Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (47)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari_r spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Buna fetele,
Am si eu o intrebare. Am ajuns la 14 saptamani si 5 zile si burtica nu se vede. Sunt un pic cam ingrijorata. E drept ca si eu sunt supraponderala, dar parca prea nu se vede nimic-nimicuta. La voi, cand a inceput sa se vada? Vreau si eu sa ma intrebe lumea daca sunt gravi. La mine, in momentul de fat se vad sunculitele pe care le am de ani de zile.
Multumesc de raspunsuri

14+

dankutza, suntem de aceiasi varsta !
Si eu sunt supraponderala, nici la mine nu se vede burta - tot ce am mancat pana acum s-a pus pe solduri si picioare...macar o sa am contragreutate...am constitutia para.

Abia acum mi-a disparut linia dintre burti - cea care se suprapune cu linia chilotului.

Sa fim noi toate sanatoase si sa avem bebei sanatosi si papaciosi !

14+

I'm the root of all that's evil...but you can call me cookie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

dankutza - stai cuminte, ca stai bine. la 14 sapt. zici?
da eu ca-s la aproape 17 si nu se vede nici urma de burtica (in afara de colacelul din dotare ) ce sa mai zic?
oricum am mai citit pe net si e normal. la unele apare burtica abia pe la 5 luni. daca la eco totul e ok, n-ai de ce sa-ti faci griji.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

vrei sa te intrebe lumea daca esti ?
of, pe mine in ultimii 2-3 ani m-au intrebat vreo enshpe persoane in ce luna sunt din cauza colacilor din dotare...
acum ca am slabit, dar si sunt culmea, nu ma mai intreaba nimeni...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Neata tuturor

Am pus cateva poze de la Amsterdam.
Am inscris Amsterdam pe lista cu PTBSBYD
(place to be seen before you die).
Este de departe cel mai frumos oras in care am fost pana acum.
Si ne auzim din nou peste 10 zile

Pupici

monis 20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

M-am trezit si eu , nu ma mai inteapa asa rau....putin dc stau in picioare
Broscutoo esti in listutza
Proaspata Doamna bine ai revenit pe la noi

19+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Si la intoarcerea in tara am gasit www.ziare.com/Concediul_pentru_sarcina_si_lauzie_va_fi_prelungit-797205.html" target="_blank">acest articol, sa vedem daca trece de parlament.

Si semnatura noua - 21 saptamani

monis 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetelor
Laurasa ai Casa de Piatra, multa fericire si iubire si un BB sanatos si manacios
Simina exact ca si tine am patit si eu cu durerile sub burta care radiau in veverita si pana in picior, de am ajuns la urgenta. Ginecologul mi-a zis ca nu e de la sarcina si m-a trimis la un control de neurologie (spate/coloana) si apoi la o ecografie de rinichi. La mine toata durerea venea de la coloana care radia sub burta si in picior. E posibil sa fie si la tine la fel sau sa fie de la o raceala la rinichi. Nos-pa nu o sa faca minuni , ba din contra s-ar putea sa nu aiba efect deloc. Eu am luat paracetamol si m-a ajutat mult ( 3/zi) si vitamina Cetebe.

In alta ordine de idei , fetitza mea a inceput sa isi faca prezenta in fiecare zi cu miscari care mai de care...uneori mai puternice, alterori mai slabe , dar zilnice. Eu inca ma lupt cu nasul infundat si o tusa de am impresia ca imi scuip si plamanii,si nu pot sa iau decat sirop de patlagina , sper sa treaca repede.

Cica a murit Michael Jackson de stop cardio-respirator la doar 51 de ani...peste tot se vorbeste numai despre asta.D-zeu sa-l odihneasca!
Va doresc un week-end placut

Cristinna mami de
David Cristian 25.01.2007 si 19+ Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimineata si de la mine!
Vad ca iar vorbiti de kg ..cred ca eu am pus cel mai mult pana acum ,de la 56 am juns la 66 (170cm) ,dar momentan nu mi fac griji .La inceput am mancat mai mult decat de obicei ,dar acu mananc mai normal si vad ca ma mentin. Mie imi place painea si nu pot abtine sa nu mananc..mananc fructe si dupa vreo doua ore am o foame ,de as manca ca un lup..
Sper sa le dau jos dupa ..nu am avut niciodata probleme cu greutatea..

miany
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Si la intoarcerea in tara am gasit www.ziare.com/Concediul_pentru_sarcina_si_lauzie_va_fi_prelungit-797205.html" target="_blank">acest articol, sa vedem daca trece de parlament.

Si semnatura noua - 21 saptamani

monis 21

bine ai revenit ,Monis5si felicitari pt o noua saptamana!sa ajungi cu bine la 40!!

miany
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

cuuuuucuuuuuuu

sper ca nu m-ati sters din memorii!

am cam lipsit, ce-i drept...dar, dupa cum unele dintre voi stiti, se apropie dizertatia si cica tre' sa ma prezantez pe 10 iulie la sustinere...
asa ca, timpul mi-a fost ocupat pe de-o parte cu skarbiciu'...pe de alta parte cu intocmirea lucrarii...acum astept raspuns de la indrumator, sa vedem daca mai adaugam ceva.....cu invatatul stau cam prost, caci chef....ciuciu...poate mi-o veni saptamana viitoare..zic si eu.si poate impresionez cu burtixu' ...care, btw, a inceput sa se cam vada...
cel mai haios e dimineata, cand stau pe spate, si e umflat numai in partea de jos....si oricat mi-as trage eu suncile inapoi, "umflatura" tot ramane ...
ah, raportez si eu bebe gratios si miscator ..de vreo saptamana jumate....mai ales dimineata, cam pana in pranz..si apoi seara, cand stau la orizontala ..abia astept sa vad si prin burtica, cum se va misca

in rest, ce sa va mai zic, buni a mea e mai bine...si-a facut vreo 2 prietene acolo, la tara ...a zis ca ii e dor de noi, probabil ca o sa mergem si noi sapt viitoare o fuguta si poate mai incolo, sa si stau mai mult (doar eu, ca al meu n-are rabdare atata timp la tara, zici ca-i leu in cusca)...
de luni incepem mini-renovarea la ea in apartament..abia astept sa vad cum va iesi

maine dimineata la 8, ma duc la "cinema" .....asa ca voi veni cu vesti proaspete si crocante ..insa numai pe la pranz, cred..ca apoi am program de mani+pedi....ca n-am mai fost de ceva vreme..si mi-e ca mi se incurca pielitele in taste ..asa ca, fiti pe faza

ah..si nu in ultimul rand..cinste fara numar...fara numar...fara numar...pentru cele 20 de saptamani implinite azi!

zicea o burtica de baby expo...am gugalit si eu, si am vazut ca va fi in septembrie, intr-adevar....24-27 septembrie..cred ca atunci nu voi mai rata...intre timp, cred ca o sa merg cu prietena mea, mamica de gemanutze, la cumparaturi micute, are ea lista, cica...cu tot ce trebuie

Pupix la toate burticile care s-au intrebat daca mai traiesc sau nu ...burticile "vechi" si dragi mie (nu le insir, ca se stiu ele )
Pupix si la burticile nou-venite si celor cu care nu prea am avut inca ocazia sa schimb impresii ..nu e timpul pierdut

azi sunt p'aci, ca mai vreau si eu o pauza, vorba aia...ce....p..alaria mea

krelia 20+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput