fiv la cluj 24
Raspunsuri - Pagina 9
uratica spune:
kry-ai dreptate!stiu ca pana in septembrie nu se poate la dr kovacs..asa ca voi astepta pana atunci..sa vad ce imi zice la consultatie-ca eu i-am trimis un mail in care i-am explicat problema mea si a zis ca trebuie sa ne vedem..mi-a zis insa ca ar fi bine sa fac histero inainte de fiv..si..dupa ce ma cede la eco o sa vedemm daca trebuie inca o laparo!
dar..mi-a placut-a fost scurt si la obiect!si fetele..eu incep din nou sa vad ce fac cu soferia..ma apuc de invatat..ca daca tot o sa fac drumul ungariei..ar fi cazul sa iau carnetul!soata nu are probleme..si TREBUIE cineva sa si munceasaca in familia asta
!asa ca..pe el in voi lua doar ptr mostra![]()

!
hihi..ce bine..asa m-am animat acum..sper sa avem parte numai de reusite si vesti bune!
kry-te intrebam de simptome..ptr ca mi se parea ciudat sa nu simti mai nimic..dar vad ca asa e!
si..mai am o intrebare..eu dupa ce am ovulat..am o durere de burtica ce nu ma lasa deloc..si cand merg la baie ma doare burtica..mi-e frica sa nu fi racit..insa..unde sa racesc?ca acum suflu si in iaurt inainte sa il beau!asa preventiv..ca la cate suturi mi-am tot luat in ultimul timp..ma feresc si de umbra mea!
uratica spune:
turqui-sa stii ca si ungurii toarna plozi!
sunt ff multe reusite si la ei!mi-ar place si mie in austria-insa e si departe si e si mai scump..si..eu acum sunt ff curioasa..ca o fatuca de la fiv ungaria a facut fiv pe ciclu natural-a rezultat un embrion si abia astept sa vad daca s-a prins!sa dea Domnul sa se prinda!
oricum eu in septembrie o sa sun la budapesta ptr o consultatie la dr kovacs..asa ca..sigur o vom urma pe kry!doar nu o s-o lasam singura la odisee!
julia-tu cum mai esti?e bine bebita?ti-a revenit tensiunea la normal?
tie si bebelului!
moni-
in curand nu vei mai fi 3 in 1!asa ca..nastere usoara iti doresc!si imi mentin scenariul
-fetita si baiat!

hihi..
bruni-drum bun..si sper sa intri sa ne dai vesti bune!oricum..daca plec in spania te sun s-o punem de-o intalneala!

fetele mele-va
pe toate!imi vine sa va strang in brate tare tare de tot!!
madutz,georgie-cu voi ce e?sunteti bine?mai dati un semn de viata!
petrutaf spune:
uratica , in engleza am vb cu cei din budapesta nici eu nu stiu maghiara doar ca la prima consultatie am sa-i duc toata "povestea vietii " in maghiara ca doctorita mea e maghiara si imi traduce toata istoria.La prima consultatie mergem fara translator , din cate am inteles dr vorbeste bine engleza .O sa-ti dau vesti despre cum a fost cd ma intorc!
uratica spune:
petrule abia astept sa vii cu vesti bune bune!!
hmm..eu mi-am tradus singura analizele..desi sunt unii termeni medicali pe care cu greu i-am gasit!de asta ma intreb daca o sa ma descurc..insa dupa cum ma stiu..cred ca as fi in stare sa fac si schite si tot o sa ma inteleg eu cumva cu drul!![]()
uff..Doamne ajuta la toate!
kry-te asteptam zilnic pe aici sa ne dai raportul!vrem sa stim tot tot tot...
cum te simti,ce faci,ce ai mancat,de cate ori mergi la baie,ai sau nu ai greturi
..tot tot tot..

bytzi spune:
heeeiii,astazi am facut o eco de control sa vad cum mai stau cu ovulatia pe CM natural la FSH-meu
z12 am un fol de 16mm pe ov sting si endometrul de 7,2mm
ce ziceti ,ce bine ,nu?

bytzi
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
anamy spune:
WOOOOOOW,KRY felicitari,sarcina usoara si 
la termen.in sfarsit s-a spart gheata,am asa un feeling ca anul acesta ne vom gravidi cu toatele ,nu de alta dar KRY ne va trage dupa ea!!!
bytzi
valorile sant bune,in a cata zi de CM esti?eu astept CM si ma apuc de IA ,sa vedem pana cand ,caci tare ma bate gandul la un FIV.

restul fetelor!!!!
uratica spune:
gata..m-am saturat de invatat soferie!
asa ca iau o pauza!
pai..mai bytzyco-tu de ce nu incerci un fiv pe ciclu natural?daca stai bine cu ovulatia..poate vrea bebe sa vina "nestimulat"![]()
incearca..poate reusesti!
anamy-acu esti relaxata..si sigur la inseminarea asta o sa plamadesti un bebe!numai sa nu iasa si el bronzat
!de fapt ea-printesica fotomodeala
!
si hai fetele-tinem un chef virtual in cinstea lui kry?????abia astept sa vad cati bebici are in burtica!
insa..la cat ne dorim noi gemeni-cred ca vom numara numai din 2 in 2!!
madutz,georgie-fetele ce e cu voi?
uratica spune:
deci..vin sa va stresez din nou..ca nu stiu ce sa fac..
ma doare burtica constant-nu as putea spune ca asa cum ma doare la cm ptr ca eu nu am avut dureri niciodata cand mi-a venit..f rar..insa doar cand stau culcata nu ma doare..
mi-e ff frica de o extrauterina..insa nu e devreme ptr simptome?azi e a 6 a zi dupa ovulatie..dar pe mine ma doare exact din momentul in care a inceput perioda fertila..singura diferenta e ca acum s-au accentuat durerile..si nu stiu ce sa fac!
de racit nu am avut cum..ar fi culmea!ca nu prea am iesit din casa..
offfffffffffffffff!

!mi-e tare fricaaa..niciodata nu m-am simtit asa..

bytzi spune:
uratica,eu zic ca e cam devreme pt simtome,chiar si pt extrauterina,dar de ce te gindesti tu la ce e mai rau?
a.. am editat mesajul ca am uitat, valorile sint in z12 de CM
bytzi
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
kry spune:
Neatza fetelor. Cafeluta, ceai, laptic? suculet?

Bytzi, e super. Nu incerci o inseminare? e super si foliculul, si endometrul.
Uratica, nu stiu de ce te doare burtica, sper ca e de bine. Cu operatia e ok? Nu te mai stresa ca nu face bine deloc. Trebuie sa fii relaxata.Asta e secretul, eu asa am observat. De asta poate am reusit in Austria, era un peisaj de vis, aveam de vizitat o gramada de locuri superbe. Asa ca am luat-o ca pe un concediu.
Va pup si va doresc o zi frumoasa.

5+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png