Mamici de zmeurici de iulie-august (63)
Raspunsuri - Pagina 19
lucialu spune:
Piatra lunii multumesc frumos!
Si mai scrie aici,mamica de 2 pitici+1 zmeurica![]()
Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi!Sa ai si tu o sarcina usoara in continuare si o nastere cat mai usoara!
Ce vreau sa te mai intreb:pt vergeturi au si ei ceva?Inca nu e cazul la mine dar se pare ca sunt sanse sa apara si dupa nastere,mai ales daca slabim mult brusc. Asa ca nu vreau sa ma culc pe-o ureche.
Ely multumesc frumos!
La klorane ma atragea ca erau pe baza de galbenele muulte chestii.Produse weleda gasesti pe http://www.babypoint.ro/index.php?ct=prod_display&id_proddef=1836. Mai rasfoiesti tu dupa produse la cosmetice BB. Eu de firma weleda stiu pt ca am facut multe tratamente homeopate cu produse de la ei pt endometrioza,avem o clinica in judet.Sunt cunoscuti afara,din pacate la noi nu prea-dincolo e plin in farmaciile lor cu prod, datorita cremelor si etc foarte-foarte bune.Maine o sa sun la clinica sa vad daca aduc si ei aici,poate gasesc pret mai bun si oricum le-as lua direct. Asta e situl oficial al weledei http://www.weleda.com/ Am inteles ca la unguri se gaseste in farmacii...ramane sa ma documentez cat mai bine.
Elena_Adina nu e tratam babesc.Ceai de musetel+bicarbonat ca baie de sezut e ft rec.,doar ca nu avem voie fierbinte.Si eu ma banuiesc de ceva candita,ca m-o durut cand mi-o facut eco endovag.
Vedem, ca urmeaza sa-mi faca analizele peste 2 sapt.
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
lucialu spune:
Bine ai venit pe lume BB Vladimir!
Sa ai o viata insorita,plina de dragoste si bucurie!Sa fii sanatos si papacios!
Felicitari mami Cornelia!
Recuperare usoara!
Crixia multumim frumos!
Oanabbc bine ati venit!
Daca vrei sa scapi de moderare poti scrie mai repde 10 mesaje scurte si ne vom vedea in timpi reali.![]()

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
ely_cta spune:
Lucianu,multumesc de informatie.
Cornelia,felicitari,sa va intoarceti sanatosi acasa!!!!Sa ai parte de un bebe sanatos si mancacios!!!!

32 + sapt cu
David Andrei
CRIXIA spune:
Si eu am asteptat vestea cu sufletul la gura, doar ca atunci cand am primit-o nu aveam acces la calc. Am venit intr-un suflet! 
Cri mami de
Ale ( 2003) &
+30 sapt 
adrianafedorca spune:
FELICITARI CORNELIA sa va traiasca bebe Vladimir sa fie sanatos cuminte si mancacios si sa va aduca numai bucuriiin viata 

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
38+
Anastasia Ioana
AMR11 zile

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
Doamne ce fericita trebuie sa fie Cornelia ca-si tine minunea in brate si ca a scapat
Vin si eu sa ma plang ca nu mai pooooottt, ma enerveaza asteptarea asta si faptul ca-s ca o leguma nu pot face nimic, am inceput sa ma umflu si daca stau in pat la orizontala...e groaznic, ma enerveaza ca mi-e foame din ora-n ora ..offf offff
Astept si eu sotzul cu pepeni buni, i-am dat comanda de 4, am de gand sa pap numai pepeni
Oare ce zmeurica urmeaza la rand? 
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
38+
Anastasia Ioana
AMR10 zile

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
mamilivia spune:
Mamaaaa, cred ca e a zecea oara astazi cand intru sa vad daca a nascut Cornelia. In sfarsit a venit si marea veste![]()
Bebe Vladimir sa o faci pe mami mandra de tine, sa fi sanatos si sa si parte de tot ce e mai frumos in viata. Mami Cornelia refacere usoara, si nu in ultimul rand: FELICITARI pentru grasunel!!!
Pupici, revenim mai tarziu
s-a nascut o mare iubire
sufletul meu
+37 
ylla2009 spune:
Bine ai venit pe lume bebe Vladimir.Sa cresti mare si sanatos.Sa fii cuminte si papacios!!!
Felicitari Cornelia,va asteptam cu drag acasa !!
Ylla
37+Luca Andrei si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
Lucrusoarele lui Luca
Burtik 34+

AMR 5 ZILE!!!! 

ivanoiuadela9 spune:
FELICITARI MAMI CORNELIA
SA AI UN BB SANATOS SI SA TE BUCURI DE EL . REFACERE USOARA .
CINE URMEAZA LA RAND ACUM ? SPER CA NU EU .