domnisoara

Giova ce faci cum te mai simti? esti mai bine?
lucia tu? ce faci? n-ai mai dat nici un semn , sper ca tu si bubulina sunteti bine
Dienutza, Pooh ceva semne? ce fac burticile?

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 38+ Anastasia Ioana
AMR11 zile

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cornelia

Doar ce am intrat pe usa. Imi tremura mainile pe tastatura. Colul meu e "larg deschis" dupa spusele doctorului. A tot stat si s-a gandit daca sa ma cheme maine sau duminica si in final s-a decis pt. maine, ca nu stie daca mai sta bb pana duminica. Maine dimineata are programari la cabinet si mi-a dat bilet de internare pentru ora 11, el urmand sa soseasca pe la 12. Cica imi trimite anestezistul iniante si de data asta apuc epidurala (sper ).
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Gata, Cornelia am bagat agitatele pentru tine si BB! Sa ai o nastere usoara si sa va intoarceti sanatosi acasa!!!

Viitoare Mami superr fericita! 35 Isabelle
AMR 5 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely_cta spune:

Ivanoiuadela si eu am facut vaccinul si peste e saptamani il fac iar.Medicul de familie mi-a spus ca se fac doua,la interval de 4 saptamani intre ele.

32 + sapt cu David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Corneliaa!!

Crede-ma ca ... sunt ore grele....asteptarea e grea!
Daca era duminica s-ar fi nascut in aceiasi zi cu sotul meu.
Lasa, mai bine sa se intample maine, ca daca e colul ff sters cine stie cum isi ia avant bb si vrea sa iasa!
Astept mesajul tau!

Sa fie maine totul bine! Sa nasti usor, iar bb sa ia nota maxima!

Ely-Cta sper sa ne vedem in parc, acum e cald, fiecare balenutza se misca mai greu..

Cri mami de Ale ( 2003) & +31 sapt

mi-am editat saptamanile, ca s-au implinit 31, deci raman putinee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Adriana si eu as manca toata ziua,dar mananc mai multe pepene si nectarine,mancare mai putina.Noi suntem la fel,nici un semn ca ar vrea sa vina ,probabil asteapta,ca maine ne mutam in alta parte si vrea si el sa vina in casa noua,sa-i montam si lui patutul.

Dienuta 39+ ALBERT ANDREI
AMR 5 ZILE.

Mergi la inceput