Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (47)
Raspunsuri - Pagina 7
broscuta_80 spune:
A driana, poate ai noroc. Eu am fost sapt. trecuta cand aveam 17 saptamani si nu putut sa vada nimic...
18+
broscuta_80 spune:
PENTRU SIMINA
DN = 01 Martie 1980
UM = 17 Februarie 2009
DPN = 23 Noiembrie 2009
mutumesc anticipat!
18+
Ramonika spune:
neata burtix,
ionela - felicitari pt.
laurairina - sa-ti fie de bine concediul. de-acum te asteptam mai des pe aici.
floricik - eu am 57 kg la 1,70m.
ma intrebati de mancare, oricum acum nu-i momentul prea bun sa va concentrati prea tare asupra alimentatiei.
esential e sa nu mancati prea multe fainoase, strudele, pateuri din astea de patiserie, dulciuri rafinate, prajeli, grasimi.
mai mult fructe, legume, carne slaba fiarta, lactate slabe etc.
cam astea in linii mari.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
broscuta_80 spune:
PENTRU SIMINA
DN = 01 Martie 1980
UM = 17 Februarie 2009
DPN = 23 Noiembrie 2009
mutumesc anticipat!
18+
ionelamaria spune:
Buna dimineata
Azi bebe al meu nu a vrut sa se faca simtit... dar nu-i problema... n-am vazut aseara... si era bine.... I-o fi rusine ca l-am prins neanuntat si am aflat ce e
Probleme pentru KG nu imi fac.... am pus aproape 3 dat fiind ca mie nu mi-a fost rau...Ma gandesc la faptul ca mie imi e foarte greu sa dau jos... si nu as vrea sa pun KG din inconstienta... astea 3 sunt din grafic si nu ma stresez pentru ele.
16+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
ionelamaria spune:
Na ca am uitat !!! azi schimbam semnatura. dam de baut si de mancat
17+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
raluci_b spune:
neata fetele, schimbam si noi saptamana am ajuns la 18 daomne ajuta
am venit azi la seviciu, simina si pe mine ma mai doare jos in dreptul ovarelor, dar trece repede durerea
referitor la kg, eu am pus deja vreo 7, este adevarat ca toate sunt pe burta , nu-mi fac probleme de nici un fel, decat ca nu e bine foarte mult pt ca creste tensiunea, foarte slaba nu am fost niciodata asa ca era de asteptat sa se puna repede tot
de mancat mananc salate si fructe ma mai prostesc cu cartofi prajiti sau alte nebunii, insa oricum nu pot manca mult ca
18
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
dankutza spune:
Buna fetele,
Am si eu o intrebare. Am ajuns la 14 saptamani si 5 zile si burtica nu se vede. Sunt un pic cam ingrijorata. E drept ca si eu sunt supraponderala, dar parca prea nu se vede nimic-nimicuta. La voi, cand a inceput sa se vada? Vreau si eu sa ma intrebe lumea daca sunt gravi. La mine, in momentul de fat se vad sunculitele pe care le am de ani de zile.
Multumesc de raspunsuri
14+
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Buna fetele, Am si eu o intrebare. Am ajuns la 14 saptamani si 5 zile si burtica nu se vede. Sunt un pic cam ingrijorata. E drept ca si eu sunt supraponderala, dar parca prea nu se vede nimic-nimicuta. La voi, cand a inceput sa se vada? Vreau si eu sa ma intrebe lumea daca sunt gravi. La mine, in momentul de fat se vad sunculitele pe care le am de ani de zile. Multumesc de raspunsuri 14+ |
Draga mea, eu am 17 saptamani... nu se vede nimic... asa imi spun ceilalti. Doctorita a spus ca atat timp cat bebe e normal dezvoltat... pot sa ma rog sa devina evidenta burta cat mai tarziu. Nu-ti fa griji pentru asta...
17+
bebe creste