fiv la cluj 24
Raspunsuri - Pagina 8
kry spune:

va multumesc dragelor, nu plec de aici, trebuie sa va trag dupa mine, nu?asa ca la treaba, am dat startul, urmati voi.
Uite asa mergem la odisee.
petrutaf spune:
kry felicitari!sa ai o sarcina usoara si un copilas sau doi frumosi si sanatosi!sa stai cumintica, sa te odihnesti si sa te bucuri de reusita ta , nu te mai gandi la eco ca o sa fie bine cu siguranta!!
eu am vorbit cu doctorita mea si ea m-a sfatuit sa merg la unguri asa ca am renuntat la wels , am vorbit cu cei de la budapesta si merg la o prima consultaie pe 20 iulie ( din fericire chistul format dupa IA s-a resorbit iar cel endometriozic e "bunicel" de 2,7cm , si in aceste conditii cei de la budapesta au spus ca nu trebuie sa fac o noua laparoscopie) astept sa merg sa vad care e verdictul lor
asa ca fetelor la treaba! ca trebuie neaparat sa o urmam pe kry, ea a spart gheata asa ca e randul nostru!
iaura21 spune:
kry
FELICITARI!!!! asta da veste ,lipsesc cateva zile si cand colo dau de o veste buna
eu nu am plecat inca , dar sunt deja in concediu dar nu am timp nici sa mor asa ca astept marea 
bytsi
te-am sunat azi , unde umbli sau te-ai dus tu in concediu?
anamy
iubita , cred si io ca te-ai distrat in tunisia , sper ca le-ai dat clasa la tipele de acolo la miss
,vb la telefon
uratico
tu sa stai cumintica si sa te tii departe de probleme
"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"
jovana spune:
KRY felicitari sa iti ajute DD 9 luni sa stai cuminte 9luni FFFFFFFFFF
FELICITARI . BRUNI urmezi tu si Uratica si Mara dati batae 

brunadria spune:
buna dimineata fete frumoase!!!

pt toata lumea,iar pt gravidute ceiuc si laptic....
in sfarsit am scapat de examene,am mai scapat de un hop ...
azi pregatirea bagajelor ,maine la drum!!
sper sa mi fie rasplatita asteptarea asta si pe 10 sa primesc o veste buna...nu mai e mult pana atunci...
fetele care pleaca in concedii, va doresc concediu placut si sa va relaxati , sa va intoarceti cu forte proaspete...
va pup
pe toate!!!!
o zi frumoasa...
criadema spune:
KRY, FELICITARI PENTRU REUSITA TA, SPERAM SA FIE SI GEMENI, SA AI PARTE DE O SARCINA USOARA SI SA TE BUCURI IN FIECARE ZI, E CEA MAI FRUMOASA PERIOADA DIN VIATA UNEI FEMEI
Fetelor s-a spart gheata, pregatiti-va sa o urmati pe Kry
kry spune:
Buna dimineata, va multumesc pentru urari, sunteti niste dragute.
Nu va las aici, v-am spus , va trag dup mine, asa ca stau pe aici sa va incurajez.
Deci sunt si eu prezenta la cafea, ceiuc, laptic
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png
uratica spune:
deci..deci..neata buna fetele mele!
hihi..eu am dat muzica la maxim si ma apuc de dansat!
asa fericita sunt!kry ma bucur din suflet ptr tine..hmm..si tu care ziceai ca nu esti..ca nu simti nimic..chiar nimic nu ai simtit?nici un simtom?hai da-ne detalii..macar asa nu inebunim nici noi in perioada de dupa fiv!![]()
petrule,tot in engleza te-ai conversat si tu cu cei din budapesta?hmm..eu am zis ca fac fiv la anul..dar cand vad ce avant ati prins voi-asa mi se face pofta!
fetele o saptamana excelenta sa aveti!
kry-pe tine te
dulce pe burtica-poate se ia!
kry spune:
Uratica, sigur se ia.
Ce sa zic..am avut simptomele de ciclu. M-a durut burta, a scazut un pic temperatura( io cu metoda mea
), am plans 3 zile, si apoi pe cand sa vina, nu m-a mai durut. Am zis ca intarzie poate. Apoi cand am vazut ca nu ma mai doare , am zis ca poate tptusi e. Au inceput sa se tensioneze sanii, care se cam dezumflasera inainte de cm, si cam atat. Miercuri noaptea am avut niste emotii cumplite. Nu puteam sa dorm, stiam ca e bebe. M-am trezit dimineata si am facut un test de urina. Cel mai ieftin, un barza din acela betisor, nu caseta. A aparut a doua liniuta. Nu-mi venea sa cred, tremuram cu testul in mana.
A doua zi, vineri, am mers la sange. Si a fost confirmarea.
Cam atat. Nu am stiut sa ma bucur prea tare la inceput, ca si dupa un examen atat de greu, pe care il tot pici si cand il iei nu mai stii ce sa spui.
Acum in schimb incep sa realizez si sa fiu tot mai fericita.
O sa vedeti si voi in curand cum e.
Uratica, la Budapesta cu tine, nu e nevoie de bani pt 2 incercari, vei reusi din prima.
va pup cu drag pe toapte
4+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png
turqoise spune:
URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, kRY, FELICITARI DIN TOT SUFLETELUL MEU PENTRU BEBICII CARE AU RAMAS ALATURI DE TINE, sunt fff fericita, diseara o sa beau in cinstea ta, asa ca fetelor ce ziceti?, tragem o betie virtuala???

chiar ca ne-ai scos din butoi, vorba uraticai, ca eram tare necajite si fara putere, acu m-am ambitionat si o sa fac tot posibilul sa o iau pe urmele tale asa ca la anu austrieci ca astia chiar fac copii nu gluma
.
monidraguta, tu esti pe ultima suta de metri, fetitele pot sosi din clipa in clipa, asa ca iti doresc o sarcina suuuper usoara si fetitele suppper sanatoase si mancacioase

fetele si va doresc o zi cat mai placuta