Mamici de zmeurici de iulie-august (63)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ely_cta spune:

Crixia,imi pare rau sa aud cand ne consumam din cauza anumitor persoane...dar incearca sa nu-ti mai pese...in perioada asta trebuie sa ne gandim mai mult la noi si la BB.
Ma gandeam ca poate adunam gasca din Cta,dar din pacate Cornelia sta sa nasca,jojo-miha a spus ca se misca greu...galarina,icmanu nu prea intra pe forum...mi-ar fi placut sa ne vedem si cu burticile!!!Dar poate ne vedem cu BB-I in parc!

32 + sapt cu David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

Ce fac fetele?

Eu am fugit de la birou, intrucat nu mai aveam stare. Acasa, mi-am facut un dusulet si am de gand sa zc la tv, si sper sa nu ma deranjeze nimeni. din pacate, cred ca se extinde iritatia, insa ce mi-a recomandat grishca, din fericire, ma ajuta sa nu mai simt super mancarimi. De asemenea, mi-am luat sapun ptr copii cu ovaz, si o lotiune hidratanta cu galbenele de la Klorane, tot pentru copii.
Am vb acum si cu dr, si ma trimite la un dermatolog bun, sa vedem ce spune si ala. Cu advantan-ul nu ma voi da, raman doar cu Calamine. Farmacista nu prea vroia sa imi dea, caci spunea ca contine fenol, care este putin toxic,insa pe net nu am gasit contraindicatii si am vazut ca multe gravide il foloseste. Mai astept un pic sa o sun pe dna dr sa vedem ce spune si ea.

In rest, bebe bine, da in mami si imi suteaza ficatul. Imi e frica sa nu il stresez si pe el cu asta, asa ca incerc sa fiu cat de calma pot.

Va multumesc mult ptr sfaturi si pentru suport!

34 saptamani Mami de Tudor !!!!

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Nu v-am spus ca dr meu de familie e batuta in cap ? Apropo voi ati facut vaccinul acela la 8 luni ? Eu nu l-am facut. Dr mi-a spus ca este pt binele copilului la nastere sa nu se infecteze daca ii taie buricul cu o foarfeca nesterila daca nasc cine stie unde ( acasa sau pe camp ). Pai doar nasc la spital nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Doar ce am intrat pe usa. Imi tremura mainile pe tastatura. Colul meu e "larg deschis" dupa spusele doctorului. A tot stat si s-a gandit daca sa ma cheme maine sau duminica si in final s-a decis pt. maine, ca nu stie daca mai sta bb pana duminica. Maine dimineata are programari la cabinet si mi-a dat bilet de internare pentru ora 11, el urmand sa soseasca pe la 12. Cica imi trimite anestezistul iniante si de data asta apuc epidurala (sper ).

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Blanca000 si Cornelia dr de 2 ori m-a intrebat daca fac cezariana . a zis ca o sa ma rup si e mai bine sa fie un medic prin preajma . Nu mi-e frica de asta pt ca si cu fata m-am facut franjuri - am avut 20 de fire inauntru si 20 afara ...asa ca ... asta nu e o problema ... bb sa fie bine asta e important .. eu ma refac pe parcurs .

Mergi la inceput

Cornelia multa bafta iti urez ... deja ma apuca emotiile si pe mine . Cate sapt ai acum ? Eu as avea 36-37 dar sper ca bebelusul sa stea pana la 40 acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Am 38 de saptamani.

Bb are ecografic 3,270 kg. Cred ca de fapt e o idee mai micut. O sa vedem maine .

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

BEBE RARES BUN VENIT PE LUME!!!!
Cornelia mult noroc maine,sa ai o nastere usoara si fara dureri.

Dienuta 39+ ALBERT ANDREI
AMR 5 ZILE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cornelia

Am 38 de saptamani.

Bb are ecografic 3,270 kg. Cred ca de fapt e o idee mai micut. O sa vedem maine .

Va pup,

Cornelia, iti tin pumnii!!!Bafta multa!!!

Te asteptam cu vesti!!!

Te pup

34 saptamani Mami de Tudor !!!!

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Cornelia bagam pentru tine
Curand o sa ti bb in brate

32+viitoare mami de Maya Larisa

Mergi la inceput