Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (47)
Raspunsuri - Pagina 10
lacramioara2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Buna seara, fetili!! Am aparut si eu din preumblari prin taraaa...gata si cu luna de mieree A fost asa frumoooosss..am facut 2000km si am vizitat ft muuult :de la Curtea de arges, Vidraru, Baile Govora, pesteri , Tg Jiu, Baile Herculane, Sibiu, lacul Balea, Fagaras, si valea Prahovei In dupaamiaza asta am ajuns, sunt franta, dar tot nu m-am lasat si am inceput sa citesc de pe aici ce mai spuneti..vad ca mai sunt vreo 2 fititee noi in prima pagina si muulti multi baieteii! Si vad ca iar sa vb de kg..Eu intr-o saptamana de 'miere' si stat cu curu in masina si rontait prostii la greu..am pus un kg! Per total am luat 4kg pan la 20sapt si jumate..Sper totusi zilele astea sa mai dau putin inapoi, macar 500gr,daca incetez cu rontait tot felu de prostii si baut sucuri! Sa vedem.. daca imi iese socoteala! Si raportez primele miscari ale bebiteeei!!! Luni, fix la 20sapt am simtit-o foaarte bine cand a miscat, ca pan atunci nu stiam daca e ea sau mateleDa acum stiu ca e eaa! Si sunt innebunita sa o simt, am vazut ca mai ales seara cand stau intinsa o simt mai bine Cam astea sunt noutatile, incerc sa recuperez din urma sa vad ce noutati mai sunt pe aici! Pupici si noapte buna! Proaspata Doamna! Laura, 20+ poze |
Draga Laura, bine ai revenit si felicitari pentru bebe miscacios.
Saptamana 14+
ionelamaria spune:
Lacramioara, deocamdata nu imi fac probleme, dar as vrea sa nu pun prea mult... adica sa ma mentin in grafic
17+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
krelia spune:
mersic, fetele pt reprimire
ionela, felicitari pt baietel! - la mine, cred ca maine se va decide (se va vedea probabil foarte clar daca intr-adevar ramane tzutzupid sau revine la tzutzupida )
larisel, sa-ti traiasca bebeii si sa mai pui poze . Abia astept sa-i vad pe amandoi in 3D, daca i-o putea cuprinde
laura, bine ai revenit din hanimun
sper sa nu se gandeasca astia sa reduca concediul...desi, daca-mi aduc bine aminte, parca au mai avut o tentativa...
krelia 20+
tzutzupida noastra creste si pozeaza
b_carmen spune:
Buna fetele, am o zi teribila la munca si pe langa asta mai sunt si paranoica..... Aseara si azi nu l-am mai simtit pe bebe, oare e vre-o problema?
+20
miany75 spune:
nu ar fi exclus sa se gandeasca la reducerea concediului ingrijire copil ,mai ales acu pe "criza" asta....e o cheltuiala pentru statul asta nenorocit!!
miany
20+
miany75 spune:
citat din mesajul lui b_carmen Buna fetele, am o zi teribila la munca si pe langa asta mai sunt si paranoica..... Aseara si azi nu l-am mai simtit pe bebe, oare e vre-o problema? +20 |
Nu cred sa fie o problema ; la inceput nu e obligatoriu sa il simti in fiecare zi ...mai incolo cica ar trebui sa il simtim in fiecare zi .
miany
20+
krelia spune:
carmen, nu esti singura apranoia ....nici eu nu il simt de 2 zile....insa, incerc sa nu ma panichez (prea tare) ....in speranta ca acum, fiind destul de mic, nu se simte asa des....
nu te ingrijora.....o sa-l simtim de-acum incolo....si cand n-o sa vrem .....sa vezi ce ghionturi o sa ne tot dea
krelia 20+
tzutzupida noastra creste si pozeaza
dana n. spune:
Fetelor voi mancati pateu de ficat? Am asa o pofta... Citeam ca nu este indicat.
------------------------
21+ David
Albume foto
Ramonika spune:
eu ce sa mai zic? pe langa faptul ca nu simt nik, nici nu mi se vede nici urma de burtik
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Ramonika spune:
citat din mesajul lui dana n. Fetelor voi mancati pateu de ficat? Am asa o pofta... Citeam ca nu este indicat. ------------------------ 21+ David Albume foto |
nu mananc din "printzipiu"
daca iti poti stapani pofta ar fi mai bine decat daca ti-ai satisface-o.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki