Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (47)
Raspunsuri - Pagina 11
krelia spune:
Ramo....tu sa taci ca faci bortzoasele de rusine ...auzi la ea...si slabanoaga...si fara burti...si mai vrea sa si simta ceva ..pai la 17s, fara bortzo'...vrei sa simti?..ai rabdare sa ajungi pe la 19....
dana, si eu am o pofta de pateu.....dar, cred ca totusi nu e indicat...eu stiu ce sa zic....cu toate ca alea-s fierte..deci, n-ar trebui sa fie vreo problema.....da' mai bine zicem pas...(vrei sa-ntreb dr maine?)
nah ca se misca locataru' ..m-o fi auzit ca ma plang si ce si-o fi zis...alooo, aici sunt!
krelia 20+
tzutzupida noastra creste si pozeaza
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana n. Fetelor voi mancati pateu de ficat? Am asa o pofta... Citeam ca nu este indicat. ------------------------ 21+ David Albume foto |
incearca varianta de a-ti face singura... nu are gust ca cel din comert... dar pun pariu ca e mai sanatos...
17+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
monis5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Pirelia Monis, asta nu prea ne ajuta. Pentru ca nu prelungesc perioada de dinainte de nastere si doar concediul de lauzie. Cred ca este o manevra de a mai reduce din cheltuielile statului cu concediul pentru crestere copil. Concediul de lauzie este suportat de firma angajatoare.
Viitoare mamica in culmea fericirii 15+ (17+) |
Mais, ma cherie, c'est evidement.
Doar nu credeai ca o fac pentru altcineva
Totusi, pentru zilele de medical 85% din brut inseamna ceva mai mult decat 85% din netul pe ultimele 12 luni... Ma rog, tot in carca angajatorului
monis 21
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui Ramonika eu ce sa mai zic? pe langa faptul ca nu simt nik, nici nu mi se vede nici urma de burtik Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki |
Daca iti prpui sa simnti... sunt convinsa ca in cel mai scurt timp iti va iesi. nici eu nu il simt in fiecare zi. Daca stau intinsa in pat... linistita... relaxata.... simt foarte slab din cand in cand. azi nu am simtit nimic.... m-am ridicat imediat ce m-am trezit... si nu am avut chef sa stau in pat.
17+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
dana n. spune:
Mai fetelor, pai eu am pofta acum...pana maine imi trece.
Am acasa pate Scandia Sibiu adus din tara. Am dat de el si imi face cu ochiul. Dar daca ziceti ca nu este bine, imi pun pofta in cui.
------------------------
21+ David
Albume foto
monis5 spune:
citat din mesajul lui ionelamaria Si eu sunt de parere ca se va reduca concediul de crestere a copilului. Acum... daca ar fi crese destule... conditii bune oferite de aceste... si in cele din urma si preturi accesibile.... nu cred ca ar fi o problema grava ca se reduce concediu. IN ALTE TARI E MULT MAI MIC. dar e greu fara crese si cu presturi marisoare... de bona... nici nu mai vorbesc... ar trebui sa o cunosti sa ai incredere in ea... si e scump pentru veniturile din tara noastra 17+ bebe creste Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte" |
Vor sa reduca cei 2 ani de CIC ca sa se alinieze la UE, ca nicaieri nu e atat de lung. Evident ei aliniaza numai ce-i coafeaza, ca afara indemnizatiile sunt interesante, nu 150 EUR (aka 600 lei). La tara Norvegia de exemplu - de acolo am info exacta - CIC e 1 an cu indemnizatie de 3.000 EUR / luna....
monis 21
Lidia74 spune:
SIMINA poate ar fi bine sa il suni pe medicul tau si sa ii spui ce simti. Asa scapi si de stresul ca nu stii ce se intampla.
MARIR e super acest site. Il citesc si eu de vreo luna si am gasit multe raspunsuri la intrebarile mele. Pt fetele care vor sa nasca natural si nu numai, pe site exista o sectiune dedicata nasterii naturale in care ne invata cum sa respiram. E chiar f util site-ul. Iar drul care raspunde la intrebari e plin de umor si ce imi place e ca este inclinat spre chestii cat mai naturale.
LAURAIRINA sunteti amandoi asa frumosi...se citeste iubirea in ochii vostri.....
raluci_b spune:
fetele, eu daca am pofta de pate de ficat mai iau cate o bucatica, ideea este sa nu facem abuz, vit A continuta de ficat face rau consumata des si in cantitati mari, nu este nici o tragedie daca iei un varf de furculita....parerea mea
18
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
A_driana spune:
fetelor eu parca as fi din alta lume decat a voastra....sau doar azi m-am pus ,,impotriva'' voastra.......eu nu tin cont nici de kg, nici de mancare.....ziceati de pate ca nu-i indicat.......si ii mai bine sa te abtii daca ti pofta, decat sa mananci o felie de paine cu pate? ce se poate intampla daca mananci rar?.....
eu zic ca putem manca ABSOLUT orice ne pica bine, si din cele mai ,,neindicate'' cate putin si mai rar.......mie doctoru tot asa imi zice sa mananc tot ce imi place mie, putin din fiecare, cat sa ma simt eu bine.......
scuzati-ma daca v-am suparat cu ceva....puteti sa ma si certati, dar eu asa zic....
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
17+
strumfulet + poza strumfulet
miany75 spune:
citat din mesajul lui dana n. Mai fetelor, pai eu am pofta acum...pana maine imi trece. Am acasa pate Scandia Sibiu adus din tara. Am dat de el si imi face cu ochiul. Dar daca ziceti ca nu este bine, imi pun pofta in cui. ------------------------ 21+ David Albume foto |
Eu nu am rezistat tentatiei ..am mancat o data..eram la munte si nu prea avem de ales..
P.S am remarcat ca ai numele "bebe"-ului la semnatura...si noi ne gandeam la David Andrei...si cred ca asa va ramane,ca asa il alintam..
miany
20+