Mamici de zmeurici de iulie-august (63)
Raspunsuri - Pagina 11
ely_cta spune:
Cornelia,mult curaj maine!Cu cine si unde nasti?

pentru tine!
32 + sapt cu
David Andrei
Alex@Sara spune:
Cornelia.........sa ai parte de nasterea pe care ti-o doresti,sa fie bebe sanatos si de restu se ocupa cine trebuie.
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
34sapt+ 
adrianafedorca spune:
Cornelia tinem pumnii pt maine , nastere usoara si bebe sanatos, te asteptam cu vesti bune si pozici 

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
38+
Anastasia Ioana
AMR11 zile

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
PatriciaArdeleanu spune:
Cornelia, tinem pumnii strinsi pentru maine!!!

Alina, cred ca esti foarte fericita. va sta mai mult cu tine mama ta?
eu stiu ca nu e voie cu oja pe unghii, pentru a le putea fi usor medicilor sa depisteze orice problema care poate aparea de la anestezie, culoarea unghiilor tebuie ramana neschimata. in caz ca se invinetesc, oja ar masca asta.
Patricia
s33 si Rebecca
05.02.2005
ivanoiuadela9 spune:
Multa bafta Cornelia . Ma gandesc la tine maine
sa ai un bebic sanatos
si nastere usoara .
ayda_m spune:
Buna fetele!
Cornelia bafta maine, sa ai o nastere usoara si bebe sanatos

Eu stau cu emotii sa nu ma apuce in week-end sau noaptea....sincer nici nu stiu cum ar tb sa fie contractiile, medicul mi-a zis ca pot fi si nedureroase...incerc sa monitorizez cam la cat timp mi se intareste burtica...sa nu intru in panica degeaba...sper sa mai stea bebelina pana la 39 sapt
Va pup
Ayda
37+

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659072363/in/photostream/" target="_blank">patut bebe
meleea spune:
Cornelia,bafta maine
sa veniti sanatosi acasa si sa ne faci prezentarile !(cu pooze)
Meleea
35
AMR 5 sapt pana la DPN
AMR 3 sapt pana la cezariana
http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#
elenada spune:
Cornelia iti tinem pumnii sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos. Bafta maine.
Si o serie de agitatoare pt vii toarea mamica de zmeurica 

Blanca acum doua saptamani si mie imi coborase burtica rau de tot dar dupa doua saptamani de stat in pat burtica iar e infipta in sanii mei. E drept ca pitica s-a ridicat si are acum capul in dreptul buricului iar funduletul in stomacul meu. Stai cumintica si o sa fie bine. Si daca e semn de nastere mai poate dura doua saptamani.
Am vorbit cu prietena mea care e medic la smurd si mi-a spus ca daca sunt 112 imi trimit ambulanta. Si ei la smurd preiau gravide. Suntem considerate urgente. Te duc fara probleme la spitalul unde ti-a fost urmarita sarcina. Doar in cazuri extreme cand se constata ca nasti atunci si nu mai este timp sa ajunga cu tine la spitalul unde ai medicul doar atunci esti dusa la cea mai apropiata unitate medicala. La gravide tot timpul trimit ambulante care au medic.
Sfatul ei a fost sa nu ma chinui cu taxiul. Ea a zis ca chiar nu este indicat mai ales ca daca ptind aglomeratie pot face si o ora si ceva pana la spital. Sper sa nu fie cazul de ambulanta si sa merg la cezariana programata.
Va pupic pe toate
elena
+34
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 4 sapt
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!