fiv la cluj 24
Raspunsuri - Pagina 6
mara72 spune:
[quote]citat din mesajul lui karinuta
buna fetelor!Am o mare problema si va rog sa ma ajutati daca puteti.recent am descoperit ca am mutatia factorului V leiden si ca trebuie sa iau tratament in cazul in care as reusi sa raman insarcinata .Imi puteti recomanda un medic hematolog bun din Cluj?
va multumesc!
[/quote]
din pacate nu te pot ajuta. Eventual incearca sa postezi la topicul despre trombofilie, poate sunt acolo fete din cluj si stiu care e cel mai bun doctor in materie 
anamy spune:
buna dimineata fetelor

am revenit din concediu si vad ca nu ati fost ascultatoare......hmmm....nici o gravidutza

uratico
multam de cafeluta,in leg cu proiectul bebe nu te gandi ca renunti pana la anu,poate se intampla pe natural,ti-ai repetat analizele?ai scapat de bazaconii?nu am citi inca din urma,dar recuperez eu....
kry
tinem pumnii iubita sa reusesti,sa fii prima graviduta,sa de-a DD

turqoise
nu dispera,da-i intrusului ceva tratament,am citit ca si gonalul ajuta,poate se imbunatatesc gigeii...
eu astept CM sa ma apuc din nou de treaba,dar pana atunci voi face anticorpii antispermatici si secretie din col.
lilicica,iaura21 vb la tel
restul fetelor

mara72 spune:
anamy bine te-ai intors din concediu, vad ca esti odihnita, relaxata si gata sa te apuci de treaba.Sa te gasesc graviduta pe cind ma intorc 
uratica spune:
mara-eu deja credeam ca te balacesti in marea mediteraneana!!ca esti cu burtica la soare!![]()
anamy-
cum fura in concediu?hihi..si la mine stii cum e..cand nu e una e alta..nu am facut analizele ptr ca am avut accident de masina!
da vad ca saptamana asta nu am patit nimic!asa ca..sper sa ma tina naravul!eu o sa fac analizele la urmatorul cm..ca acum cu accidentul le-am ratat..dar o sa apuc si eu pe calea aia buna!tiu io!

anamy spune:
mara
sa de-a DD sa ai guritza aurita,dar si tu la fel sa va intoarceti 3!!!concediu placut!!!!
uratica
asa sa faci iubita,sa te tii de treaba ca de nu
in concediu a fost super,m-am distrat ffff tare,am fost in tunisia,am participat la miss hammamet,pe intrus la luat dansatoarea din buric pe scena si la tras de sfarcuri si la pus sa danseze,,ce sa va zic ,a fost de coma.am uitat sa va zic ca sant neagra ca o cioara,numai dintii si parul m-i se vad noaptea. 

jovana spune:
Buna fetelor Mara am o fina care a facut 3fiv la cj si acum a fost in ungaria si ia spus dr ca poate sa faca pe cale naturala ia mai dat ceva tratament caci are fibron dar e mic si acum au plecat la sovata in concediu sa inceapa munca . De ce nu incerci si tu Ungaria poate acolo iti e norocul CONCEDIU PLACUT sa faci si tu bebe natural in concediu
mergi si la MM eu merg in august sunama daca mergi de Sfista Maria la MM caci eu o sa fiu acolo si merg la Birsana la Minastire si o sa il vezi pe Cti ce mare e . Te 
Ennni ce iti fac bebelusi mergi in concediu cu ei 
Uratica vezi ca poate faci bebe in spania caci sau intimplat din astea caci aici nu au facut si au facut acolo si eu am fost in Spania linga Barselona si acum mas duce dar cu Cati e foarte frumos imi place la nebunie 

kry spune:
Fetelor, am reusit. Am un test de urina pozitiv si unul de sange...beta 279 la 2 saptamani de la et. Nu-mi vine sa cred, inca sunt in stare de soc. Va pup si va doresc sa reusiti si voi cat de repede.

brunadria spune:
kry
, felicitari!!!!in sfarsit vesti bune!!!
sarcina usoara si bebe la termen!!!
felicitari,felicitari!!!!
naida87 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui apalina Naida astept sa-mi dai niste raspunsuri in leg cu fiv cu donatoare la bucuresti ,trebuie sa incerc si asta .V ![]() |
Asa...deci sa incep:
, si apoi iti face ET.Eu am inteles ca in pretul asta ai incluse 5 ovocite.Daca nu folosesti decat o parte, restul-daca mai ai- ii poti congela(gata fecundati, dupa cum am zis).eu am inceput deja sa iau Cyclo-Progynova, m-am resemnat cu ideea ca nu mai am de unde sa am foliculi.
Sunt fericita, totusi ca dr e f optimist in ceea ce ma priveste, ca sunt tanara si zice ca am sanse f f f f mari de reusita, si de aceea daca va fi cazul, imi va transfera doar 2 embrioni.
naida87 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bytzi naida ,trimite-mi si tu nr de la clinica Palade sa incerc cu un tel ,cred ca il gasesc si pe net dar nu-mi mai gasesc timp de cautat in RO nu este legislatie pt donatoare de ovocite,dar stiu ca se face la MNL unde a fost si Naida si costa 3500e,se face cam pe la toate clinicile daca te duci tu cu donatoarea... |
Str. Erou Ciprian Pintea nr.21 Bacau, 600112
Tel. +40234 - 206125
Fax. +40234 - 206126
Stiu sigur ca asta e nr de la receptie.Suna acolo si intreaba ce vrei sa stii...intreaba si de dr Palade si de dr Neagu.Poate unul din ei te lamureste.

Aaaa...si in Romania se zica ca nu scrie nicaieri in lege despre fivul cu donatoare....asa ca daca nu scrie ca se poate, ei au interpretat ca NU se poate...kkt!De aia la CJ nu se face. Totusi, nu e ilegal.Se face si la Giulesti.Femeia aia care a nascut la 60-si-ceva de ani...cum credeti ca facut?!