fiv la cluj 24

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

off mai fetelor..ma dati iara peste cap..
azi mi-a mers si mie bine..am avut o zi buna de dimineata..si acum cand v-am citit....ofofof..sper sa nu am si eu vreo surpriza la fiv!
bytzy-ai pm..
turqoise-exact asa gandesc si eu..cred ca las la o parte proiectu bebe pana la anu'!pana atunci merg o tura cu ai mei prin doctori ca nu se simt asa bine..si eu am cam uitat de ei cu problemele mele!cred ca e cazul sa nu mai fiu asa egoista-ptr ca pot sa fac mai multe lucruri in paralel!asa ca..astept luna asta uratii si imi fac analizele sa vad cum mai stau..iar anul viitor ma bag la fiv!pana atunci o sa iau si eu omega 3 parca zicea mara..am auzit ca e buna ptr calitatea ovocitelor..trebie sa ma interesez unde se gaseste-la naturiste sau la farmacie..si sa iau si royal jelly..am inteles ca si asta e f bun..tot asa ptr calitate..acum oi vedea..insa deocamdata sunt bucuroasa ca am rezolvat problemele alor mei..ufufuf..
criadema-sper ca sotulica sa fie bine si sa se repuna repejor pe picioare!
apalina-off fata frumoasa..nici nu stiu cum sa te incurajez..spera ca tu vei fi cea care reuseste prima la cluj!si inca sper!sa dea Domnul sa iasa bine estradiolul si sa ai niste oute babane in cele din urma!
gagici gagicute-voi plecarati in concediu?la toate fetele mele dragi!
copilus-tinem pumnii la licenta!

Mergi la inceput

kry-iubita-cand ne imbatam?uff..ai dat ceva banuti nu gluma!e mult mai ieftin la budapesta..si am inteles ca si acolo sunt conditii optime!insa tu nu vei mai avea nvoie ptr ca ai deja 2 bebici prinsi bine in burtica ta!
hai fetele-curaj!o sa apara soarele si pe straduta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

uratica, eu am luat omega 3 de la farmacie,cutia are 120 tab. si costa aprox. 70lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

fetele mersi ptr incurajari si ptr faptul ca ati fost alaturi de mine ,dar din pacate azi se incheie operatiunea fiv 1 ptr mine Estradiolul e fff mic si din pacata mi s-a recomandat intreruperea tratamentului .Nu am sanse decit cu donatoare ,asa ca trebuie sa ne reorganizam si sa luam alte masuri .Turqoise imi pare rau ptr tine dar mergi mai departe si sigur veti reusi poate in alta parte ,nu la noi .Uratica ,nu te descuraja ,eu am alte probleme dar tu trebuie sa incerci ,prin cite ai trecut si tu ... trebuie sa reusesti .Naida astept sa-mi dai niste raspunsuri in leg cu fiv cu donatoare la bucuresti ,trebuie sa incerc si asta .Va poop si nu disperati ,cu bune si rele ,viata merge mai departe

Mergi la inceput

buna fetele..
apalina-off..vad ca dam cu capul numai de pragul de sus toate..asa pe rand!trebuie sa sparga una dintre noi gheata!si asta cat mai curand! ptr curajul tau si ptr optimism!
copilus-tu cand mai mergi la dr?cand ai programare?off..si cu olicenta si cu probleme..mai poti?
turqoise-multam fain!sper sa gasesc si eu pe-aici!macar atat sa fac!sa nu simt ca pierd timpul degeaba!poate la anul o luam si pe georgie si mergem de manuta la un fiv-ca sunt sigura ca nu vei rezista nici tu sa stai 1 an 2 deoparte!
of of mai mai..sper sa fie bine ptr toate si ptr toti!
gagici..si o zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

Uratica cred ca pe tine te asteptam ,cred ca tu vei sparge gheata cu optimismul tau debordant ,sigur vei reusi si ne vei trage si pe noi dupa tine .Apropos ,poti sa ma treci pe prima pagina ,fiv 1,intrerupt, tratament fara rezultat ,urmeaza cu siguranta fiv 2 probabil cu donatoare dupa ce mai culeg informatii ,doare nu se renunta asa cu una cu doua la un vis asa maret !!!Aici toate suntem niste luptatoare si tocmai de asta cred ca intr-un final vom reusi toate ptr ca ne dorim enorm ,si atunci cind iti doresti ceva atit de mult si perseverezi ,poti realiza ,doar sa ne rugam la DDsa fie cu noi .Va poop pe toate

Mergi la inceput

neata buna fetele!trezirea!a sosit cafeaua!cine mai doreste?cine mai pofteste?
apalina-u vreau sa te trec pe listuta!ioti-asa!nu vreau!nu o sa va trec acolo pana nu va graviditi!o sa trec in listuta numai burtici!ne-am inteles?asa ca..da-i bataie si zi-mi ca esti graviduta si te trec!hihi..si ar fi cuilmea sa raman eu graviduta inaintea voastra-eu aiai cu hemoragii,cazaturi,belele,careia ii tremura piloteii numai cand se gandeste la fiv!insa eu promit ca daca o sa raman burticoasa o sa va trag pe toate cele restante dupa mine!
dar..de un lucru sunt sigura-vom reusi cu toatele sa ne gravidim!
la gagici si o zi excelenta va doresc!

Mergi la inceput

hey..somnoroaselor-trezirea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ce-i cu atitudinea asta??de somnolenta,astenie totala?
daca nu sunteti in concediu-treceti aici sa facem prezenta si sa animam subectu "gravidute de cluj!"
georgie-tu nu ai mai dat semne de viata de mult..ce e cu tine?esti ok?cotofenele celelalte stiu ca au plecat in concedii..insa tu ziceai ca nu pleci..deci?esti bine?
hai fetele-repejor la apel!

Mergi la inceput

kry-cum esti?hai odata cu testul sa ne imbatam!cati bebelasi ai in burtica 1-2-3?
deci gagici-daca nu va faceti aparitia o sa bombanesc pe-aici pana va inebunesc de cap!plus de asta mi s-a prafuit si !cred ca ar fi cazul sa va aplic o lectioara!sa ma gandesc cu ce incep si cu ce termin..ca am de ales-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

uratico nu da cu ca venim . Eu n-am plecat inca in concediu, fac bagajele ca plec duminica dimineata.Si lipsesc 3 saptamini asa ca sa nu ma puneti absenta. Da revin cu forte proaspete, promit. O sa umblu mult mult cit sa imi ajunga pentru vreo 3-4 ani ca la anul voi fi asa ca nu voi merge nicaieri
kry tu sa vii cu o veste buna. Eu nu stiu cum e cu temperatura aia da stiu un lucru:ca tu esti graviduta.Asa ca termina cu prostiile si hai cu beta ala mare ca avem mare mare nevoie
apalina imi pare rau ca lucrurile nu stau asa cum ai fi vrut dar variante exista asa ca trebuie sa mergi mai departe. Cita vreme se gaseste o solutie nu abandonam lupta si nu parasim corabia. Asa ca da-i bataie inainte
criadema sper sa ajung intr-o buna zi la tine cu prajitura aia. Da pina atunci mai putem minca vreo citeva pe la cluj cind mai ai sedinte. Ce fac piticii? Ii duci la mare anul asta?

Mergi la inceput