fiv la cluj 24

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

turqoise,uratica,multumesc pentru urari.Astazi am fost si am depus licenta!sapt viitoare cred ca vineri o prezint.Abia astept!

KRYDoamne, nu-mi vine sa cred ce ai scris!Abia acum am recitit cu atentie si am constatat minunea!Sa iti dea DD sanatate si tie si intrusului si BB-ilor, sa va bucurati de ei/ele...meritati din plin!

cat despre mine, am sunat azi la CJ, mi-a zis ca a venit rezultatul, dar nu au vrut sa imi zica ce scrie, ca cica n-au voie.Asa ca l-am sunat pe dr Micu si mi-a zis sa-l sun din nou luni dimineata sa ii reamintesc.Sincera sa fiu, nici nu mai sunt asa de curioasa, v-am zis deja:sunt resemnata.In plus, oricum aseara am visat sange...f urat...asa ca mai bine ca nu mi-a zis nimic azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Kry, BRAVO!!!!!!!!!!
La Wels?

Fetelor, inca nu am nascut. Mai am 5 zile si ating termenul de gemeni. Ieri la eco dr. mi-a spus ca nu dau semne fetele ca s-ar grabi asa ca inca 7-10 zile crede ca mai stau.

36+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Kry felicitari Sa ai parte de 9 luni minunate.Stiam eu ca vei reusi
moniland eu plec in concediu pe cind nasti asa ca iti urez de pe acum sa ai parte de nastere usoara si refacere rapida. Si 2 printese mincacioase ca frumoase sigur vor fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

Va multumesc, fetelor. Am emotii, pana la eco cand stiu cum stau. Va doresc sa simtiti toate ce simt eu.
Moniland, nastere usoara si doua fetite sanatoase si cuminti.
Mara, concediu placut.
Brunadria , urmezi.
Naida, eu zic sa nu-ti pierzi speranta, uite eu incerc de 4 ani si pana la urma am reusit. Poate prinzi o luna norocoasa si ai un out bun.
Va pup cu drag pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

kry-felicitari draguta!yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!ma duc sa ma imbat!ce bine ar fi sa fie gemeni!abia astept sa aflu daca e asa!
in sfarsit vin si vestile bune!mai ales ca in curand te vom urma si noi!
moni-sa ai parte de o nastere usoara cu o fetita si un baiat!
mara-concediu placut!nici nu ai plecat si deja ne e dor de tine!
bruni-papusa frumoasa ce mai faci?
naida-bafta la licenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Kry Felicitari si sa dea d-zeu sa fie intr-un ceas bun si cu noroc.... sa ramana cu tine 9 luni.
Am simtit ca vei reusi si asa a fost.... tu esti deschizatoarea noastra de drum la capitolul nostru.... sa dea d-zeu sa fie o fetita si un baiat......sa-ti fie rasplatit efortul care l-ai facut si pentru care te-ai sacrificat atata vreme..
Anamy bine ai revenit acasa dupa concediul de vis.....se vede ca ti-a placut Tunisia.
Mara iti doresc sa ai parte de un concediu minunat si sa-ti incarci bateriile pentru a putea incepe in forta ultimul FIV la unguri.
Moniland sa ai parte de o nastere usoara si de o refacere rapida si un "Bun Venit Printeselor"
Nu am mai scris ca nu aveam vesti..... astept concediul..... iar dupa nu m-am hotarat ce voi face in continuare.
Va si va doresc numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

kry, sa ne tii la curent cu tot ce se intampla!sa nu ne lasi asa, suspendate!

moni,asa a patit si nasa mea!a fost la dr, i-a zis sa stea cuminte in pat ca mai are cam o sapt, iar a doua zi i s-a rupt apa.Tu sa stai in patut cu piciorusele in sus...sa le lasi pe fetite sa decida cand e vremea sa iasa!

uratica,toarna-mi si mie un paharel sa ne imbatam impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

kry,te felicit ,sa ai o sarcina usoara si fara probleme
naida,uratica,merci pt info
anamy,ce-mi facu-i pofta de un bronz ,pe cind te-ai gindit la o inseminare?
iauracind pleci in concediu?
moni,ce putin mai e...

bytzi

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

mara, concediu placut si multumesc mult de urari.
uratica, nu fa scenarii!!!
Lilicica,
naida, corect
bytzi, asa e , nici nu-mi vine sa cred.
kry, sa ai parte de sarcina usoara si sanatoasa.

36+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Kry,felicitari!!!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!Sau 2,sau 3!!!Ca valoarea asta e destul de mare la 2 saptamani,nu???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput