fiv la cluj 24
Raspunsuri - Pagina 7
naida87 spune:
turqoise,uratica,multumesc pentru urari.Astazi am fost si am depus licenta!sapt viitoare cred ca vineri o prezint.Abia astept!
KRYDoamne, nu-mi vine sa cred ce ai scris!Abia acum am recitit cu atentie si am constatat minunea!Sa iti dea DD sanatate si tie si intrusului si BB-ilor, sa va bucurati de ei/ele...meritati din plin!

cat despre mine, am sunat azi la CJ, mi-a zis ca a venit rezultatul, dar nu au vrut sa imi zica ce scrie, ca cica n-au voie.Asa ca l-am sunat pe dr Micu si mi-a zis sa-l sun din nou luni dimineata sa ii reamintesc.Sincera sa fiu, nici nu mai sunt asa de curioasa, v-am zis deja:sunt resemnata.In plus, oricum aseara am visat sange...f urat...asa ca mai bine ca nu mi-a zis nimic azi.
Moniland spune:
Kry, BRAVO!!!!!!!!!! 

La Wels? ![]()
Fetelor, inca nu am nascut. Mai am 5 zile si ating termenul de gemeni. Ieri la eco dr. mi-a spus ca nu dau semne fetele ca s-ar grabi asa ca inca 7-10 zile crede ca mai stau. ![]()
36+
Laura Ioana
Irina Maria
mara72 spune:
Kry felicitari

Sa ai parte de 9 luni minunate.Stiam eu ca vei reusi ![]()
moniland eu plec in concediu pe cind nasti asa ca iti urez de pe acum sa ai parte de nastere usoara si refacere rapida. Si 2 printese mincacioase ca frumoase sigur vor fi 
kry spune:
Va multumesc, fetelor. Am emotii, pana la eco cand stiu cum stau. Va doresc sa simtiti toate ce simt eu.
Moniland, nastere usoara si doua fetite sanatoase si cuminti.
Mara, concediu placut.
Brunadria
, urmezi.
Naida, eu zic sa nu-ti pierzi speranta, uite eu incerc de 4 ani si pana la urma am reusit. Poate prinzi o luna norocoasa si ai un out bun.
Va pup cu drag pe toate
uratica spune:
kry-felicitari draguta!yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!ma duc sa ma imbat!ce bine ar fi sa fie gemeni!abia astept sa aflu daca e asa!
in sfarsit vin si vestile bune!mai ales ca in curand te vom urma si noi!

moni-sa ai parte de o nastere usoara cu o fetita si un baiat!![]()
mara-concediu placut!nici nu ai plecat si deja ne e dor de tine!
bruni-papusa frumoasa ce mai faci?
naida-bafta la licenta!
Lilicica spune:
Kry Felicitari si sa dea d-zeu sa fie intr-un ceas bun si cu noroc.... sa ramana cu tine 9 luni

.
Am simtit ca vei reusi si asa a fost.... tu esti deschizatoarea noastra de drum la capitolul nostru.... sa dea d-zeu sa fie o fetita si un baiat......sa-ti fie rasplatit efortul care l-ai facut si pentru care te-ai sacrificat atata vreme.

.
Anamy bine ai revenit acasa dupa concediul de vis.....se vede ca ti-a placut Tunisia.
Mara iti doresc sa ai parte de un concediu minunat si sa-ti incarci bateriile pentru a putea incepe in forta ultimul FIV la unguri.
Moniland sa ai parte de o nastere usoara si de o refacere rapida si un "Bun Venit Printeselor"
Nu am mai scris ca nu aveam vesti..... astept concediul..... iar dupa nu m-am hotarat ce voi face in continuare.
Va 

si va doresc numai bine,
naida87 spune:
kry, sa ne tii la curent cu tot ce se intampla!sa nu ne lasi asa, suspendate!

moni,asa a patit si nasa mea!a fost la dr, i-a zis sa stea cuminte in pat ca mai are cam o sapt, iar a doua zi i s-a rupt apa.Tu sa stai in patut cu piciorusele in sus...sa le lasi pe fetite sa decida cand e vremea sa iasa!
uratica,toarna-mi si mie un paharel sa ne imbatam impreuna!

bytzi spune:
kry,te felicit ,sa ai o sarcina usoara si fara probleme
naida,uratica,merci 
pt info
anamy,ce-mi facu-i pofta de un bronz
,pe cind te-ai gindit la o inseminare?
iaura
cind pleci in concediu?
moni,ce putin mai e...
bytzi
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
Moniland spune:
mara, concediu placut si multumesc mult de urari. 
uratica, nu fa scenarii!!! 
Lilicica, 
naida, corect 
bytzi, asa e , nici nu-mi vine sa cred. 
kry, sa ai parte de sarcina usoara si sanatoasa. 
36+
Laura Ioana
Irina Maria
RAMONELLA spune:
Kry,felicitari!!!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!Sau 2,sau 3!!!
Ca valoarea asta e destul de mare la 2 saptamani,nu???![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)