Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (47)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Monis, asta nu prea ne ajuta. Pentru ca nu prelungesc perioada de dinainte de nastere si doar concediul de lauzie. Cred ca este o manevra de a mai reduce din cheltuielile statului cu concediul pentru crestere copil. Concediul de lauzie este suportat de firma angajatoare.

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Si la intoarcerea in tara am gasit www.ziare.com/Concediul_pentru_sarcina_si_lauzie_va_fi_prelungit-797205.html" target="_blank">acest articol, sa vedem daca trece de parlament.

Si semnatura noua - 21 saptamani

monis 21

Viitoare mamica in culmea fericirii 15+ (17+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Krelia ne bucuram ca ai revenit si ca esti bine..Lasa ca trece si examenul si scapi de stres.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Krelia, bine ai revenit. Monis, la fel.
Fac si eu cinste, daca nu v-ati saturat de la celelalte burticute cu mancarica lor, iar daca v-ati saturat de mancare va ofer bauturi (racoritoare, fara alcool, lapte, ceai, cafea, tot ce vreti). Eu fac 18 saptamani. Nu stiu cate kilograme si nici nu ma grabesc sa aflu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Krelia - bine ai revenit... mai e putin si trece si examenul

17+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Krelia bine ai revenit , felicitari pt "actiune" si la mai mare!
bafta la examen!

miany
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Am fost ieri la eco si a fost suuuper, bb-ii sunt foarte miscaciosi amandoi si sunt in grafic. Doctoritza s-a exprimat ceva de genul: "toate sunt ok cat se pot vedea la varsta asta". Deci avem asa:

bb1 - lungime 6.82cm, greutate 67.7 g, inimioara 160bpm, vartsa cf eco 13s5z (dupa um aveam 13s1z)
bb2 - lungime 6.90cm, greutate 70.14g, inimioara 166bpm, varsta cf eco 14s0z.

La amandoi pliul nucal de 0.1cm ceea ce este ok, placenta posterior inalta, col inchis 3.76cm. Despre sex nici nu s-a pus problema.

Am pus poze de la eco la semnatura si am adaugat si cateva recente cu nepoteii.

13+

odiseea noastra
nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_r spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pirelia

Monis, asta nu prea ne ajuta. Pentru ca nu prelungesc perioada de dinainte de nastere si doar concediul de lauzie. Cred ca este o manevra de a mai reduce din cheltuielile statului cu concediul pentru crestere copil. Concediul de lauzie este suportat de firma angajatoare.

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Si la intoarcerea in tara am gasit www.ziare.com/Concediul_pentru_sarcina_si_lauzie_va_fi_prelungit-797205.html" target="_blank">acest articol, sa vedem daca trece de parlament.

Si semnatura noua - 21 saptamani

monis 21

Pirelia, cu o luna in plus sau in minus(ma rog - 42 de zile)...parerea mea este ca se pregatesc sa reduca concediul de crestere si ingrijire copil.

14+

I'm the root of all that's evil...but you can call me cookie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Si eu sunt de parere ca se va reduca concediul de crestere a copilului. Acum... daca ar fi crese destule... conditii bune oferite de aceste... si in cele din urma si preturi accesibile.... nu cred ca ar fi o problema grava ca se reduce concediu. IN ALTE TARI E MULT MAI MIC. dar e greu fara crese si cu presturi marisoare... de bona... nici nu mai vorbesc... ar trebui sa o cunosti sa ai incredere in ea... si e scump pentru veniturile din tara noastra

17+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

nuuuuuuuuuuu.......eu nu vreau sa se reduca concediul pt cresterea copilului.........ce nemernici is...toate le-ar reduce pt oamenii de rand, dar ,,primele'' si vacantele lor nu trebuie reduse...
zicea la TV cat se cheltuie cu un europarlamantar pe luna...in jur de 40 mii euro/LUNA....(cazare, diurne, plimbari,salar)......si se ,,kk'' pe ei pt 800 lei timp de 2 ani/mamica...

larisel, eu ma tot mir pe tine...cum poate fi cu doi sufletei in burtica? ...oai ce interesant pare ....daca ii si pereche, fetita si baiat, esti o norocoasaaaa
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

17+

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Buna seara,
m-am intors de la medic... si.... fetita pe care simteam eu ca o am.... e fix BAIAT Sanatos sa fie... ca oricum imi era tot una.

Despre ingrasat nici nu mai vorbiti. Eu maine fac 17 sapt si am pus aproape 3 KG... Inainte de sarcina uitam cu zilele sa mananc... dar acum incerc sa mananc... nu foarte mult... si cat de sanatos pot. Doctorita mi-a spus ca 3 kg pana acum e ok... dar mie imi pare deja mult... si cand ma gandesc la faptul ca mai pun 10 pana la capat ma ia durerea de cap Eu am tendinta de ingrsare si dau ffffff greu jos si 1 kg... asa incat imi pun probleme foarte serioase pentru fiecare gram. paine nu mai mananc de ani de zile... rar cate un covrig uscat. Ei... am noroc de faptul ca eu nu sunt pofticioasa de felul meu...

16+
bebe creste

Felicitari Ionela draga, sa iti traiasca baiatul si sa se nasca sanatos. Nu te mai gandi la kilograme, te ajuta Dumnezeu sa le dai jos cand o fi timpul.

Saptamana 14+

Mergi la inceput