Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (47)
Raspunsuri - Pagina 6
Katyuscha21 spune:
fetele cum imi pot pune si eu pozele web?
20+ si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006
Katyuscha21 spune:
imi puteti zice si mie cand puteti si aveti timp va rog
Katyuscha21 spune:
a gata am gasit da de ce imi zice ca nu am albume in publik cand eu le vad
http://picasaweb.google.com/ciquitita7
Katyuscha21 spune:
ce fain e de voi cele care stiti deja ce o sa aveti B/F stiti pt ce sa cumparati hainute da eu daca nu am sa stiu cum am sa cumpar eu hainute si cele de trebuinta? tre sa stau sa caut mixte care se potriveste si la B/F ce ciuda imi este de mor oooffff si se gasesc mai greu mixte
http://picasaweb.google.com/ciquitita7
simina_kin spune:
FETELE , M-AM TREZIT CU INTEPATURI IN BURATA,,JOS DE TOT,,,ADIK LA NIV OVARELOR , BA STG BA DREAPTA, SI MA INTEAPA DE SE DUCE DUREREA IN JOS PE PICIOARE, SI MAI SIMT CEVA CIUDAT CARE AS PUTEA DESCRIE CA O "ZVACNITURA DUREROASA" CHIAR IN VEVERITA
CE SE INTAMPLA?????????
TREBUIA SA PLEC LA TARA , DA N-AM MAI PLECAT, AM BAGAT UN NOS-PA SI STAU INTINSA IN PAT.
19+ cu Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea
mari_r spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin FETELE , M-AM TREZIT CU INTEPATURI IN BURATA,,JOS DE TOT,,,ADIK LA NIV OVARELOR , BA STG BA DREAPTA, SI MA INTEAPA DE SE DUCE DUREREA IN JOS PE PICIOARE, SI MAI SIMT CEVA CIUDAT CARE AS PUTEA DESCRIE CA O "ZVACNITURA DUREROASA" CHIAR IN VEVERITA CE SE INTAMPLA????????? TREBUIA SA PLEC LA TARA , DA N-AM MAI PLECAT, AM BAGAT UN NOS-PA SI STAU INTINSA IN PAT. 19+ cu Andreea Mariana bebe www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea |
Simina, nu pot sa te sfatuiesc decat sa nu te stresezi foarte tare...daca te alarmezi nu rezolvi nimic. Avand in vedere ce transformari sufera corpul, ar fi culmea sa nu simtim nimic. Inteleg ce spui tu si nu minimizez importanta acestor simptome DAR parerea mea este ca psihicul poate face mai mult rau decat fizicul.
14+
I'm the root of all that's evil...but you can call me cookie
mari_r spune:
Bravo Marie...
Buna dimineata tuturor gravidutelor !
14+
mari_r spune:
Aveti aici un link care pe mine m-a ajutat foarte mult. Nu il cunosc pe dl doctor dar imi place foarte mult abordarea dansului - e foarte optimist si nu face din tantar armasar (cum avem toate tendinta acum ).
Motorul de cautare este ok.
Oricum, avem si pe DC subiect special pe persoana dansului.
Sper sa va fie de folos sau macar sa va inveseleasca (e haios mai ales cand le raspunde gravidutelor in legatura cu bautul cafelei )
14+
broscuta_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin FETELE , M-AM TREZIT CU INTEPATURI IN BURATA,,JOS DE TOT,,,ADIK LA NIV OVARELOR , BA STG BA DREAPTA, SI MA INTEAPA DE SE DUCE DUREREA IN JOS PE PICIOARE, SI MAI SIMT CEVA CIUDAT CARE AS PUTEA DESCRIE CA O "ZVACNITURA DUREROASA" CHIAR IN VEVERITA CE SE INTAMPLA????????? |
Simina, si eu simt niste impunsaturi de ma tintuiesc locului. Aseara Coboram pe scari si m-a taiat asa o durere ciudata, cum sa zic... la nivelul buricului, pe orizontala, o durere ascutita pe toata burtica... stau locului si astept sa treaca...
Imi pare f. rau, cel mai bine e sa stai in patut...
17+
A_driana spune:
apar si eu cu cele 17 sapt ale mele si cu bebe fff activ...
azi la 5 jumate am eco....mor de nerabdare sa vad daca aflu ce este...
refereitor la kg, eu pana acuma am pus 2 kg...acuma sper sa nu se supere nimeni pe mine, dar atata va stresati pt kg, sau ca vreti sa dati jos.....dar asta conteaza acuma? conteaza ca bebe sa fie sanatos....intr-adevar nu trebuie sa mancam pana simtim ca plesnim dar nici stresate pt fiecare inghititura....cat se pune se pune....dupa nastere avem tot timpul din lume sa dam jos (atunci ar trebui sa ne gandim la fiecare inghititura si sa ne abtinem, nu acuma).....eu nici daca puneam 5 kg pana acuma nu-mi pasa, DOAR bebe sa fie bine......daca am suparat sau jignit pe careva, va rog sa ma iertati...
referitor la nastere, eu vreau sa nasc natural, daca nu este nici o pb si pot....recunosc ca sunt ingrozita pt momentul ala, dar eu cred ca asa ii cel mai bine si asa vreau...
laurairina, bine ai revenit acasa
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
17+
strumfulet + poza strumfulet